עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Bastion משחק מעולה, אני לא מבין למה אנשים חושבים שהוא ילדותי.

תשחק בו עוד קצת ותגלה שהסיפור ממש אפל ושיש למשחק הרבה מה להציע.

ולגבי הבקשה שלך לשחק בחשבון שלי - בתכלס לא היה מפריע לי - אבל הבעיה היא שהשם/סיסמה הם לא למשחק אלא לחשבון עצמו בb.net אז זה כבר יותר בעייתי לפרסם את זה באינטרנט.

בקיצור תשחק Bastion שוב פעם. :)

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כבר חורש על DS3 אבל תודה..

:xyxthumbs:

פורסם

יש משחק ישן בסגנון דיאבלו שמאוד נהנתי ממנו בזמנו.

פורסם

גם אני הרבה זמן אמרתי "מה אני צריך עכבר בסכום תלת ספרתי ה-A4 tech שלי עובד יופי ואני רגיל אליו", אבל אחרי שקניתי deathadder אני לא באמת יכול אפילו להחזיק את העכבר הקודם, ומתעצבן כל פעם שאני מתיישב על מחשב של מישהו אחר וצריך להיאבק עם העכבר שלו. אני אפילו משתמש בכל ה-3500DPI שלו (הרבה משתמשים רק ב-1800, ואולי הייתי בוחר ערך איפשהו באמצע אם העכבר היה מאפשר, אבל הוא לצערי הוא לא. עדיין עכבר מעולה ויש לו גרסא (ארגונומית) לשמאליים).

דרך אגב, כנ"ל לגבי המקלדת (קניתי 6GV2) - במקרה של המקלדת השדרוג הוא אומנם פחות משמעותי, אבל עדיין מרגישים את ההבדל, והייתי מתבאס אם הייתי צריך לחזור למקלדת "רגילה". שים לב שבמקלדות גם יותר קשה למצוא משהו בסכום ביניים, כי המעט מקלדות המכניות שניתן להשיג הן יקרות, והמקלדות שאינן מכניות גם לא זולות וגם לא באמת יותר טובות/נוחות מסתם מקלדת ב-20 ש"ח.

מגי'קה בהחלט משחק מגניב. לא בעל חיים אינסופיים, והקסמים מאד לא מאוזנים, אבל עדיין כשמשחקים אחד נגד השני לשני הצדדים יש את אותם קסמים ולכן זה עדיין מאד מאתגר. אם מישהו רוצה לשחק נגדי מוזמן להוסיף אותי בסטים - galzoha

פורסם

כל עוד אני לא מרגיש את ההפסד - אני לא יודע מה אני מחמיץ ולכן לא רע לי. במידה ויצא לי למשמש עכבר בסכום תלת ספרתי והוא יהיה טוב יותר משמעותית מהB110 הפשוט לוגיטק - אני אקח אותו.

לגבי המקלדת - מבחינתי (אתה כבר בטח מבין לאן זה מגיע..) מקלדת זה דבר שלא צריך לקחת את ההכי זול, אלא אחד שהוא גם זול וגם נוח. ובמקרה יש לי מקלדת A4TECH עם 2 חיבורי אודיו + USB + לחצני מולטימדיה רגילים. למקלדת יש לחצנים שטוחים כמו בלפטופ וזה ממש נוח לי. היא עלתה 80 שקל באופיס דיפו והדבר היחיד שמפריע לי בה זה שאין לה תאורה מתחת למקשים..

מקלדת כזאת כן חיפשתי (עם תאורה מתחת למקשים) והסכמתי אפילו לשלם על הX6 של מיקרוסופט 215 שקל (במבצעי BF האחרונים) אבל זה לא הגיע עם עברית שקופה אז.. מה הטעם?

במקום זה הזמנתי מEBAY מנורה עם 10 לדים שמתחברת בUSB וחיברתי אותה למקלדת ואז יש לי אפשרות בלילה להקליד מבלי להדליק את האור של החדר.

לגבי מקלדת מכנית - לא יצא לי להקליד על אחת ושוב, אני לא מוכן להוציא סכום כזה גדול על מקלדת שבת'כלס עושה מבחינתי את אותה העבודה שהמקלדת ב80 שקל עושה.

פורסם

sacred 2 נראה נחמד אבל המשחק לא זורם \=

הגיימפלי נראה כאילו שיחקו עם לאגים

פורסם

המשחק הרבה יותר זורם בהמשך כשאתה נהיה חזק.

יש MOUNT מיוחד בהמשך (אולי בתוסף או משהו) שמאפשר להטיל חלק מהקסמים בעודך רכוב.

במשחק הזה יש הרבה דברים שלא היו בדיאבלו 2, ולהערכתי חלקם גם לא יהיו ב3.

אבל... שימו לב... SACRED 3 בפיתוח!

פורסם
  • מחבר

הראשון היה כל כך גרוע ומלא בבאגים שלא הסתכלתי בכלל על השני. לפי הביקורות לא הפסדתי הרבה.

פורסם

לדעתי SACRED 2 היה הDIABLO CLONE הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם.

לפחות עד אותה תקופה.

פורסם

אני מוריד את הדמו כדי לנסות..

תודה על ההמלצה בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

וואו, הם הולכים לעשות המון שינויים לבטא

http://www.diablofans.com/news/1059-system-changes/

בין היתר:

Scrolls of Identification are gone - players can now identify rares/legendary items without them.

Button '5' is now dedicated to potions.

The Mystic artisan has now been removed from the game.

The Cauldron of Jordan and Nephalem Cube have been removed.

The Stone of Recall is now a button at the bottom and has been renamed "Town Portal".

The Blacksmith is now responsible for salvaging players' items.

Common (white colored) items are no longer salvageable.

Character Attributes have been changed. See below for details.

Character stats are now placed in the same place as the inventory panel and the old dedicated stats panel has been removed.

עריכה:

בקיצור לפי הכתבה המלאה נראה שהם הבינו שדיאבלו 2 היה יותר כיף מהבטא של דיאבלו 3 והם משנים כיוון חזרה לשורשים של המשחק.

יופי :)

פורסם

קצת מוזר אבל הכי אהבתי את זה:

The Stone of Recall is now a button at the bottom and has been renamed "Town Portal"

נשמע הרבה יותר נורמאלי וגם האייקון שנתנו לזה נחמד :)

פורסם

כל כך היה חסר את הביטוי Town Portal :) בטח ממילא כל השחקנים קראו לזה ככה.

השינוי היחיד שבאמת מפריע לי זה שאין כבר scroll of identification. להיות צריך ללכת לעיר בשביל לזהות את החפץ מאד הוסיף להתרגשות בקבלת חפץ נדיר חדש.

פורסם

הם אשכרה מקשיבים לשחקני בטא? או שמדובר בטסטרים מקורבים בלבד שנתנו פידבק?

הקטע עם זיהוי החפצים מצויין, סתם מעצבן לסחוב את המגילות זיהוי האלו.

שאלה.. איך הולך עניין החפצים? האם זה שוב מצב שהחפצים פחות או יותר אותו דבר?

אני שואל כי אני הרבה יותר אהבתי בקלאסיק שהיו רק חפצים צהובים, הרנדומליות מוסיפה המון לדעתי.

המצב כיום, אחרי ההרחבות בדיאבלו 2 שכולם הולכים עם אותם חפצים (יוניקס ורונוורדס) פחות או יותר ממש משעמם לדעתי, ואני שונא לחפש אחרי חפץ ספציפי.

פורסם

בסה"כ הורידו את הצורך במגילות. אתה עדיין תוכל לזהות כל חפץ בכמה שניות, פשוט בלי מגילה. אתה יכול לקרוא את זה בקישור הנ"ל.

השינוי למערכת ה-attributes לדעתי לא באמת פותר את הבעיות החשובות ביותר שהיו במערכת ה-attributes הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים