עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

תרחיב למה?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבעיות הכי גדולות הן הסאונד, הגרפיקה התלת מימדית, וחוסר איזון.

voice acting פשוט נוראי, והאפקטים מוגזמים מאוד.

לדוגמא ההתקפה הבסיסית של הברברי נשמעת כמו יריה של תותח.

לידיעתם המכשפה מדובבת ע"י בחורה סינית ???

המעבר לתלת מימד מאפשר סביבית הרבה יותר מעניינות (כמו מפלסים שונים באותו מבוך) וזמני הטעינה ממש קצרים, אבל הדמויות נתקעות בכל מיני חפצים, לא מצליחות ללכת מסביב לפינה בלי הכוונה של תינוק ועוד בעיות דומות של שליטה לא חלקה.

יש לי ברברי דרגה 13 ומכשפה דרגה 9 - היא הרבה יותר חזקה ממנו.

סיימתי את הבטא עם הברברי והתחלתי עם המכשפה ומיד ראיתי שכבר מדרגות הראשונות היא הרבה יותר עוצמתית.

זה משהו שהם כנראה יסדרו בעתיד, אבל כרגע זה מאוד מוגזם.

איסוף זהב זה בכלל סרט.

אין שום מצב בעולם שמישהו לא ירצה לאסוף זהב, נכון? אז למה אני צריך ללחוץ עליו או לרוץ עליו בשביל להרים אותו?

אז בשביל להקל הוסיפו צריך אופציה "גאונית" - לסחוב מגילות שמזמנות איזה יצור שהולך אחריך ומרים את הזהב בשבילך. פשוט בזבוז מקום בinventory וגם מוסיף עוד יצור שזז וצריך לשלוח את המיקום שלו לכל השחקנים במולטי.

יש חפצים שמגדילים את הטווח שהדמות מרימה בו את הזהב לבד אבל זה כזה לא משמעותי לעומת שאר הבונוסים שאפשר לקבל שאני לא רואה מישהו בוחר חפץ רק בשביל התכונה הזו.

פורסם

לייזי אחי בכיף, אם משעמם חה עם המשחק..תה יודע, פרגן.. :cool2:

פורסם

מצטרף לריקוס :P

פורסם

Lazy איך קיבלת מפתח לבטא?

חשבתי שהם לא נותנים מפתחות לשחקנים ישראלים.

פורסם

לא הבנתי, רצית שזהב שנופל בכל מקום על המסך ילך אוטומטית אליך? ב D2 היית צריך ללחוץ עליו, נראה לי שלהרים אותו לבד ברדיוס מסביבך זה שיפור רציני...

פורסם

בתור גם בטא טסטר אני מסכים עם חלק מהדברים, ועם חלק פחות.

לגבי הזהב כמו שנאמר פה- זה שיפור משמעותי ממוקדם. חוץ מזה יש companion scrolls שזה לזמן ייצור קטן שיסתובב במסך וירים עבורך את הזהב. זה פתרון טוב ומגניב (במיוחד שיש להם עשרות ייצורים שונים, זה מגניב לראות את כולם).

ואין סיכוי שמישהו יבחר את הבונוס הזה על גבי אחרים, אבל זה בונוס טוב לאביזרי מאנצ'קינים.

הסאונד לפעמים מאד מרשים ולפעמים מאד מאכזב. חלק מהאפקטים נשמעים באמת מוזרים, והדיבוב של הfemale monk למשל די מוגזם.

לגבי האיזון- צודק לגמרי. הקוסמת היא נורא overpowered, אין לי ספק שישנו את זה. בינתיים יצא לי לשחק עם הקוסמת, הברברי והנזיר. אני מאד אוהב איך לכל אחד מהם יש "כוח" שונה (מאנה, ספיריט, רייג', וכו'). כרגע הסקילים די משעממים, אבל אני בטוח שזה ישתנה כשיהיה אפשר להשתמש ברונות כדי לשפר ולשנות כל סקיל.

דבר אחר שהפריע לי זה שכמעט כל האביזרים שייצרתי (בעזרת הנפח) היו טובים יותר ממה שמצאתי.

אבל בכללי אני דווקא מאד מרוצה מהבטא. אווירה מאד דיאבלו-אית, משחק מהיר, נראה טוב ופשוט כיף. מבחינתי אם הוא הצליח לגרום לי לעשות את אותם דברים שוב ושוב עד שפתאום 4 לפנות בוקר בלי ששמתי לב- הוא הצליח.

פורסם

טוב לשמוע.

תגיד את מקבלים מפתח? מזל גרידא?

פורסם

אני חושב שכן. אני מניח שהם לוקחים טסטרים מכל מיני איזורים בשילובים שונים של מערכות מחשב (כרטיסי מסך, כרטיסי רשת, זכרונות וכו').

הסיבה היחידה האמיתית שאני יכול לחשוב עליה היא שהייתי בטא טסטר גם של WOW, אבל לא יודע אם זה באמת רלוונטי.

פורסם

אומרים להם את מה שהם רוצים לשמוע בתופס רישום/בקשה.

ככה מתקבלים לBETA.

פורסם

ככה מתקבלים לBETA.

איזה טופס? רק יש אפשרות להירשם..אתה בבטא טאטום הפסנתרן הדגול?

פורסם

בעבר היינו (אני וחברים) שולחים במקביל כמה טפסי רישום עם נתונים שונים, ואלו שבדרך כלל נבחרו בשלבים המוקדמים היו אלו שבהם רשמנו נתונים "מרשימים" ויוצאי דופן.

כמו בטא טסטינג של משחקים קודמים וGM במשחק כזה וכזה וכו...

ורק אחר כך בשלבים האחרונים גם האחרים קיבלו.

זה לא בדיוק לוטו.

יש מערכת סינון ובחירה על פי קרטריונים שבהם הם מעוניינים.

לא יודע על פי מה בדיוק, אבל אפשר לנחש ולירות לכמה כיוונים.

פורסם

לא ברור לי על מה אתה מדבר - כל ממה שאופצית ה-Beta opt in כוללת היום זה משהו שבודק את המפרט שלך ושולח להם... אין בכלל מקום להכניס פרטים, הסטוריה ועוד שטוית :nixweiss:

אולי זה לוקח בחשבון איזה משחקים יש לך בחשבון ואם כבר היית בבטא וכאלה - אבל זה לא משהו שאתה יכול לשנות מן הסתם.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, רצית שזהב שנופל בכל מקום על המסך ילך אוטומטית אליך? ב D2 היית צריך ללחוץ עליו, נראה לי שלהרים אותו לבד ברדיוס מסביבך זה שיפור רציני...

זה אכן שיפור רציני, אבל ברגע שתראה אותו תביו למה אני מתלונן - הוא לא מרגיש שלם.

הרדיוס ההתחלתי צריך להיות הרבה יותר גדול. כרגע הוא ממש חצי צעד מהדמות.

ככה מתקבלים לBETA.

כמו שנאמר, "ההרשמה" רק כוללת קובץ שבודק את החומרה שלך ושולח נתונים למאגר מידע, זה הכל.

פורסם

בעע אף פעם אין לי מזל בדברים כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים