עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

טוב זה כבר total conversion mod, יענו מוד שכל קשר בינו לבין המשחק המקורי הוא מקרי בהחלט. אולי זה גם טוב למשחק, אבל לא גורם לי לרצות לקנות את המשחק המקורי יותר, לפחות לא לפני שיוצא לו מוד כזה ושאני באמת נהנה ממנו. חוץ מזה שאף פעם לא באמת אהבתי DOTA למרות ששיחקתי בו לא מעט בהשפעת חברים ששיחקתי איתם אז זה לא כאילו לא נתתי לו צ'אנס. TD בכלל לא אהבתי, חוץ מזה שלא אהבתי את הסגנון, אלא שכן ניסיתי נראו לא מאוזנים בשיט.

תכל'ס חוץ מ-DOTA אני לא זוכר מוד ל-RTS או RPG שהגיע לרמת איזון כזו (שהיא גבוהה מאד יחסית למוד). וגם ב-DOTA על כל חיקוייו אני לא בטוח מה הרמה של האיזון אפילו היום אחרי שעבר המון זמן מאז שה-DOTA הראשון יצא.

בוא נגיד שזה שלא יהיה DOTA או TD ל-Diablo 3 זה לא מה שיגרום לי לא לקנות אותו או להפסיק לשחק בו. כנ"ל לגבי SC2 (למרות ששם יכול להיות, וטוב שכך, ובטוח כבר יש לפחות כמה דברים דומים, אבל זה פשוט לא מה שאני מחפש במשחק). תמיכה במודים למשחקים כאלה זה דבר יפה אבל רחוק מאד מלהיות העיקר.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אותי רק מעניין שיורידו את כל הצבעוניות הזו מהמשחק, כל פיצוץ ומשהו אחר מלא בצבעים במקום בדם.

זה יכול לשגע אותי זה ילדותי אני לא בלה לה לנד ועם כל הכבוד מגיע למעריצים הבוגרים של המשחק הזה לקבל משחק משופשף ובוגר..לא כמו ALICE

פורסם

תמיכה במודים זה פתרון רק עבור משחקים מסויימים. עבור משחקים בסגנון RPG/MMORPT או RTS זה פתרון גרוע, כי המשחקים האלה מושתתים על איזון מאד עדין ולכן צריך צוות פיתוח מאד רציני עם צוות QA עוד יותר רציני כדי להוציא משהו טוב. אלא אם כן כמובן אתה אוהב משחקים ברמה נמוכה יחסית כמו ה-custom games ל-starcraft (שוב, לא ברמת העשייה, אלא ברמת המשחקיות והאיזון).

בינתיים רק בליזארד עומדים הכי טוב בדרישות שלי (חוץ מארמא 2 שגם עומד בדרישות האלה, אבל מסיבות אחרות לגמרי - רמת ריאליזם גבוהה ותמיכה מאד חזקה בתוספות תוכן מה שבמקרה של ארמא באמת מאד מאד חשוב). רוב שאר החברות לא, ובגלל זה המשחקים שלהן משעממים אותי. אפילו בליזארד בעצמם אומרים שהם מאד מנסים לעשות את המשחקים שלהם "easy to learn, hard to master". חברות אחרות מסתפקות ב-"easy to learn, never need to master", שאולי לרוב האנשים זה טוב, אבל יש גם הרבה שזה לא מספיק להם ולכן הם "מעריצים" של בליזארד.

תגיד אתה עושה צחוק? חוץ מ-WOW וD2\D1(שלא פותחו ע"י בליזארד במקור) כל המשחקים של בליזארד יצאו עם תמיכה במודים(כן בWOW יש addons), בWC3 וSC2 רוב המשחקים מגיעים מהקהילה.

ובקשר ל-RPG על NWN שמעת? אתה יודע כמה מודים יצאו ויוצאים אליו? כמה שרתים עם עולם קונסיסטנטי יש לו עד היום? המשחק הזה היה עצום רק בגלל הקהילה שלו, והרעיון הגאוני לכלול את Dungeon Master Mode ואת כל כלי הפיתוח המקורים בתוך המשחק.

למודים יש את צוות ה-QA הגדול ביותר בעולם, וזה כל הקהילה של המשחק, מודים הופכים משחקים כושלים(כמו SC הראשון, שהיה כושל ברמות עד לעדכון באלנס שיצא יותר משנה לאחר שחרורו שהתבסס על fanpack גרמני) ואי תמיכה בהם הופכת משחקים שהשקיעו בהם שנים של פיתוח לכשלונות בטווח הארוך.

וחוץ מזה אם כבר היום בליזארד הופכת לeasy to learn, never need to master(ואני רוצה לראות אותך אומר את זה לשחקן COD היפראקטיבי שמשחק 10 שעות ביום, ומוריד אותך מ40 מטר עם AK בחצי ריסוס עם עיניים עצומות ואחרי פלאשבאנג לפנים 4 שניות אחרי שאתה עושה respawn מהרימון שמישהו הדביק לך לתחת מהקצה השני של המפה), תסתכל מה עשו לWOW, לא צריך לעשות כלום נכנסים למשחק ועולים רמות מכלום, ומקבלים זהב ואפיקס מעוד יותר כלום, פאקינג PUG לכל רייד אפשרי(נ.ב. אם למישהו יש דרך טובה לגרום לחברה להפסיק לשחק בצואה הנוזלית הזאת ולשחק יותר SC אז שתפו)

הפכו את המשחק לcasfest, ולא רק זה, גם הוכרז שה-MMO הבא שלהם יהיה casual ביסודו, תצא מהסרט שאתה חיי בו, בליזארד כמו כל חברה אחרת מוכשרים בדבר אחד בלבד וזה לעשות כסף.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

תגיד אתה עושה צחוק? חוץ מ-WOW וD2\D1(שלא פותחו ע"י בליזארד במקור) כל המשחקים של בליזארד יצאו עם תמיכה במודים(כן בWOW יש addons), בWC3 וSC2 רוב המשחקים מגיעים מהקהילה.

ובקשר ל-RPG על NWN שמעת? אתה יודע כמה מודים יצאו ויוצאים אליו? כמה שרתים עם עולם קונסיסטנטי יש לו עד היום? המשחק הזה היה עצום רק בגלל הקהילה שלו, והרעיון הגאוני לכלול את Dungeon Master Mode ואת כל כלי הפיתוח המקורים בתוך המשחק.

למודים יש את צוות ה-QA הגדול ביותר בעולם, וזה כל הקהילה של המשחק, מודים הופכים משחקים כושלים(כמו SC הראשון, שהיה כושל ברמות עד לעדכון באלנס שיצא יותר משנה לאחר שחרורו שהתבסס על fanpack גרמני) ואי תמיכה בהם הופכת משחקים שהשקיעו בהם שנים של פיתוח לכשלונות בטווח הארוך.

וחוץ מזה אם כבר היום בליזארד הופכת לeasy to learn, never need to master(ואני רוצה לראות אותך אומר את זה לשחקן COD היפראקטיבי שמשחק 10 שעות ביום, ומוריד אותך מ40 מטר עם AK בחצי ריסוס עם עיניים עצומות ואחרי פלאשבאנג לפנים 4 שניות אחרי שאתה עושה respawn מהרימון שמישהו הדביק לך לתחת מהקצה השני של המפה), תסתכל מה עשו לWOW, לא צריך לעשות כלום נכנסים למשחק ועולים רמות מכלום, ומקבלים זהב ואפיקס מעוד יותר כלום, פאקינג PUG לכל רייד אפשרי(נ.ב. אם למישהו יש דרך טובה לגרום לחברה להפסיק לשחק בצואה הנוזלית הזאת ולשחק יותר SC אז שתפו)

הפכו את המשחק לcasfest, ולא רק זה, גם הוכרז שה-MMO הבא שלהם יהיה casual ביסודו, תצא מהסרט שאתה חיי בו, בליזארד כמו כל חברה אחרת מוכשרים בדבר אחד בלבד וזה לעשות כסף.

טוב אחי, רילקס

:nixweiss:

פורסם

מה אתה רוצה ריקוס ?

פורסם

אי תמיכה בהם הופכת משחקים שהשקיעו בהם שנים של פיתוח לכשלונות בטווח הארוך.

:xyxthumbs:

/thread

פורסם

בליזרד יש לכם מה ללמוד מהחברה של המשחק הבא : (המשחק הזה בחינם לגמרי).

לא רק שנראה יותר ריאליסטי , קודר, ומאיים, בלי יותר מדי קסמים צבעוניים שלא משאירים מקום לראות משהו על המסך, ובחינם.

פורסם

אני מקווה שכל החברה אנטי-בליזארד למיניהם פה באמת לא קונים את המשחקים שלהם, כי אחרת אתם סתם טרולים צבועים.

פורסם

אני מקווה שכל החברה אנטי-בליזארד למיניהם פה באמת לא קונים את המשחקים שלהם, כי אחרת אתם סתם טרולים צבועים.

מה הקשר? :screwy:

יש לי ביקורת על אלף ואחד דברים במשחקים שאני מאוד אוהב - זה אומר שאני מחרים אותם?

:kopfpatsch:

פורסם

יש הבדל בין ביקורת על משחק או על החלטה, לבין השמצה טוטאלית של החברה, אם היה לי כוח הייתי חוזר אחורה ומביא ציטוטים

אבל לא, ולווא דווקא דיברתי עליך.

פורסם

לא רק שנראה יותר ריאליסטי , קודר, ומאיים, בלי יותר מדי קסמים צבעוניים שלא משאירים מקום לראות משהו על המסך, ובחינם.

טוב, אז... אממ... בדיוק ככה דיאבלו 3 היה צריך להראות!! מדהים!

תודה על השיתוף, פעם ראשונה שאני שומע על המשחק :xyxthumbs:

פורסם

טוב, אז... אממ... בדיוק ככה דיאבלו 3 היה צריך להראות!! מדהים!

תודה על השיתוף, פעם ראשונה שאני שומע על המשחק :xyxthumbs:

מסכים. מצטרף לתודה

פורסם

מה אתה רוצה ריקוס ?

רק עוד כמה אנשים שמחזקים את מה שאני אומר על בליזארד, ואגב שיחקתי בכל המשחקים שלהם-כולל הטובים, חרשתי, לא סתם שיחקתי.

אם הם היו גרועים מהתחלה -לא היה על מה להתאכזב מהחברה עצמה.

ואגב אני מתנצל שכיוונתי את הכעס שלי עליך משום מה חשבתי שNJ זה גם אתה ולא הבנתי למה אתה ממשיך.

פורסם

לא להאמין...פשוט מצחיק :)

נראה משחק מעולה אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים