עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^ לדעתי זה דווקא שינוי חשוב מאוד - הם חוזרים לשיטה של דיאבלו 2 ששם לכל דמות הייתה תכונה אחת מאוד חשובה וידעת שבה עדיף לך להתרכז.

השיטה הנוכחית מושפעת מאוד מWOW - היא בנויה על להכריח את השחקן לעשות מתמטיקה ולנסות להגביר את הDPS ע"י הבנה של "איך המשחק עובד" מאחורי הקלעים.

לא כיף, וסתם מעיק.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע, אז אתה אומר שזה טוב או לא? כי כרגע הם בעצם עברו משיטה אחת שבה יש stats טובים יותר וטובים פחות שאתה צריך פשוט לדעת מה זה מה, לשיטה אחרת שבה יש את אותה בעיה רק שהפעם לכל דמות זה שונה.

פורסם

מעקבי

פורסם

זה תמיד עוצר את החיים גם ככה כל המשחקים הממכרים האלה...מעניין אם כל ההקלות האלה באמת יעזרו למשחקיות? זה נראה כמו איזה התחנפות לשחקנים שרוצים אקשן אקשן אקשן..שיעשו את זה כמו GOW וזהו, למה לאסוף חפצים או לעלות שלבים.. זה גם סתם מתיש :kopfpatsch:

פורסם

התמונה הזו כמעט גורמת לי לבכות =\

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי הזמנה לבטא מבליזארד D:

פורסם

איך קיבלת הזמנה? המחשב שלך מיוחד או משהו כזה?

כ"כ מבאס אותי שאני לא מקבל וגם לא מצליח לזכות בסידיקי

בשום תחרות שאני משתתף בה \=

פורסם

עשיתי OPT IN דרך המחשב של אח שלי (מחשב יחסית יקר) כשהוא קנה אותו לפני איזה חודשיים בערך.

האמת שאין לך כל כך ממה להתבאס, זה כל כך קצר שמסיימים הכל תוך שעתיים בפעם הראשונה וזה אם סרקת כל חור קטן במפה.

עברו רק יומיים וזה כבר מתחיל לשעמם... (יש גבול לכמה פעמים אפשר להרוג את הבוס עם כל דמות)

פורסם

גם לי יש מחשב חדש ואיכותי איזה מבאס.

אני רוצה לשחק בבטא כדי לראות לאיזה דמות אני הכי מתחבר ואז

כשיצא המלא אני אוכל להתחיל לשחק עם דמות שאני יודע שאוהב..

פורסם

גם אני שיחקתי ואני חייב להסכים עם brox המשחק קצר ממש אפשר ב40 דקות לסיים כל דמות והוא קל ברמה אחרת, הוא עד כדי כך קל שאין לי מושג מה קורה בכלל שמתים.

למרות שאני חייב לומר שהם עשו עבודה מצוינת עם הפיסיקה כל דבר מתפרק ועף ומתפוצץ, נחמד לראות את זה :P

פורסם

יש שמועות שהמשחק ישוחרר ב 17 באפריל. יש גם שמועות שאלביס עוד חי אז מותר להיות ספקנים.

בכל מקרה ההכרזה על תאריך היציאה הרישמי יהיה מאוד בקרוב, ע"פ בליזרד.

פורסם

לכל מי שמודאג מהרמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים