עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה ביעוס...אין כסף לשידרוג....

פורסם

אתה רוצה נייד למשחקים ? ולא להשקיע יותר מדי ?

אז הייתי הולך על זה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791334

יש לו מעבד I5 2410 חזק וכרטיס HD 6850M טוב.

איך כזה זול?

פורסם

^^

? למה אתה אומר לא ממש שיחק? זה נראה כאילו הוא שחקן שתול של בליזארד בכלל, כל המאמר הזה היה השוואה מוחלטת לדיאבלו 2.

כי הוא כתב שם כל מיני דברים לא ממש נכונים, למשל שהיית צריך בדיאבלו 2 לזרוק חפצים על הרצפה בשביל לעשות trade (זה היה בכלל בדיאבלו 1, ב-2 היה trade נורמאלי), ולא זוכר מה עוד אבל אם זה ממש מעניין אותך אני אעבור שוב על הכתבה למצוא בדיוק מה :) כמובן שגם יכול להיות שהוא פשוט התבלבל, אחרי הכל המשחקים די ישנים, אבל אם הוא חרש את המשחקים הקודמים זה לא סביר שהוא יתבלבל בדברים כאלה.

עריכה: ראיתי ביוטיוב סדרה של סרטונים שמשחקים בבטא מההתחלה ועד הסוף (כמובן עם קצת לדלג באמצע, אחרי הכל יש גבול לכמה מעניין לראות אנשים משחקים). כצפוי הבטא היא חלק מאד קטן מהמשחק ולכן גם מאד קלה ולא מגיעים בה לשלב שבו באמת נפתחות האפשרויות המעניינות באמת במשחק, אבל בגדול המערכות נראות טובות, יש אכן דילמות לגבי איזה skill לקחת/להשתמש וכו'. אז כצפוי כנראה normal יהיה קצת משעמם למי שמבין עניין (וגם למי שלא - החבר'ה בסרטון לא הבינו כלום מהחיים שלהם וסיימו הכל בלי שראיתי אותם מתים אפילו פעם אחת), אבל אני מתאר לעצמי שב-inferno יהיה מעניין כמו שצריך להיות :)

רק חבל שלא ראינו rune אחד אפילו, יש מצב שפשוט לא הכניסו אותם כי ידוע שכל המערכת של ה-runes לא גמורה בכלל.

פורסם
  • מחבר

Diablo III Beta System Requirements

Please note that these system requirements are only for the Diablo III Beta, and are likely to change before the retail release.

MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS

PC

OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) with DirectX® 9.0c

Processor: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 4400+

Video: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better

Mac

OS: Mac® OS X 10.6.8 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo

Video: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better

All Platforms

HD Space: 12 GB available HD space | Memory: 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/

Windows® 7 users, 2 GB for Mac® users) | Drive: DVD-ROM drive | Internet: Broadband Internet

connection | Display: 1024x768 minimum display resolution

(Note: Be advised that some wireless connections do not meet the minimums required to be a true Broadband Internet connection. Wireless results may vary.)

RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS

PC

OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) | Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz

or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Memory: 2 GB RAM | Video: NVIDIA® GeForce® 260 or

ATI Radeon™ HD 4870 or better

Mac

OS: Mac® OS X 10.7 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo | Memory: 2 GB RAM

Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=40446

פורסם

אפשר להוריד את הקליינט גם מהאתר של בליזראד.

ממה שהנתי כרגע זה רק friends & family beta והבטא הגדולה יותר עדיין לא התחילה

* פה יש ריכוז של שידורים נוסיפים מהבטא:

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=263278

וזה אתר מאוד נוח נוסף:

http://d3stash.com/streams/

פורסם

לא הבנתי מה זה עוזר לי להוריד את הבטא - אני מניח שזה לא ייתן לך לשחק עם אין בחשבון שלך את המשחק (כמו שהיה עם SC2 - אפשר להוריד אבל לא להכנס).

פורסם

אתה יכול לבהות במסך הכניסה ולהזיל ריר :silly:

פורסם

כן עשיתי את זה עם SC2 לא מעט, עד שקיבלתי הזמנה :lol:

אבל שם לפחות הייתה את הקומבינה כדי לראות Replays...

פורסם

אז מי כן יכול להשתתף בבטא ?

פורסם

מי שקיבל הזמנה, כרגיל.

כדי להכנס לרשימה של מי שיכול לקבל הזמנה צריך להרשם לבטא (הרשמה כללית לבטא בחשבון באטל נט ולסמן שם Diablo world).

ואז לחכות ולקוות (אפשר גם להתפלל אם אתה בקטע).

פורסם

מי שמקבל את הבטא אלה שחקנים שמשחקים בWOW ברמות הגבוהות ביותר הגילדות הטובות ביותר , יש לי זוג חברים שקיבלו את כל הבטות של כל המשחקים והיו באחת מהגילדות הטובות בעולם בזמנו .

אני שיש לי 3 חשבונות WOW , עם 2 חשבונות פעילים כרגע שיש לי 10 דמויות שלב 85 משחק CASUAL גם לא הצלחתי לקבל את הBETA לצערי .

פורסם

היתרון של להוריד את הבטא זה שאם תתקבל אז תוכל לשחק ישר בלי להוריד את זה...

כמובן שלהוריד את זה פשוט דורש ממרפי לתת לי בראש אז אני פשוט אחכה ואתפלל בשקט.

בכל מקרה אין יותר מדי מה לעשות בבטא כרגע כי כמו שנאמר כבר כמה פעמים היא מאד קצרה וקלה.

פורסם

מי שמקבל את הבטא אלה שחקנים שמשחקים בWOW ברמות הגבוהות ביותר הגילדות הטובות ביותר , יש לי זוג חברים שקיבלו את כל הבטות של כל המשחקים והיו באחת מהגילדות הטובות בעולם בזמנו .

אני שיש לי 3 חשבונות WOW , עם 2 חשבונות פעילים כרגע שיש לי 10 דמויות שלב 85 משחק CASUAL גם לא הצלחתי לקבל את הBETA לצערי .

אולי זה עוזר, אבל בוודאי לא נדרש - אני קיבלתי הזמנה ל-SC2 ובזמנו המשחק היחיד שהיה מקושר לי לחשבון באטל.נט היה דיאבלו 2... ולא בדיוק שיחקתי בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים