עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

האם יש סיכוי שהמשחק יוצע למכירה דרך STEAM?

אין סיכוי

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:hizuk:

פורסם

סטים כנראה שלא, אבל רכישה דיגיטאלית דרך בליזארד סביר שכן תהיה - כך זה עם כל המשחקים שלהם.

מספיק טוב, לא?

פורסם

סטים כנראה שלא, אבל רכישה דיגיטאלית דרך בליזארד סביר שכן תהיה - כך זה עם כל המשחקים שלהם.

מספיק טוב, לא?

אישיתי אני מעדיף סטים. כל המשחקים שלי שם.

אבל אם אין ברירה אז אין ברירה...

פורסם

למה לקנות דרך סטים אם אפשר לא? תוכנה פחות שצריך להריץ כדי להפעיל את המשחק. משחקים של בליזארד גם ככה לא צריכים דיסק בכונן כי הם דורשים שם משתמש וססמא כדי לשחק.

חוץ מזה שבליזארד פשוט לא עובדים עם סטים נקודה.

פורסם

^^

למי אכפת כמה תוכנות אני מריץ? למה קנית מעבד ארבע ליבות?? :screwy:

דרך בליזארד יש אפשרות לקניה דיגיטלית של המשחק?

(לא רוצה דיסקים וקופסאות מזהמות)

פורסם

:lol:

כדי באמת לא לזהם אנחנו צריכים להפסיק להתרבות.

פורסם

^^

למי אכפת כמה תוכנות אני מריץ? למה קנית מעבד ארבע ליבות?? :screwy:

דרך בליזארד יש אפשרות לקניה דיגיטלית של המשחק?

יש אפשרות, לפחות את ההרחבה האחרונה של WOW היה אפשר לקנות דרך האינטרנט.

פורסם

בליזארד יקרים

חכה ותראה עד שהם יורידו את המחיר של starcraft 2

פורסם

מישהו קיבל הזמנה לבטא אגב?

פורסם

We commonly use the term “soon” when referring to Blizzard releases, because we know that no matter how hard we’re working to reach a target, we’re not going to compromise and launch a game before it’s ready. For Diablo III, we were aiming to launch by the end of 2011. As we’re announcing globally today, our new target for the game is early 2012.While this news might not be a complete surprise, I know that many of you were hopeful that Diablo III would ship this year. We were too. However, this week we pulled together people from all of the teams involved with the game to decide whether we felt it would be ready before the end of December, and we grudgingly came to the conclusion that it would not. Ultimately, we feel that to deliver an awesome Diablo sequel that lives up to our expectations and yours as well, we should take a little more time and add further polish to a few different elements of the game.The upside of today’s announcement is that we will be running the beta test longer than we initially planned, which will allow us to invite more of you who have opted in

קיצור לא ייצא השנה :(

פורסם

אם המשחק הזה לא מושלם, אני לא קונה.

פורסם
  • מחבר

לא מפתיע במיוחד, מספיק רק להציץ בפורומים שלהם ולראות כמה באגים אנשים מוצאים או בעיות עם תמיכה בחומרה מסויימת.

עדיף לכולנו שהם קיבלו החלטה לתקן עוד בעיות ולא לזרוק את המשחק החוצה ואז לעבוד עם צוות מצומצם על פאצים.

פורסם

Blizzard confirms Diablo 3 will miss its projected 2011 release date; promises "additional testing phases," extended beta.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים