עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העיצוב נראה כ"כ אינפנטילי שזה פשוט עצוב. MU כבר נראה יותר טוב... :s07:

פורסם

בטח בספטמבר.... בטא סגורה ל200 אנשים זה גם נחשב בטא

פורסם

לפי מה שהבנתי זה בכלל חלק קטן מאד מהמשחק רק כדי לבדוק איך הוא רץ מבחינת חומרה/ביצועים/וכו'. תכל'ס המשחק אמור להיות די רחוק מלהיות גמור ככה שזה הגיוני.

פורסם
  • מחבר

אאל"ט זה רק act 1

whatever אני אקח כל דקה מהמשחק שאני אצליח לקבל

פורסם

מה הקשר? :screwy:

יש לי ביקורת על אלף ואחד דברים במשחקים שאני מאוד אוהב - זה אומר שאני מחרים אותם?

:kopfpatsch:

יש לך ביקורת על משחק שבקושי יצא לך לראות משהו ממנו או לטעום משהו ממנו.

חכה ותראה מה יהיה התוצר הסופי לפני שאתה בוכה על כל פיפס...

פורסם

היום נאמר בראיון עם אחד המפתחים שבטא תהיה כבר החודש ושינסו לשחרר את המשחק המלא כבר בדצמבר...

מחכה !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי

קודם כל, אני יודע שאין עדיין פרסומים רשמיים לדרישות המערכת של דיאבלו 3.

רציתי להתייעץ עמכם, מתוך ידיעה שאתם כנראה מבינים במשחקים של היום, ואולי אף עם מעט מושג על הדרישות העתידיות לבוא.

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש וחשוב לי שיהיה מסוגל להריץ את דיאבלו 3 כמו שצריך.

פרטים על המחשב בקישור:

http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330

תודה מראש.

פורסם

היי

קודם כל, אני יודע שאין עדיין פרסומים רשמיים לדרישות המערכת של דיאבלו 3.

רציתי להתייעץ עמכם, מתוך ידיעה שאתם כנראה מבינים במשחקים של היום, ואולי אף עם מעט מושג על הדרישות העתידיות לבוא.

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש וחשוב לי שיהיה מסוגל להריץ את דיאבלו 3 כמו שצריך.

פרטים על המחשב בקישור:

http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330

תודה מראש.

אתה קודם צריך לחשוב על העובדה שאתה תצטרך להיות מחובר לאינטרנט 100% מהזמן כדי לשחק במשחק. ככה שאם אתה מתכנן נסיעות ארוכות עם דיאבלו 3 לצידך זה לא יקרה. לגבי השאלה שלך, יש פורום מחשבים ניידים באתר, אני מאמין שהם יוכלו לעזור לך יותר טוב. אבל שוב, תחשוב טוב לפני שאתה קונה אם אחת מהסיבות שלך היא דיאבלו 3.

פורסם

יש פתרון גם לזה.אם המשחק הוא חוקי 100% אז אפשר לעקוף את זה

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה בתור אחד שישחק וסיים את שני המשחקים הראשונים בסדרה, גם אני מאוד אהבתי

את ההרחבות ובאמת שצברתי המון זמן דיאבלו.

האם יכול להיות שהפורמט הנוכחי של hack and slash הוא כבר מיושן מדי , אני חושב

שבתור אחד ששייך לבני גיל ששיחקו במשחק הראשון האם זה לא יראה כבר ילדותי מדי

מהמעט שהצלחתי לתפוס ברשת נראה שלא הרבה השתנה מבחינת תחכום או עומק משחק...

אתם חושבים כמוני?

פורסם

אני באותה בעיה, התשובה היא שממש אי אפשר לדעת עד שהמשחק יצא-הם כבר מבחינתי פישלו כמה פעמים יחסית לכותרים הראשונים שלהם(כנראה שביל רופר עזב הכל נראה אחרת) אבל זה עדיין יותר מדי מסקרן בשביל לוותר על זה, אני בטוח שהמשחק מושקע ברמות ויש שם את הדברים הכי יפים מבחינת אנימציה, מוסיקה ורמת גימור. לגבי משחקיות-ספאם ספאם ספאם(הרג מפלצות בלתי פוסק וחגיגת "קליקים" על העכבר). ייתכן שהם יצליחו לעשות את זה מעניין. באמת שזה בלתי אפשרי לענות על זה, כולם רוצים לדעת את התשובה לזה-זה מה שב-טוח.

פורסם

ספאם ספאם ספאם(הרג מפלצות בלתי פוסק וחגיגת "קליקים" על העכבר).

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים