עבור לתוכן

בקשה|המלצות למשחקי RPG.

Featured Replies

פורסם

גרנדיה ופיינל פנטזי סגנון RPG יפני, חביב על חוזר על עצמו מבחינת משחקיות(לדעתי) למרות שהעלילה סבבה.

NOX אחלה אקשן RPG לדעתי.

WIZARDY 8 מזכיר את EYE OF THE BEHOLDER הישן אבל יותר מדי קרבות וקצת מדי עלילה.

ARX FATALIS מעולה, אבל עושה בחילה אם אתה רגיש לתנועת 3D מהירה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

THE WITCHER משחק שווה. עבד לי סביר עם RADEON 9500 PRO אז יש סיכוי שירוץ עם הכרטיס שלך.

MASS EFFECT שילוב טוב של אקשן עם הרפתקאה בסגנון RPG. גראפיקה מעולה. לא יודע אם יעבוד עם הכרטיס שלך.

GOTHIC ו GOTHIC 2 מעולים וירוצו יופי עם הכרטיס שלך.

SACRED משחק תואם DIABLO זכור לי לטובה. פשוט נפלא. מיליון חפצים, רכיבה על סוסים, אסיפת חפצים אוטומטית, ומה לא.

פורסם

אחלה פסנתרן.

פורסם

אני מופתע שאף אחד לא הזכיר את ICEWIND DALE 1+2 האגדי, משחק חובה ביותר לכל חובב תפקידים. משחק מצויין בסגנון Baldurs gate. כמו כן NEVERWINTER NIGHTS 1+2 מצויין גם כן.

פורסם

כל סידרת BALDURS GATE וכל הנספחים שלה (כמו אלו שציינת) מצויינות...

פורסם
  • מחבר

להיות איתכם רציני,

יש פה כל כך הרבה משחקים שלפי מה שאתם מספרים נשמעים באמת שאחלה של משחקים אבל אני לא מכיר אותם אז אני לא יכול לבחור. חח... :)

האמת שאתמול התקנתי את Dungeon Siege 2 לאחר שפעם אחרונה שיחקתי בו לפני חצי שנה-שנה ועדין הייתי ממש בהתחלה.

בקיצור,

אני עדין אשמח להצעות נוספות למשחקים למרות שהתקנתי את DS2. ;)

נתנאל.

נ.ב.

פעם הבאה אם אפשר, אשמח לקבל בנוסף להמלצות של המשחקים, גם תמונה שלהם ואולי אפילו מידע עליהם באתר מסוים. כמובן שלא חובה,

אבל זה אכן יקל עלי את החיפוש להכל.

תודה! ::)

פורסם

חבוב, לך תכתוב בחיפוש ב GOOGLE על המשחקים תקרא REVIEW, כמו כל אחד אחר, אנשים פה נתנו לך המלצות למשחקים שיקח לך כמה שנים לגמור את כולם.

:nono:

פורסם
  • מחבר

סבבה. :)

טוב תודה על העזרה.

לאחראי הפורום:

אתה מוזמן לנעול.

קיבלתי מספיק המלצות לדעתי. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים