עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

לדעתי הם לחוצים מזה שמישהו הבין ששהמשחק הפך לצואה נוזלית, והמחיר לא זהה, המחיר של המנוי השנתי הוא 120 דולר לשנה, מה שאומר 10 דולר לחודש.

ככה שאתה מקבל "4" חודשים בחינם + 60 דולר של משחק, שווה למי שמשחק בשניהם, מי שבאמת מתכן להשקיע ב-D3, יכול לקנות את חבילת האספנים, ולקבל מנוי ב-8 דולר ל-WoW לכל החיים ברכישת מנוי שנתי.

למזלי סיימתי עם WoW, ש GW2 כבר ייצא, או אפילו ToR שיעביר את השעמום קצת.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה שטויות :kopfpatsch:

מה שטויות, תראה לי בן אדם אחד שלא הייתה לו שום כוונה לשחק ב-WoW שנה אבל החליט ללכת על המבצע הזה...

אם כבר, אז זה נועד לאנשים שמתלבטים אם לעבור מ-WoW לדיאבלו 3, שלא יתלבטו וישלמו 150$ (שהם גם ככה שוקלים לשלם בכל מקרה) ולא שבטעות אולי יחליטו לקנות רק את דיאבלו 3 ולפרוש מ-WoW. או לגרום לאנשים שמתלבטים אולי לא לקנות מנוי שנתי כדי לא להתחייב (כי אולי דיאבלו 3 יהיה כזה טוב שהם לא ירצו לשחק יותר WOW) לקנות מנוי שנתי בכל זאת, ואז גם אם הם יפרשו מ-WoW בשביל דיאבלו 3 הם עדיין שילמו על שנה של WoW, וחוץ מזה אם יימאס להם מדיאבלו 3 תוך שנה יהיה יותר סיכוי שהם יחזרו ל-WoW (כי הם שילמו כבר, אז הם ינצלו את זה, ואז אחרי שהם יחזרו יש יותר סיכוי שהם גם ימשיכו לשלם - בדומה לזה שבליזארד עשו את כל הקטע של ה-scroll of resurrection).

אבל תכל'ס שמישהו שלא התכוון לשחק ב-WoW בכלל שישלם על WoW בגלל המבצע הזה? לא יקרה.

פורסם

כי אם אתה משחק WOW לא יהיה לך זמן לדיאבלו בכל מקרה.

אני אדייק. למה שלא יהיה לי זמן בדיוק? למה כמה זמן לוקח לשחק WOW?

פורסם

אני אדייק. למה שלא יהיה לי זמן בדיוק? למה כמה זמן לוקח לשחק WOW?

אינסוף.

או באופן יותר מדוייק: רק להגיע לריידים השבועיים ידרוש ממך אחוז מאד מכובד מהזמן הפנוי שלך ובד"כ גם לוותר על דברים אחרים (אלא אם כן אתה גם ככה לא יוצא מהבית באף אחד מהערבים של הריידים), וזה לא כולל מה שצריך לעשות מחוץ לריידים כדי להיות מסוגל לתת ביצועים טובים בריידים עצמם.

כמובן שאם אתה שחקן casual שבקושי משחק אז הדברים האלה פחות משנים, אבל אם אתה כזה זה כנראה (לפחות ברוב המקרים) בגלל שאין לך זמן או רצון להשקיע זמן ליותר מזה, ואז אנחנו חוזרים לנקודה המקורית.

ובסוף, בהנחה ומישהו מתכוון לשחק דיאבלו 3 ולא היה משחק WOW בלי המבצע הזה, אני בספק שההנחה של 60$ במנוי השנתי (שעדיין יעלה כ-90$ לאחר שהורדת ממנו את המחיר של דיאבלו 3, ועוד לא הוספתי את המחיר של המשחק עצמו ו/או ההרחבות למי שלא קנה עדיין) ישנו את הדעה של אנשים ויגרמו להם לשחק WOW בכל זאת. זה עדיין יקר מספיק בשביל שמי שלא באמת רוצה לשחק WOW (ואז גם היה משחק בלי קשר למבצע) יחליט לשחק בכל זאת.

פורסם

אני עושה ריידים פעמיים בשבוע (עד עכשיו הרגנו כל בוס בheroic, בtier הנוכחי 6/7), אין שום דבר שצריך לעשות מחוץ לריידים חוץ מדי פעם לקרוא טקטיקות (שיקויים ואוכל הגילדה מספקת). מלבד הריידים אני כמעט לא נוגע במשחק.

בשבילי הדיל הזה משתלם.

פורסם

זה ממש נשמע כאילו יש לך עבודה. שתי משמרות ערב בשבוע, ובמקום משכורת אתה משלם להם.

פורסם

אני משלם על מה שאני אוהב.

פורסם

צודק. =)

פורסם
פורסם

^^

טוב נו מה?

פעם שלישית שהסרטון מפורסם פה!

Kidney_stonE פרסם בעמוד 99 ו- LazyBoy בעמוד 98...

פורסם

סרטוני ה CGI של בליזארד תמיד היו מהשורה הראשונה, אפילו רמה אחת מעל כל השאר. אני זוכר את הסרטונים המדהימים של WC3, היה שווה להתחיל ולסיים campaign רק בשביל לראות אותם. ובד"כ גם המשחקים לא מאכזבים :]

(תגובה 1000)

פורסם

אולי די לענות עם "תגובות חדשות להודעות שלי" בלי שהמשחק יצא עדיין :-[

מעכשיו דממת אלחוט עד שקורה משהו מעניין.

ואם דוחים אותו לאיזה סוף 2013 תשאירו פה מוקש...

פורסם

חבבל חבל שהמשחק הזה לא ב-3d.

No Modes for you!

חברות מישנות ופרימיטיביות.פשוט בורות וצרות עין.אין מקום לתעשיה כזו ב'עידן' שלנו.אני מקווה שחברות כאלה/או מדיניות כזאת תעלם מהנוף

However, we have these other goals that supersede modding: we want to be the only ones providing the experience meaning we flush out DLC with a beautiful price tag and you’ll be forced to buy it if you want something new

זה בדיוק מה שהם מנסים לומר

פורסם

בכל מקרה די קשה לעשות מודים למשחק כזה מורכב לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים