עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה שזה יפתיע מישהו, הרי ידוע כבר ממזמן שהדמויות ישמרו רק על השרתים של בליזארד ומכאן שאי אפשר לתת למשתמשים לשנות את המשחק כי אי אפשר לתת להם להעלות קבצים ולהריץ אותם על השרת.

Blizzard אפילו מסבירים את זה בגוף הכתבה. :nixweiss:

חברות מישנות ופרימיטיביות.פשוט בורות וצרות עין.אין מקום לתעשיה כזו ב'עידן' שלנו.אני מקווה שחברות כאלה/או מדיניות כזאת תעלם מהנוף

לא ההתבטאות הכי מוצלחת שלך. :-\

קראת את הכתבה או רק את הכותרת?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי דיאבלו 2 העביר לי קיץ שלם של חרישה מהבוקר עד הערב אבל ללא מולטי! רציתי לישאול מה בעצם עושים במולטי במשחק כזה משחקים בדיוק כמו בסינגל רק עם עוד אנשים? אותם מפות אותם רמות ואותם החפצים (כלומר אין יותר יוניקס או משהו)?

פורסם

יש אנשים שקורעים את התחת שלהם כדי לעשות אמולטורים לשרתים כדי לשחק offline. כמו ב-WOW, זה כנראה לעולם לא ישתווה למשחק המקורי מצד אחד, אבל מצד שני יהיה פתוח למודרים אם יש להם מספיק זמן מוטיבציה ויכולת לעשות דברים מעניינים שעובדים.

המולטי זה אכן בדיוק כמו הסינגל רק עם עוד אנשים (והאויבים מתחזקים קצת בהתאם), בנוסף כמובן ל-auction house שבו תוכל לקנות/למכור חפצים ל/מכל השחקנים המשחקים באותו איזור (במקרה שלנו אירופה), PVP...

פורסם

קראתי את הכתבה,מה הם אומרים שם בעצם שהטכנולוגיה של המשחק(או של בליז)לא מסוגלת להכיל מודים.שזה בולשיט.בטסדה עשתה את זה עם מורווינד לפני 10 שנים.מה תגידו על זה?

וזה רשום שחור על גבי לבן"

because the firm doesn’t want it to be moddable
that effectively eliminated the possibility of having moddable games

מה עוד רשום שם:-

we want to provide a safe and secure experience for players to play in and trade items in

שזה עוד קישקוש,מה קשור "safe and secure "?בגלל החיבור לאינטרנט?,תשחררו ערכת מודר רישמית משלכם עם סריאל ועוד כמה "מוקשים" משלכם והמשחק יהיה עמוק ומלא בתוכן יותר ממה שתוכלו לייצר אי-פעם.

חבל,לפי דעתי.אם יש לך מיליארד יוצרים/כותבי תוכן,אנימטורים וסתם משוגעים לדבר,המשחק יהיה באמת אפי.

זו דעתי בכול אופן.

מודיג הוא עתיד הגיימינג.

אני הייתי משחרר משחק קווסט,שבכדי לפתור אחד מהקווסטים אתה תהייה חייב לבנוד מוד בעצמך,מחוץ למשחק על ערכת בנייה.נו, אז זה באמת יהיה "קווסט"

פורסם

קראתי את הכתבה,מה הם אומרים שם בעצם שהטכנולוגיה של המשחק(או של בליז)לא מסוגלת להכיל מודים.שזה בולשיט.בטסדה עשתה את זה עם מורווינד לפני 10 שנים.מה תגידו על זה?

:kopfpatsch:

המרואיין אומר בראיון שברמה העקרונית D3 יכול לתמוך במודים ושלמעשה הגרסא הזאת של Diablo היא הכי פתוחה למודינג מבין הגרסאות הקודמות.

הבעיה היא שכדי לתת לשחקנים סביבת משחק "בטוחה ונקיה" מרמאים וגנבים הם נאלצו לנקוט בצעדים שמונעים שילוב מודים במשחק.

בתכלס - כולנו יודעים שזה שקר אחד גדול וזה בעצם גרסא מתחכמת לDRM... :-\

פורסם

...

נגיד שאתה לא יודע אנגלית :P

“There’s no direct intent to say that we don’t want D3 to be moddable,” Love admitted. “And, to be honest with you, the technology itself, on just a fundamental level, makes this the most moddable version of Diablo there’s ever been.
פורסם
  • מחבר

^ 500?!

שילכו לחפש.

פורסם

פריק תמיד היו יקרנים...

בכל מקרה בנוגע למודים אפשר להבין בקלות את הבעייתיות במודים... מי שהתנסה באמולטור שקיים יודע שכל המידע של המשחק (מלבד הגרפיקה עצמה) קיים על השרת ולכן באמולטור לא קיימים כרגע קווסטים/נפלצות/סקילים כמו שצריך והכל לאגי ובאגי

אם מודר רוצה להוסיף קווסט לדיאבלו 3 איך בדיוק הוא יעשה את זה? אי אפשר לשנות את השרתים לכולם ואם דיאבלו יטען תוכן גם לוקלי וגם אינטרנטי איך אפשר לשלוט איזה מידע נטען?

פורסם

תגידו מה הולך עם המשחק?

הוא קרוב או לא?

פורסם

אם היו יודעים אז היה מתחיל פה סיפור של מי משיג מפתח לבטא של מאה עמודים.

אל תדאג, שיהיה קרוב אתה תדע.

:lol:

>:D >:D >:D

פורסם

בטח קרוב, חודשיים שלוש. הגרסאת אספנים היא מאה דולר. נראה לי הגיוני שתעלה איזה 450 בארץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גירסת הבטא של DIABLO 3 שוחררה לפני כשבועיים אבל בשביל לשחק בה צריך להתחבר לשרת של BLIZZARD והיות בעלים של משחק אחג לפחות

הם מצאו דרך להשיג כסף בלי שכולם יורידו גרסאות פירטיות

פורסם

^

על מה אתה מדבר? ???

יש בטא כבר כמה חודשים, ואנשים מוגרלים אלייה ברנדומליות.

בשביל להירשם להגרלה אכן צריך להיות בעל משחק של בליזרד, אבל זה עדיין מאוד נדיר להיכנס.

הם עשו את זה ככה גם עם SC2.

ובדיאבלו 3 בכללי חייבים להיות מחוברים לBATTLE.NET כל הזמן בשביל לשחק.

פורסם

אם אני בעלים של Diablo II, אני חייב להתקין אותו ואז להכנס להם לשרתים או שאני יכול פשוט להכניס שם את ה-CD KEY באיזה מקום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים