עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

רק עוד כמה אנשים שמחזקים את מה שאני אומר על בליזארד, ואגב שיחקתי בכל המשחקים שלהם-כולל הטובים, חרשתי, לא סתם שיחקתי.

אם הם היו גרועים מהתחלה -לא היה על מה להתאכזב מהחברה עצמה.

ואגב אני מתנצל שכיוונתי את הכעס שלי עליך משום מה חשבתי שNJ זה גם אתה ולא הבנתי למה אתה ממשיך.

הכל בסדר. :)

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים, בשביל להיות טוב ב-COD צריך לחרוש המון, אבל זה לא משנה את העובדה שהמשחק מפגר ודורש בערך 0 מחשבה.

WOW - לפני WotLK לא היה שום סיכוי לעשות pug ל-raids הקשים (לפחות לא לפני שכבר חרשו אותם שנים ורוב האנשים ידעו איך לעשות אותם והיו עם ציוד יותר ממספיק טוב בשבילם). ב-WotLK אכן הייתה בעיה שה-raids היו קלים מדי. היום אני כבר לא משחק (סיימתי את כל התוכן שיצא ביחד עם WotLK, לפני העדכון הראשון שהוסיף raids), אבל הבנתי ש-Blizzard הבינו שהם עשו משהו דפוק ב-WotLK ותיקנו את זה ב-Cataclysm. עליית הרמות אכן קלה ומפגרת אבל זה תמיד היה ככה. לפחות היום זה גם לוקח הרבה פחות זמן ככה שזה פחות משנה. בכל מקרה זה בנוי ככה שעד שתלמד את המשחק כבר תגיע לדרגה המקסימאלית ותתחיל לשחק ב"משחק האמיתי". כמובן שאם אתה רק רוצה להעלות עוד ועוד דמויות מההתחלה, לא בלתי סביר שתשתעמם רצח.

ושוב, לא אמרתי שתמיכה במודים זה לא דבר שמוסיף ולא אמרתי שזה לא משהו שהייתי מאד רוצה שיהיה (כנ"ל לגבי אפשרות משחק offline). אבל יותר חשוב לי שהמשחק בבסיס יהיה טוב. מודים זה בונוס. לפחות ב-RPG ו-RTS. יש משחקים מסוגים אחרים (FPS בעיקר, במיוחד Arma 2) שאפשר לפעמים להציל משחק גרוע עם מודים טובים ואפילו להפוך אותו למשחק די מעולה. בעיקר בגלל שמשחקים שהם לא RPG או RTS לא מושתתים באופן כל כך קריטי על איזון. אם היו מאפשרים מודים גם ל-Diablo 3 הייתי כנראה מאד שמח, אבל אני גם אשמח לקנות את המשחק ללא תמיכה במודים, כי אני די בטוח שאקבל תמורה עבור הכסף שלי.

ובקשר ל-MMO הבא, נחיה ונראה מה יהיה איתו. אם הם החליטו שהם יעשו יותר כסף ממשחק casual שיהנו להרוויח עוד כסף מאנשים אחרים. אני בטח שלא אקנה משחק כזה. כמובן שאפשר לפענח את ה"יותר casual" בכל מיני דרכים אז עדיין נצטרך לחכות ולראות מה הם מבשלים.

פורסם

hhhhhhhh

פורסם

כבר הביאו את זה פה... :pissed:

פורסם

משחק ללא תמיכה במודים הוא משחק מיושן ופרימיטיבי.שמזכיר את שנות ה80 או ענתיקות נידחות אחרות.כאילו עולם המשחקים והמחשבים לא התקדם בכלל.מקווה שהמשחק יכשל במכירות ויראה לחברות שגיימרים לא מעוניינים במשחקים 'דלוחים'.

חוץ מזה שתמיד אפשר להכנים מודים למשחק גם אם אין שם תמיכה של ממש.ראו דוגמא MASS EFECT2.שהפך להיות אחד המשחקים שיותר קל להכניס להם מודים.

משחק מגוחך.זה מזכיר לי את הסצינה מב'חזרה לעתיד 2'-"מה צריך ידים בשביל המשחק הזה??!!"

פורסם

התחזית שלי היא זו:

המשחק הולך להיות סתמי כי היוצרים שלו ינסו להרשים ולשחזר במקום להכניס חדשנות ועומק.

זה ימכר ויקבל ציון גבוה.

יצירת מופת בז'אנר זה לא יהיה.

מכנה משותף רחב, עקומת למידה קלה, איזון יתר ודלילות בגלל המולטיפלייר.

אני מאמין שאפילו ממשחקים קודמים בז'אנר שהביאו חידושים הם לא ישכילו להעתיק את הדברים הטובים.

פורסם

עוד לא היה משחק של בליזארד שהיה "סתמי". נקווה שהם לא יתחילו עם דיאבלו :)

פורסם

inferno זה בדיוק מה שהמשחק צריך. אני רק מקווה שזה לא יהיה ככה שמי שחרש את inferno מספיק יהיה עם ציוד כל כך טוב שגם inferno יהיה לו קל, אלא שהשדרוגים ברמה האחרונה יהיו יותר "עדינים".כן, זה אומנם יוריד לאנשים את המוטיבציה לשחק שם אבל לפחות זה לא יעשה את זה משעמם אחרי כמה זמן.

בקשר לקונסולות: הם כבר מזמן אמרו שהם רציניים לגבי הוצאת המשחק לקונסולות, אבל שהם יעשו את זה רק אם זה יסתדר. מן הסתם יש המון כסף בקונסולות, אבל צריך שהמשחק גם יתאים לקונסולות והם לא מתכוונים להרוס אותו למחשב רק כדי שהוא יתאים לקונסולות או להוציא אותו לקונסולות בלי להתאים אותו כמו שצריך. בגלל זה יציאת המשחק לקונסולות היא לא וודאית בכלל, אבל בהחלט אפשרית.

פורסם

התחזית שלי היא זו:

המשחק הולך להיות סתמי כי היוצרים שלו ינסו להרשים ולשחזר במקום להכניס חדשנות ועומק.

זה ימכר ויקבל ציון גבוה.

יצירת מופת בז'אנר זה לא יהיה.

מכנה משותף רחב, עקומת למידה קלה, איזון יתר ודלילות בגלל המולטיפלייר.

אני מאמין שאפילו ממשחקים קודמים בז'אנר שהביאו חידושים הם לא ישכילו להעתיק את הדברים הטובים.

התחזית שלי היא:

אתה אפילו לא קרוב, חוץ מהמשפט השני.

בתכלס, אפשר להעביר פה עוד 80 עמודים של נבואות זעם ותאוריות. בליזארד מעולם לא הוציאו משחק שהוא פחות ממושלם, ואין שום סיכוי שהם יתחילו בדיאבלו. המשחק יהיה מצויין, אלא אם כן כבר החלטת שהוא גרוע בלי לשחק אפילו שניה, ואז אף אחד כבר לא יוכל לשכנע אותך.

פורסם
פורסם
  • מחבר

המשחק כניראה יצא גם לקונסולות

http://kotaku.com/5831943/blizzard-is-very-very-serious-about-diablo-for-consoles

זה כמובן לא חדש, הם כבר שנים מפרסמים מודעות דרושים למפתחי קונסולות.

הבעיה היא גישה לbnet שכל המשחקים של בליזזארד דורשים ומעכשיו גם כל השמירות ישבו שם.

לסוני ומיקרוסופט יש רשת סגורה והם לא מרשים למשחקי מולטי לרוץ אם הם לא עוברים דרך השרתים שלה.

מעניין מה יקרה.

פורסם

הצבעוניות הזאת הורגת אותייייי...ילדותיייייייייי!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים