עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

ולא כולם רוצים לקנות מפתחות.

הבן אדם בא והתעניין בקניה קבוצתית ואתה קופץ בשליליות

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם קודמת המחיר יצא 180 ש"ח וזה עם קופסא ביד וכל הדיסקים והשטויות(לא שאני צריך אבל שיהיה) וזה מחיר שאני עוד יכול לסבול.

אבל אם אפשר רק מפתח בפחות מ40 דולר אני אשמח ולכן תודה רבה על האתר ההוא, רק חבל שאחד כבר רשום כsold out.

פורסם

ולא כולם רוצים לקנות מפתחות.

הבן אדם בא והתעניין בקניה קבוצתית ואתה קופץ בשליליות

לא בשליליות :)

רק חשבתי שבקניית משחק מחשב כמה שיותר זול יותר טוב :)

פורסם

ה-pcgames הזה נראה לי חשוד... מישהו בדק אם הזמנה של המשחק כרגע מבטיחה את המחיר וקבלת עותק ביום היציאה?

אחרי הכל, הרעיון זה להיות יכול לשחק ישר כשזה יוצא, אחרת באמת אפשר לקנות באיביי או משהו. לקנות key מכריח אותך להוריד את המשחק, ועם הנסיון שלי עם בליזארד זה אומר שתצטרך לחכות יום-יומיים עד שאתה יכול לשחק (אלא אם אולי יהיה טורנט מהיר), כי ההורדות הרשמיות שלהם בד"כ איטיות רצח וגם דורשות ממך להעלות בחזרה ככה שזה תוקע לך את כל האינטרנט בבית למשך ההורדה. לכן, לקנייה ביום ההשקה, אני מעדיף דיסק, כל עוד ההפרש במחיר הוא לא יותר מ-20-30 ש"ח.

קנייה קבוצתית ב-180 ש"ח מחנות במרכז שאפשר לאסוף ממנה את המשחק ב-00:00 בלילה נראה לי פתרון מקובל לגמרי, אם יאורגן משהו כזה, או אם המחיר ב-pcgames אכן אמיתי, ולא סתם שם כי לך תדע למה, וגם אם באמת יהיה אפשר לאסוף את המשחק ב-00:00 בלילה.

כמובן שאם לא תהיה ברירה אלא לקנות key כדי לקבל מחיר נורמאלי, אז אשמח לשמוע המלצות לאתרים עם מחיר טוב שאנשים כבר קנו מהם ולא עבדו עליהם...

פורסם

האם אפשר לתלות בעמוד הראשון של הנושא את הדרישות?

כמה זיכרון צריך,כמה נפח פנוי,אולי כרטיס גרפי מסויים וכד' ????

???

פורסם

המשחק יעבוד על MAC. אם יש לך מחשב מה 4-5 שנים האחרונות המשחק יעבוד עליו מעולה.

2 ג'יגה זכרון, dual core / quad core, כרטיס גרפי בינוני יספיק.

פורסם

לקנות key מכריח אותך להוריד את המשחק, ועם הנסיון שלי עם בליזארד זה אומר שתצטרך לחכות יום-יומיים עד שאתה יכול לשחק (אלא אם אולי יהיה טורנט מהיר), כי ההורדות הרשמיות שלהם בד"כ איטיות רצח וגם דורשות ממך להעלות בחזרה ככה שזה תוקע לך את כל האינטרנט בבית למשך ההורדה.

גם אם קונים דיגיטלית אפשר להוריד את המשחק הרבה לפני שהוא משוחרר. ככה זה היה עם כל משחקי בליזרד בזמן האחרון. אפשר להוריד כל משחק שלהם, אגב. אפילו את הבטא של דיאבלו 3.

מישהו משחק בבטא ויכול לתת רשמים?

פורסם

רק אולי אנשים מתעשיית המשחקים או מעיתונים של ביקורות על משחקים מקבלים הגרלה לבטא לפי מה ששמעתי.

פורסם

כבר התחילו להזמין אנשים נוספים (שאין להם קומבינות), אבל מן הסתם רוב האנשים לא באמת מקבלים הזמנה...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ואוו..חייבים לבצע מהסרטונים הממוחשבים האלה איזה סרט אמיתי :P

זה פוטו ריאליזם מטורף..רמת הפירוט על הפנים של האישה מטריפה!

פורסם

מחרתיים BLIZZCON הכל יפורסם אז.

פורסם
  • מחבר

וגם נחשפה חבילת האספנים

2jg461i.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים