עבור לתוכן

בקשה|המלצות למשחקי RPG.

Featured Replies

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה, וכמובן שזה עניין של טעם, אבל שיחקתי בכל המשחקים שאמרו כאן וגטיק פשוט קורע להם את הצורה בלי יחס..אולי לא לכולם זה מתאים כנראה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

GOTHIC משחק ממש טוב, הבעיה שקשה לי להמליץ עליו כי הוא ממש מלא בבאגים, חלק מהם ממש מונעים ממך לסיים קווסטים או להתקדם במיומנויות של הדמות (ככה היה לי בגות'יק 2, והבנתי שזה בכל הסדרה). בגלל זה נשברתי באמצע והפסקתי לשחק. אבל חוץ מזה משחק טוב ומקורי (גם הRPG היחיד שבו שמעתי אנשים מדברים במבטא של אידיש...)

פורסם

GOTHIC משחק ממש טוב, הבעיה שקשה לי להמליץ עליו כי הוא ממש מלא בבאגים, חלק מהם ממש מונעים ממך לסיים קווסטים או להתקדם במיומנויות של הדמות (ככה היה לי בגות'יק 2, והבנתי שזה בכל הסדרה). בגלל זה נשברתי באמצע והפסקתי לשחק. אבל חוץ מזה משחק טוב ומקורי (גם הRPG היחיד שבו שמעתי אנשים מדברים במבטא של אידיש...)

בעיה שלך, אני התעקשתי למרות הבאגים, גם בגוטיק1 וגם ב-3, ולא התבעסתי בסוף.

פורסם

זה הRPG היחיד שיש בו נרגילה! (ב2 וב 3 לפחות).

לא הייתי יודע אם להמליץ אבל מה שבטוח שזו חוויה שונה של RPG.

KOTOR גם מומלץ.

אבל מה שחשוב הוא איך אתה אוהב את הRPG שלך (תלת מימדי, דו מימדי, קליל, כבד).

ויש גם את Neverwinter Nights שזה RPG כבד מבחינת בניית הדמות.

פורסם

בעיה שלך, אני התעקשתי למרות הבאגים, גם בגוטיק1 וגם ב-3, ולא התבעסתי בסוף.

מה זאת אומרת "בעיה שלך", אתה הבנת למה התכוונתי? אני לא מדבר על זה שמשחק נגיד קורס לפעמים. זה למשל קרה הרבה מאוד ב KOTOR 2, אז נכון שזה קצת מבאס, אבל אתה מעלה את המשחק וממשיך מאיפה ששמרת (במילא QUICKSAVE לוקח שמה 2 שניות).

אבל פה היו דברים שפשוט דפקו לי את המשחק. דוגמה אחת שאני זוכר למשל שכדי לשפר את המיומנות שלך בלחימה בחרב מעבר לרמה הבסיסית היית צריך לבצע איזה משימה מסויימת, עשיתי אותה אבל פשוט המשחק לא התייחס לזה. דיברתי עם מי שאני אמור לדבר איתו והוא בכלל לא הגיב, ולכן בעצם נשארתי תקוע לנצח עם מיומנות נמוכה בלחימה בחרב בלי שום אפשרות לשפר אותה. וזה עוד אחרי שבחרתי להיות לוחם... (הצטרפתי לגילדת הלוחמים אני חושב).

בירור בגוגל העלה שזה היה בהחלט באג במשחק ולא טעות שלי. מבחינתי זה משהו שפשוט תקע אותי ולכן הפסקתי לשחק. במיוחד שהבנתי שיש עוד הרבה כאלה אז ממש לא החשק לי להשקיע כל כך הרבה שעות משחק ובסוף להתקע לגמרי באיזה קווסט מרכזי למשל שאני לא יכול להמשיך בו.

פורסם

Dungeon Siege 2!!!

פורסם
מה זאת אומרת "בעיה שלך", אתה הבנת למה התכוונתי? אני לא מדבר על זה שמשחק נגיד קורס לפעמים. זה למשל קרה הרבה מאוד ב KOTOR 2, אז נכון שזה קצת מבאס, אבל אתה מעלה את המשחק וממשיך מאיפה ששמרת (במילא QUICKSAVE לוקח שמה 2 שניות).

אבל פה היו דברים שפשוט דפקו לי את המשחק. דוגמה אחת שאני זוכר למשל שכדי לשפר את המיומנות שלך בלחימה בחרב מעבר לרמה הבסיסית היית צריך לבצע איזה משימה מסויימת, עשיתי אותה אבל פשוט המשחק לא התייחס לזה. דיברתי עם מי שאני אמור לדבר איתו והוא בכלל לא הגיב, ולכן בעצם נשארתי תקוע לנצח עם מיומנות נמוכה בלחימה בחרב בלי שום אפשרות לשפר אותה. וזה עוד אחרי שבחרתי להיות לוחם... (הצטרפתי לגילדת הלוחמים אני חושב).

בירור בגוגל העלה שזה היה בהחלט באג במשחק ולא טעות שלי. מבחינתי זה משהו שפשוט תקע אותי ולכן הפסקתי לשחק. במיוחד שהבנתי שיש עוד הרבה כאלה אז ממש לא החשק לי להשקיע כל כך הרבה שעות משחק ובסוף להתקע לגמרי באיזה קווסט מרכזי למשל שאני לא יכול להמשיך בו.

התכוונתי, הפסד שלך-לא בעיה שלך...ניסוח לא מתאים..יש המון באגים במשחקי גוטיק, חלקם גם מתוקנים במודים כאלה ואחרים אבל גם בלעדיהם, פשוט לומדים איך לשחק את המשחק ואיך להנות ממנו, ויש להם משחקיות חוזרת, שזה די ייחודי לרוב המשחקים היום.

פורסם
  • מחבר

אני קצת מבולבל....

אני מבין שיש במשחק הרבה באגים, אבל, יש גם מודים שמתקנים את חלקם.

אז עד כמה משמעותיים הבאגים?

עד כמה הם מפריעים למשחק?

פורסם

GOTHIC (במיוחד 2) למרות כל הבאגים שהיו לו היה אחד המשחקים היותר כיפים ששיחקתי בהם. מצד שני אני לא יודע עד כמה הוא שרד את מבחן הזמן - כלומר אני לא בטוח שאם אני אשחק בו היום אני אהנה באותה מידה.

אני יכול להמליץ על Planescape - Torment משחק מאוד ישן אבל מהמוצלחים ביותר שיצאו בז'אנר בעיקר בגלל המשחקיות והעלילה מה שאומר שהוא שרד את מבחן הזמן. שיחקתי בו שוב לפני כחצי שנה והוא עדיין כיף ברמות, למרות הגרפיקה ה"ישנה" שלו.

פורסם

אם כבר מדברים רטרו אפשר להמליץ גם על betryal at krondor אבל הקרבות בתורות - זה לא action RPG . אפשר לשחק גם fallout 1 ו 2 כדי לעשות השלמות לקראת היציאה של 3 אבל זה הקרבות הם גם turn base strategy.

אני התקנתי היום D2 +LOD (הקופסאות דיסקים שלו כבר די מרוסקות אבל הדיסקים עובדים) אני מנסה למצוא דמות קלה יותר אני כנראה יעבור לAmazon או barbarian .הקוסמת שלי יורה firebolts ויש להם בערך אותה השפעה כמו אקדח קפצונים על הבוסים. את blood raven הרגתי בסוף עם גרזן....

יש לי גם dungeon siege 2 הוא נחמד מאוד אם אתה אוהב משחקים בסגנון למרות שלא התקדמתי בו הרבה. לי יש בעיה בעיקר שכל משחק יש לו את המקשים שלו ולוקח לי זמן ללמוד מחדש.

עוד משחק ב ז'אנר הוא sacred שהוא נחמד ודומה לD2 רק בסביבה פחות אפורה ומפחידה.

פורסם

אני קצת מבולבל....

אני מבין שיש במשחק הרבה באגים, אבל, יש גם מודים שמתקנים את חלקם.

אז עד כמה משמעותיים הבאגים?

עד כמה הם מפריעים למשחק?

אמרתי בהתחלה, החסרון הכי גדול של המשחק הזה, במיוחד של הראשון (שהוא הכי מדהים לדעתי) זה שקשה להתרגל לממשק, צריך להבין שלוחצים על רווח אז זה עובר למצב של קרב, אבל אם לא סימנת חרב בINVENTORY שלך אז היא לא תשלף..או בכלל הקרבות שהם יכולים להיות קשים מאוד בהתחלה, אבל אחרי שלומדים לתזמן את ההגנות, וגם לדעת מתי זה נכון יותר להכות, וכמה...אבל זה כל הכיף, אם זה היה פשוט מדי, זה היה קל ומשעמם.

גוטיק נותן אתגר ומחזיר בחזרה תענוג, עולם עם דמויות אמיתיות, לא סתם לולאות של דיבור, אלא כל דמות והסיפור שלה קשורה לעלילה הראשית בצורה זו או אחרת, יש את הקטע של הרעים שבהתחלה מכסחים אותך ואין לך בכלל סיכויי נגדם, אבל לקראת אמצע המשחק אתה יכול להחזיר להם ולקרוע אותם בחזרה...

אבל למה להרוס לך את החוויה, תן לו כמה שעות משחק-אם אתה מסוגל לעמוד בזה, לא מאמין שתתאכזב, אם באמת אתה מוכן להשקיע.

לא צריך מודים, אני שיחקתי בלי בכלל, מה שכן, כדי להנות מהגרפיקה יותר , שהיה לי 6600GT(לך יש יותר טוב) אז הפעלתי AA ו- AS על מקסימום בכרטיס, ויש גם איזה מוד שמשפר את הטקסטורות לגרפיקות מתקדמות יותר...(את זה כן הורדתי, אם תאהב אותו אני אתן לך קישור, אין לי עליי).

די קשה להשיג את המשחק גם ככה.

מקווה שזה עוזר.

פורסם

אתה מחשפ RPG או ARPG? שתי ז'אנרים שונים לחלוטין. MASS EFFECT למשל הוא ממש, אבל ממש לא RPG.

איך כולכם שכחתם את זה?!

http://pc.ign.com/objects/736/736193.html

מידע נוסף תוכל למצוא פה:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_role-playing_games_by_genre

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_role-playing_games_by_name

פורסם

sacred כיפי אבל מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא באגים.

ממליצה על overlord, אני נורא נהנית ממנו.

פורסם

grandia 2

final fantasy 8

Ys: The Oath in Felghana.

NOX

WIZARDY 8

ARX FATALIS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים