עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

בינתיים נראה שהם מנסים לעשות את זה "ספאם מעניין", ואני לא אופתע אם יצליח להם.

בקשר למחשב הנייד, אין לו כרטיס מסך נורמאלי, אז רוב הסיכויים שהוא לא יריץ את דיאבלו 3 או בכלל משחקים עם גרפיקה כלשהי. אם אתה מתכוון לשחק במשהו יותר מתוחכם מ-angrybirds ו-farmville המחשב הזה כנראה לא יתאים לך. מעבר לזה, כמו שהמליצו לך, תתייעץ בפורום המתאים כדי למצוא מחשב המתאים לצרכיך. אבל בגדול תדע שמחשבים ניידים טובים למשחקים הם מאד יקרים, ויכול להיות שווה לקנות נייד זול לעבודה ובנוסף מחשב נייח טוב למשחקים ולצאת מורווח מהעסק...

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לגבי משחקיות-ספאם ספאם ספאם(הרג מפלצות בלתי פוסק וחגיגת "קליקים" על העכבר).

blasphemy!

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש וחשוב לי שיהיה מסוגל להריץ את דיאבלו 3 כמו שצריך.

פרטים על המחשב בקישור:

http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330

המחשב הזה יקר מאוד, ומשחקים הוא לא יריץ "כמו שצריך" אלא אם תשקיע עוד ותעשה את זה.

זה הסידור שיש לי ואני משחק על מסך חיצוני ב1920X1200 בלי בעיה.

ושוב - אין שום סיבה לשלם כל כך הרבה על נייד עם מפרט כזה.

פורסם

blasphemy!

המחשב הזה יקר מאוד, ומשחקים הוא לא יריץ "כמו שצריך" אלא אם תשקיע עוד ותעשה את זה.

זה הסידור שיש לי ואני משחק על מסך חיצוני ב1920X1200 בלי בעיה.

ושוב - אין שום סיבה לשלם כל כך הרבה על נייד עם מפרט כזה.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17825

והמחשב הזה? מה דעתך?

פורסם

עשרת הדיברות של דיאבלו 3,שווה קריאה למי שלא מודע לחידושים המשחקיים של המשחק:

http://pc.ign.com/articles/119/1192549p1.html

אין כאן ספוילרים של ממש-אבל מדובר בחידושים משמועתיים במשחק, שמי שרוצה לחוות אותם שהמשחק מגיע -שלא יקרא.

משאבים של כל דמות:

פעם זה היה רק חיים ומאנה,בדיאבלו 3, הברברי משתמש ב"FURY" שזה כוח שנאגר ע"י התקפות שלו וע"י תקיפות עליו, והוא מתדלדל עם הזמן(יעני קרבות בוס..בעסה). לקוסם יש רזרבות של קסם להתקפה, שמתחדש מהר עם הזמן, ורזרבה לקסמי הגנה שמתחדשים יותר לאט. וכולי וכולי.

מערכת הסקילים החדשה:

אין יותר נקודות לסקילים! נפתחות לך כל האפשרויות כל כמה שלבים ואתה בעצם בוחר מהסגנון שמתאים לך(כדי למנוע את המצב המעצבן של הנעילה של סקילים כמו במשחקים קודמים).

TOWN PORTAL:

אם אתה מת אתה לא צריך לרדוף אחרי הגופה שלך ולמות עוד פעם בנסיון להגיע לציוד שלך, אתה מופיע בצ'קפוינט האחרון שהיית עם הציוד. אין יותר "שער העיר(TOWN PORTAL)" יש אבן כזו(STONE OF RECALL) שלוקח כמה שניות להפעיל אותה-ככה שאם אתה בקרב לא תצליח להפעיל אותה כי זה פוגע בקסם. אין יותר בריחות, וגם אין יותר שערים פתוחים לבריחה.

INVENTORY-

לא עוד צפיפות ומכירות למען מקום, השחקן יכול לקנות לעצמו עוד מקום ובכך לסגור לו את הפינה, לא רק זה אלא שגם המלאי שלו יהיה זמין לכל הדמויות שלו-אם הקוסם שלך מצא חרב מצ'וגעת, הוא שם אותה במלאי המשותף והברברי נכנס ולוקח אותה במשחק שלו. וזה לא הכל לגבי המלאי, יש גם את הקדירה של ירדן, שבה אפשר למכור בלי ללכת לעיר בכלל, או את קוביית נאפליום שמפרקת את החפץ לחלקים.

בתי מכרז(AUCTION HOUSES):

מכיוון שבליזארד מודעת לצרכי הקהילה ושהולך להיות שוק שחור ענקי של חפצים, הם בנו שתי בתי מכרז: אחד בכסף של המשחק ואחד בכסף אמיתי(ואני מניח שמי חושב שהוא יכול להתפרנס מלשחק דיאבלו 3 יקפוץ על זה-עוד קוריאני שמת כי הוא שכח להזמין פיצה תוף כדי 30 שעות משחק).

הסיפור:

כאן הפסקתי לקרוא, כי אני רוצה לשמוע את זה מפי היוצר דרך המוסיקה, התמונות והסרטים.

כמובן שיש עוד הרבה פרטים חוץ ממה שתרגמתי לכם כאן אבל זה הדברים שחשבתי שהם מעניינים.

פורסם

במילים אחרות World of Diablo.

פורסם

זה לא World of Diablo אם אתה לא צריך לשחק שני שלישי רביעי חמישי מ-9:00 עד 02:00 ולהשתדל מאד לא לפספס אף משחק כדי להיות יכול באמת להנות מהחלקים השווים שלו.

בכל מקרה, נראה לי שמי שכתב את המאמר הזה לא ממש שיחק במשחקים הקודמים בסדרה. עוד אחד שכותב על משחקים בלי שהוא באמת מבין בהם. אבל הוא כן מסכם פחות או יותר את הנקודות החשובות של Diablo 3, לפחות לפי הדברים שקראתי ממקורות אחרים (יותר מפורטים) ברחבי האינטרנט. לפחות הוא יודע לחזור יפה יפה על מה שבליזארד אומרים לו, עם קצת זיוני שכל מסביב.

פורסם

^^

? למה אתה אומר לא ממש שיחק? זה נראה כאילו הוא שחקן שתול של בליזארד בכלל, כל המאמר הזה היה השוואה מוחלטת לדיאבלו 2.

פורסם

למה יש לי הרגשה שהמשחק הזה הולך לאכזב כמו DUKE NUKEM FOREVER?

מחכים למשחק המון שנים והמשחק מאכז :(

פורסם
  • מחבר

אני מבקש, Blizzard != Gearbox

מסתבר שהBeta Client דלף לרשת ואיתו הרבה קבצים שלא אמורים היו להיות שם.

כבר דלו משם פרטים כגון הקרב הסופי, העלילה, השלב הסודי ועוד פרטים רבים.

אני מבקש מאוד לא לפרסם פה את התוכן הנ"ל - זה פשוט יהרוס לנו את החוויה.

מי שבכל זאת רוצה לקרוא מוזמן לעשות זאת

http://www.diablofans.com/news/887-diablo-iii-beta-client-leaks/

פרט אחד שכן אפשר לדון בו - הקליינט של הבטא מכיל verisign certificate שפגה ב5 לדצמבר השנה. האם זה אומר שהמשחק המלא יצא מיד לאחר מכן?

פורסם

אני נראה שכתבתי כבר כאן שאני מהמר שהמשחק יצא בקריסמיס שלהם(31 לדצמבר או 1 לינואר 2012)

פורסם

אני נראה שכתבתי כבר כאן שאני מהמר שהמשחק יצא בקריסמיס שלהם(31 לדצמבר או 1 לינואר 2012)

זה כמו להמר שגשם ירד בחורף.

אפילו שם החברה קשור לשלג.

פורסם

שידורים מהבטא:

http://www.teamliquid.net/video/streams/nomsayin

הסיבה שאני שם את הלינק לTL ולא ל ustream היא כי בTL במד ימין למעלה יהיה תמיד רשום אם מישהו משדר דיאבלו

ככה תוכלו לעקוב גם אחרי אנשים אחרים

פורסם

תודה! :xyxthumbs:

ראיתי קצת, אם מישהו מוצא קטעים באיכות HD ביוטיוב - לא להתבייש.. ;)

פורסם

האמת שזה פקן עושה חשק לשחק, ראיתי שתי שלבים עד לבוס האחרון (שאז מסיימים את הבטא) וזה לא פחות ממדהים. כנראה שאני חוזר להיות מכור..

מישהו יודע על איזה מחשב הוא משחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים