עבור לתוכן

BEZEQINT 014 פשוט סיוט

Featured Replies

פורסם

כבר חצי שנה אני סובל מלאגים לשרתי משחק ישראלים, חשבתי שזה מהמחשב או בעיית תשתית..

אבל לאחר שפניתי לתמיכה הטכנית של המשחק, הם הפנו אותי לתוכנה שמריצה פאקטים ובודקת את החיבור אינטרנט שלך

1) Visit ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe and download the UOTrace program.

2) After installing this, open the program. If a pop up box appears telling you UO Server List not found, click "No".

3) Click the "Options" menu at the top of the window, and select "Advanced".

4) Next, in the rectangular window where the server is listed, type in master.gamespy.com and peerchat.gamespy.com to check the connection to the servers.

5) Click the button labeled "Trace route", which is the fourth button from the left.

6) After the trace route has completed, click the "Poll" button, which is two buttons to the right of the trace route button. This tells your computer to send data packets to the host server.

7) Let it send around 100 or so packets then select "Stop Poll".

אחרי שהם הביטו בסקרין ששלחתי אליהם הם אמרו לי לפנות ל.. ISP (ספקית האינטרנט שלי) כי יש לי איבוד מידע (packet loss) מהשרתים שלהם

שפניתי לבזק.. הם אמרו לי שזה נורמאלי...

ולא אכפת להם שהגלישה שלי יותר גרועה משל פליטים בעזה.. מבחינתם אני בהתחייבות ובזה נגמר הסיפור

פורסם

איזה פינג אתה מקבל לאתרים מוכרים בארץ?

פורסם

צרף לנו את הסקין הזה ונגיד לך מה זה אומר

פורסם
  • מחבר

86054341zh5.jpg

זה לשרת שאני משחק בו COD4

לפעמים הסרבר זורק אותי על "curapt packet flow"

אגב.. הרצתי את התוכנה אצל חבר שיש לו 012 SMILE והפאקטים פשוט טסו, ולא היה איבוד של פאקט אחד..

וגם המשחק רץ לו חלק

קיצר אני מיואש.. כי אני כמעט בטוח שזה בעית עומס של בזק בינלאומי, מאחר וידוע שהם הספקית "מס 1" כולם התחברו אליהם ונוצר פקק, שמתבטא בעומס בשרתים שלהם וגורם לאיטיות ואיבוד מידע

פורסם

תנסה לעשות את זה כמה פעמים ובשעות לא קבועות יכול להיות שזה סתם מקריות

אגב אתה יכול לעשות את זה בעצמך במקום בתוכנה ואז תראה כמה "LOST" יש לך

פורסם
  • מחבר

אחי זה ככה בכל שעה ובכל זמן.. ולכל שרת (גם ישראלי וגם בחול)

ולגבי מה שאמרת.. אם מריצים את אותו אייפי בCMD ועודים TRACRT זה לא מראה כלום.. כמו שאתה רואה בסקרין של התוכנה שאיבוד מידע הוא מהניטובים של בזק

לא מהשרת יעד

אם יש לך בזק בינלאומי תנסה את התוכנה ותראה

פורסם

אני מבטיח לך שזה כן מראה, כי זה בדיוק מה שהתוכנה עושה

תנסה ותראה בעצמך

פורסם

הייתי שנים ב012 עד שלפני חצי שנה בערך או יותר נהיה כל כך גרוע שאפילו SPEEDTEST.COM הראה שאי אפשר לנצל חצי מה 1.5Mb בהורדה של HTTP רגיל מערים רשיות באירופה ואמריקה.

כמו כן יש לי חבר שירד לגרמניה ואנחנו משחקים בחיבור ישיר לפעמים.

באותה תקופה ב012 לא יכלנו לשחק בככל בגלל חניקה של תעבורה עד כדי איבוד סינכרוניזציה כל שניה או שתיים לשניה.

עברתי לבזק INT אחרי שלוש חודשים ומאז לא רק שהכול חלק אלה שגם ההורדות בשיתוף קבצים השתפרו מאוד.

אז נכון שום דבר לא נשאר לנצח והכול יכול להתהפך.

אבל ב014 יש משהו שאין באף חברה אחרת (תקנו אותי אם אני טועה) וזה מסלול GAMING עם תיעדוף.

למקרה שלא נקלט אני אפרש שתיעדוף הכוונה שכל ה TRAFFIC שלך יקבל זכות קדימה על כל המסלולים הרגילים, מה שאמור להוריד LAGGING ולתת לך PING יותר טוב (בין השאר).

אז אם אתה לא במסלול GAMING אולי כדאי לבדוק.

פורסם

מחזק את Art tatum . מסלול gamers באמת עוזר (בדקתי את זה אצל חברים). אם אתה משחק משחקי רשת הרבה אז כדאי לך לקנות חבילת gamers של פחות down speed ממה שיש לך עכשיו וככה אתה משלם פחות כסף ומרוויח ביצועים יותר טובים במשחקי רשת למרות שהמהירות הורדה תרד אבל אם אתה לא זקוק לזה אז פשוט תוריד.

עוד דברים שאולי (ואני מדגיש את האולי) יוכלו לעזור:

1.אם יש עוד מחשבים בבית תנסה לשחק מהם ולראות אם יש לאגים גם אצלהם כי אולי הבעיה במחשב שלך (אני לא יודע איזה דברים יש עליו)

2.תנסה לשחק ממחשב מסוים שבזמן שאתה משחק שאר המחשבים לא מחוברים לאינטרנט (רק המחשב שאתה משחק ממנו)

3.תבדוק שאף אחד לא מחובר לראוטר שלך (אם יש לך ) , אם מישהו מחובר, תצפין .. (יש מדריך בסטיקי)

4.תנסה לפתוח פורטים לשרת שאתה משחק בו

אם לא עוזר תנסה מה שהצעתי למעלה.

עוד משהו, הסיכוי זה די גבוה שזה בגלל עומס כי לפי מה שרשום באתר של בזק יש להם יותר מ3 מיליון לקוחות .

פורסם

אגב גם ב012 יש מסלול GAMERS..

פורסם

נתחיל בזה שהpacket loss שאתה מקבל זה משרת firewall (אני יודע כי חבר שלי עבד שם פעם) אז כמובן שיהיה לך packet loss אני מנוי בב''ל ויש לי בדיוק אותו packet loss כמו שלך ואין לי שום בעיית פינגים

לבן דוד שלי יש מנוי ב012 ושם גם יש לו packet loss של 100% כי השרת פשוט לא מגיב

אז ההבדל בין התוצאות של 012 ו014 זה פשוט ששרת אחד מגיב ובשני לא

זה לא מראה שהבעיה בב''ל

:smile1:

פורסם

בקשר ל PACKET LOSS אתה צריך לשלול כמה דברים כדי למצוא את הפיתרון.

אם אתה מחובר עם חייגן פשוט תתחבר דרך חברה אחרת ותבדוק שוב.

אם זה עדיין קורה או אם אתה מחובר ללא חייגן אז קח את המחשב לחבר או בקש מחבר להביא מחשב אליך ואז תבדוק.

כך תדע אם הבעיה בחברה, במחשב, או בתשתית/מודם שלך.

כשתדע איפה הבעיה יהיה הרבה יותר קל לעזור לך לפתור את זה.

במקרה הטוב זה כבלים או מודם.

במקרה הרע זה משהו התוכנה או חומרה במחשב שלך.

במקרה הנדיר זה בתשתית החיצונית איפה שהוא אולי בבנין או במרכזיה.

בכל מקרה אל דאגה, עם מעט עבודה הבעיה תיפטר.

עריכה : ואולי כמו שGREYFOX אמר זה לא בעיה בכלל אלה תופעה לא מזיקה.

בכל מקרה שווה בדיקה או שתיים להיות בטוח.

פורסם

אח שלו. אין לך שום בעיה.

אתה משחק בשרת שיושב בנטויזיון. כיוון שהספקיות מחוברות בינם לבין עצמם ברוחב פס גדול יחסית. אין סיבה שתהיה לך בעיה.

אם תסתכל, בשורה הסופית יש לך פינג של 11ms.

לגבי ההופ השני, נפתח דיון פה כבר והוסבר שזה גם לא בעיה (אם היה packet loss, הוא היה נמשך לאורך שאר הטרייס).

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337686.0

בקיצור, תבדוק את עצמך, אין פה בעיה.

פורסם

עזבו את כל הבדיקות האלה הן לא עוזרות בכלל.

גם אני ב BEZEQINT ואצלי אפילו דפי אינטרנט לא נפתחים כמו שצריך והבעיה רק גדלה ביום ליום :s07: אני מנסה לגרום להורים שלי לעבור למסלול גיימר אבל זה קשה (הגנבים רוצים הרבה כסף).

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם כנראה לא מבינים את העיניין לעומק, וזה רק מעצלנות כי אף אחד ממכם לא ניסה את התוכנה וניסה להבין אותה

מה שהיא מראה שיש שרתים בבזק שלא מחזירים תגובה = לאגים במשחק = אינטרנט איטי

טזה בגלל עומס על השרתים של בזק, לא בגלל פירוול!!!!!! זה בדיוק התירוץ שלהם, וזה תירוץ צולע ושקר

עוןבדה שניסיתי בדיקת פאקטים ב012 עם משתמש "אורח" שבזק עצמם סיפקו לי לנסיון.. היה חלק!

היא הראתה שלכל הניתובים וכל השרתים כן מחזירים תשובה = אין PACKET LOSS = אין לאגים = אינטרנט חלק

אתם יכולים להמשיך להשלות את עצמכם שפינג זה PACKETS... וזה רק מבורות

אגב אני חושד שאלה שהגיבו פה לטובת בזק הם שתולים של החברה, מכוון ששלחתי לבזק לינק לדיון הזה וישר קיבלתי טלפונים מקשרי לקוחות כנראה לעשות "מיזעור נזקים" כי הרבה התחילו להתקשר אליהם ולהתלונן על PACKET LOSS

חלק מהחברים שלי חשבו שהבעיה במחשב שלהם או בתשתית בדיוק מהסיבה שהפינג תמיד נמוך, אבל לאחר שהם קלטו שהאינטרנט החרא שלהם זה בגלל בזק בינלאומי, הם התקשרו... חלקם קיבלו גיימר חינם לחצי שנה, והיה אחד שקיבל זיכוי על חודשיים

נסו לגלוש בבזק בינלאומי בשישי שבת - הPACKET LOSS שלי עולה ל70% (שהוא בד"כ על 40%), ואני פותח חלון אינטרנט לוקח לו שעה לעלות וגם שהוא עולה הוא נמרח על כל המסך שאני מגלגל את הגלגלת

ולסיום לכל אלה שחושבים שהבעיה ממקור אחר... לקח לי חצי שנה אבל פסלתי הכל.. החל מלהחליף חברת תשתית, וכלה בפירמוטים והחלפות חומרה למינהם

בזק 014 עלו לי בהרבה מאד דם וכסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים