עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

ישן אחי..

חוץ מזה זה סתם וידאו לא מעודכן שהוקלט לפני כמה שנים

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אמרתי שהוא חדש, מה זה קשור?

אני רק אומר שמי שמתלונן על הרמה שיחכה טיפה לאינפרנו

וגם למה נראה לך שעשו אותו לפני כמה שנים? הוא בא בתגובה לזה שאמרו שהבטא קלה מדי

פורסם

להגיד שהבטא קלה מדי זה ממש ממש understatement 99% מהאנשים בכלל לא יודעים מה קורה שמתים.

ברור שזה יהיה קשה יותר לא אמרתי כלום על הרמה של המשחק אלא רק על הבטא ועל כמה שהיא לא מעניינת.

פורסם

כל מי שקשה לו עם המשחק, אני אומר שוב שיפנה אליי בפרטי עם המפתח הידוע ואני אפטור אותו מהעול הזה.

ברצינות.

:xyxthumbs:

פורסם

אני אשמח לתרום סכום כסף נכבד תמורת ההזדמנות לשחק בבטא.

פורסם

המשחק ישוחרר בלי arena pvp שישוחרר אחכ כpatch:

As we’re counting down the days until we’re ready to announce a release date for Diablo III, we’ve come to realize that the PvP game and systems aren’t yet living up to our standards. Today, we wanted to let you know that we’ve made the difficult decision to hold back the PvP Arena system and release it in a patch following the game’s launch. After a lot of consideration and discussion, we ultimately felt that delaying the whole game purely for PvP would just be punishing to everyone who’s waiting to enjoy the campaign and core solo/co-op content, all of which is just about complete.While we work on making sure PvP lives up to its full potential, we hope you’ll find some consolation in the fact that soon, you’ll be having a blast leveling characters, finding items, learning the classes, and perfecting builds…and that when the Arenas do arrive, you’ll be all the better prepared for battle.When the PvP patch is ultimately ready, it will add multiple Arena maps with themed locations and layouts, PvP-centric achievements, and a matchmaking system that will help you and your team get into fairly matched games quickly and easily. We’ll also be adding a personal progression system that will reward you for successfully bashing in the other team’s skulls.We know a lot of you are looking forward to PvP, and we’ll be focusing our post-launch efforts on making sure the Arenas are as brutal, bloody, fast-paced, and awesome as we know they can be. In the meantime, we’re in the process of putting the finishing touches on what we think is a truly epic campaign and co-op experience for launch.We’ll have a lot more info to share on the PvP system in the future, and we look forward to the moment we can get the game into your hands.

פורסם

אני שמח שהם עושים את זה.

עדיף קודם כל להוציא את המשחק כיוון שזה לא ממש חלק מהמשחק עצמו.

ואז להוציא את הPVP בצורה מסודרת ומצויינת כמו שבליזארד עושים, החלטה מצויינת לדעתי.

פורסם
:xyxthumbs: אוקיי מגניב..מה לגבי קבוצתית,מישהו מתכנן להרים את הכפפה או שפשוט נזמין מחו"ל וזהו?
פורסם

דרישות מערכת נמוכות יחסית למחשבים של היום אבל כנראה שזה ממש המינימום של המינימום:

http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements

מחיר להזמנה מוקדמת:

59.99 אירו.

לפי שער יציג של 4.94 זה יוצא 296 ש"ח.

זה ממש יקר יחסית למה שחשבתי..

הבונוס שמקבלים במידה ורוכשים מראש זה אפשרות להוריד את המשחק לפני שהוא מגיע לחנויות וככה לא צריך לחכות בתור הרבה זמן.

זה לא נראה לי שווה את זה.. המחיר ממש יקר.

כמה הוא כבר יעלה בישראל? 400 שקל?

פורסם

דרישות מערכת נמוכות יחסית למחשבים של היום אבל כנראה שזה ממש המינימום של המינימום:

http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements

מחיר להזמנה מוקדמת:

59.99 אירו.

לפי שער יציג של 4.94 זה יוצא 296 ש"ח.

זה ממש יקר יחסית למה שחשבתי..

הבונוס שמקבלים במידה ורוכשים מראש זה אפשרות להוריד את המשחק לפני שהוא מגיע לחנויות וככה לא צריך לחכות בתור הרבה זמן.

זה לא נראה לי שווה את זה.. המחיר ממש יקר.

כמה הוא כבר יעלה בישראל? 400 שקל?

לדעתי זה עולה 300 שקל בגלל שאנחנו משלמים ב אירו.

ראיתי הרבה פעמים משחק שנמכר באירופה ב 40 אירו ובארה"ב ב40 *דולר* - כן הם עושים את זה הרבה(ראיתי את זה בסטים)

בכל מקרה בארץ כמעט בטוח שתהיה קניה קבוצתית ואני מאמין שהמחיר ינוע בין 220 ל280?(תלוי בכמות המשתתפים בקניה)

כמה שאלות - מכוון שלא עקבתי הרבה בזמן האחרון

- אם אני קונה עותק אני יכול להתקין את המשחק ב-2 מחשבים?(כל עוד יש בהם אינטרנט?)

- כיצד כל הקטע של ה AUCTION HOUSE עם כסף אמיתי עובד? Paypal? תקף גם לישראל?

- רציתי לדעת את דעתכם : האם אתם הולכים לשחק דרך הסינגל ולסיים אותו ואז לעבור למולטי או לעשות את הקמפיין דרך המולטי(וכך להתקדם עם כולם)

פורסם

לא אמרו שהמשחק לא יהיה region locked?

מה מונע מאיתנו לקנות מפתח אמריקאי/רוסי מאיזה אתר CDKEY במקום מbattlenet?

פורסם

לא אמרו שהמשחק לא יהיה region locked?

מה מונע מאיתנו לקנות מפתח אמריקאי/רוסי מאיזה אתר CDKEY במקום מbattlenet?

Please note that your game-client version does not hinder your ability to select which regional game servers – the Americas, Europe, or Asia – that you play on.

אנחנו בוחרים איפה לשחק - אירופה\אסיה\אמריקה.

לא יודע לגבי רכישת CDKEY מאתר אחר...

פורסם

אוקיי, אז יש תקווה למחיר סביר..

בדרך כלל המחירים באתרי הCDKEYS משמעותית יותר זולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים