עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ככל שהמפרט שלך יותר סטנדרטי יש לך פחות סיכוי לקבל הזמנה.

אני לדוגמא עובד כרגע עם נייד אבל מחבר אותו לכרטיס מסך חיצוני ועדיין לא קיבלתי הזמנה לבטא בחודשיים הראשונים כי כנראה היו מפרטים יותר אקזוטיים שקרצו להם יותר.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ידוע מאיפה ההשערה הזאת, אבל אני עם משחב סטנדרטי לחלוטין (6850HD, 4GB, 22") וקיבלתי הזמנה.

פורסם
  • מחבר

הם אמרו את זה במפורש.

פורסם

יש לך לינק לאיפה אמרו את זה במפורש?...

לא שאני אומר שראיתי אחרת, אני פשוט אומר שהמחשב שלי הכי סטנדרטי ועדיין קיבלתי הזמנה (יכול להיות שזה נטו מזל).

פורסם

אני ראיתי עכשיו ממש שהם טעו בכתובת אימייל שלך והם היו צריכים לשלוח לי את זה, הם דורשים שתעביר לי במיידי את הסריאל שצריך.

ובו לא יציל אותך הפעם.

פורסם

הם אמרו במפורש שהם רוצים מגוון של מערכות, אבל לא הגדירו בדיוק למה הם מתכוונים, ככה שזה נתון לפרשנות. מכיוון שיש כל כך מעט אנשים בבטא שבאמת תוכל לשאול אותם איזה מערכת יש להם, יהיה קשה לעשות סטטיסטיקה ולהבין מה הולך. בקיצור תתפלל ותקווה לטוב... בכל מקרה הבטא כל-כך קצרה, שלא להתקבל אליה זה לא כזה הפסד גדול.

עם הברברי שלך השתמשת ב-cleave? כי בעקרון אני לא רואה מאיפה אתה מקבל כזה הבדל בכוח של הדמויות השונות. בעיקרון יש קצת תלונות על חוסר איזון בבטא, אבל לא משהו מאסיבי כמו שאתה מתאר. בנוסף, אם אני מבין נכון, הדמות מתחזקת באופן הרבה יותר משמעותי משדרוג חפצים מאשר עליית דרגות, ככה שבכלל לא בלתי סביר שדמות דרגה 9 עם קצת מזל תהיה חזקה יותר מדמות דרגה 13 עם פחות מזל.

בקשר לחפצים, שים לב שהדרגה המקסימלית של הדמות שלך משמעותית גבוהה יותר מהדרגה המקסימלית של האויבים, ולכן אתה יכול להכין חפצים יותר טובים ממה שניתן לקבל מהמפלצות. אם הייתי ממשיך להתקדם במשחק במקום לעצור בהתחלה ולעלות דרגות, כנראה שהיית מוצא חפצים שיותר מתאימים לדרגה שלך ואז הם היו מסוגלים להתחרות בחפצים שאתה מכין.

דרך אגב, בקשר לביקור של מייק מורהיים בארץ, מכיוון שלא פרסמו את הסרטון שצולם ע"י צלמת באירוע בשום מקום שהצלחתי למצוא, חבר שהיה איתי שם וצילם עם הטלפון והעלה את זה. ניתן לראות כאן (שאר החלקים מופיעים ב-description של הסרטון):

פורסם

עוד מישהו שוקל לקנות את DS3? הדמו ממש מזכיר את המשחקיות של דיאבלו...

פורסם

אם התכוונת ל Dungeon Siege 3 עשה לעצמך טובה ותתרחק מהמשחק הכושל הזה. אחד הגרועים, באמת.

אין באמת משחק טוב כמו דיאבלו מהשנים האחרונות, לדעתי. אני עדיין משחק דיאבלו 2 מהסיבה הזאת בדיוק.

פורסם

העכבר של Steelseries שמעוצב בסגנון דיאבלו 3 מגיע בסוף החודש לבאג וכבר החלה רכישה מוקדמת בעלות 399 ש"ח ומתנה לכל מי שקונה ברכישה מוקדמת - פד לעכבר של דיאבלו 3 בשווי 100 ש"ח גם של החברה בחינם.

אם זה לא היה כל כך יקר יחסית לעכברים שעולים 50 שקל ומחזיקים לי מעמד שנים אז הייתי הולך עליו אבל 400 שקל לעכבר זה מוגזם בשבילי.

לינק:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11886&perur=4

פורסם

לא נראה מרשים במיוחד, בשום מחיר, ובטח שלא ב-400 ש"ח. אני אשאר עם ה-Deathadder שלי שקניתי מאיזה חנות סינית באיביי ב-48$ כולל משלוח... מה שכן, אני מאד ממליץ לעבור לעכבר יותר טוב מאלה שאתה יכול להשיג ב-50 ש"ח ושיחזיקו שנים. העכברים הטובים שעולים 150 ש"ח ומעלה באמת יותר טובים ומרגישים את ההבדל (כמובן שוב, בתנאי שאתה קונה אחד שהוא באמת טוב ולא סתם יקר).

פורסם

מצטרף להמלצות על ה-DA. גם לי יש אחד, שעלה לי פה בארץ 270 שקל בערך, מחזיק כבר עוד מעט שנה, ואני נהנה מאוד מהשימוש בו. גדולים וטובים ממני אמרו שציוד היקפי טוב לא יהפוך גיימר גרוע לגיימר טוב, אבל הם כן יהפכו את המשחק להרבה יותר כיף.

פורסם

בתור אחד שחי את החיים שלו מול המחשב (והמקרר?) אני יכול להגיד בוודאות שאני לא יודע מה הקטע לקנות עכבר ב200 שקל כשאין שימוש מיוחד (עיסוק מיוחד = גרפיקאים / גיימרים עם שריטות של לקנות הכל).

יש לי כרגע את העכבר לוגיטק B110 שעלה בזמנו 35 שקל באייבורי והוא ממשיך לחיות. הוא נוח לי, איכות החומרים טובה, אני לא מזיע בו, הכבל ארוך וזה של חברה מוכרת.

אז בתור מישהו שאומנם נמצא 24/7 מול המחשב אבל לא גרפיקאי - אני לא מוצא לנכון לקנות עכבר בסכום תלת ספרתי.

פורסם

אם התכוונת ל Dungeon Siege 3 עשה לעצמך טובה ותתרחק מהמשחק הכושל הזה. אחד הגרועים, באמת.

אין באמת משחק טוב כמו דיאבלו מהשנים האחרונות, לדעתי. אני עדיין משחק דיאבלו 2 מהסיבה הזאת בדיוק.

תשמע, אני גם שיחקתי בו שהוא יצא לפני שנה והתבעסתי לגמרי. אבל-מסתבר שהם שינו את תנועת המצלמה וכיווננו את המשחק להרבה יותר נוח(יחסית כמובן זה לא ברמת דיאבלו 3, למרות שגם זה לא בטוח), גמרתי את הדמו וממש אבל ממש נהנתי.

מבחינת רמת הכיף מאוד מזכיר דווקא את טיטאן קווסט יותר מאשר DS 1,2, חוץ מהעלילה שהיא די DS1-2. משחק של גריינדינג טהור אבל גרפיקה באמת טובה.

דיאבלו 2 כל כך חרוש שאחרי כמה ניסיונות להתחיל הצלחתי פעם אחד לסיים ב PLAYERSX8 את הנורמל(כולל בעלBAAL). ויצא לי מהחורים.

כרגע DS3 מוכן על הכוונת והוא יחסית רענן לD2.

פורסם

חרשת כבר את TORCHLIGHT ? המשחק שהכי אהבתי בסגנון דיאבלו (יותר מ - TITAN QUEST וסדרת DS).

אם אתה רוצה משחק של "גריינדינג טהור אבל גרפיקה באמת טובה" שווה לך לנסות את DARKSPORE העתידני.

יש גם את BASTION, MAGICKA ומשחקי DEATHSPANK המומלצים שלא בנויים בדיוק לפי נוסחת דיאבלו אבל מהנים גם כן בזכות עצמם (במיוחד BASTION).

פורסם

אל תדאג ניסיתי את כולם וTORCHLIGHT ממש הרגיש לי גרוע..משהו שם הזכיר לי יותר מדי את DEATHSPANK בקטע הגרוע-נוסחאתי מדי אפילו למשחק גריינדינג, מרגישים שזה משחק קאז'ואל/אינדי שמנסה למכור(לעומת זאת ESCHALON מדהים)

BASTION, גריפקה ילדותית מדי לטעם שלי. MAGICKA-אחלה, סיימתי אבל המולטי לא הצליח להחזיק אותי והסינגל לא היה מי יודע מה, פשוט השיטת קסמים הייתה חדשנית.

DARKSPORE לא ניסיתי מודה, אבל אני לא בתקופת העתידני..אפילו MASS EFFECT שהוא נחשב כבר לקלאסי לא הצלחתי להגיע להתקדם יותר מדי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים