פורסם 2008 ביוני 2817 שנים שלוםפתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבדלא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים)עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפהחלק קטן שחור כזהבכל מקרה - מה עושים ?יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבדואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציותהאם זה במסגרת האחריות?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים 1. האם הקירור התנתק ופגע בכרטיס מסך? והאם בזמן שהוא התנתק נשבר הפלסטיק? זה הפלסטיק שנמצא סביב המעבד(זה מה שנשבר?) 2.לתפוס רק צד אחד זה מסוכן, הטמפ' יכולות לעלות בין רגע, בגלל שאין מגע אחיד עם המעבד. 3. בעיקרון גרימת נזק פיזי מבטל אחריות... אך gigabyte די בסדר בקטע הזה לעומת Asus אז תנסה אין לך מה להפסיד
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר כן תמונה באיכות זוועהזה מה שיכולתי להשיג בינתייםhttp://img371.imageshack.us/img371/5727/dsc00948ip9.jpgאגב גם מה שמוזר שזה קרה בערך שבוע לאחר ההתקנה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים לא מצליח לראות משהו, מה שתצטרך לעשות זה או לנסות להחליף או לנסות להחליף פלסטיקאני זוכר שהיו חנויות שמכרו את התושבות הללו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.