עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אני אהבתי את sc2

רק שאין בו שום חידוש יוצא דופן

הוא כמו sc1 משודרג

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אהבתי את sc2

רק שאין בו שום חידוש יוצא דופן

הוא כמו sc1 משודרג

זה בדיוק מה שהקהילה דרשה.

אני עוד לא שיחקתי במשחק תחרותי ברמה הזאת - זה מה שמייחד אותו (אולי CS בזמנו)

פורסם

האתר הזה ידוע ומצויין הזמנתי משם כמה וכמה פעמים משחקים

אבל אין לי מושג מאיפה הם הקריצו את התאריך יציאה הזה, אין סיכוי שהמשחק יצא בתאריך הזה

פורסם

בקיצור Blizzard עושים משחקים שיחזיקו לאורך זמן ושאנשים ימשיכו לשחק בהם. ואני לא יודע מה איתכם, אבל אני מעדיף בהמון משחקים כאלה ולא משחקים שמסיימים וזורקים לפח. אני אוהב שאפשר להמשיך להשתפר ולהתקדם במשחק וללמוד איך לשחק בו יותר ויותר טוב כדי להצליח לעשות דברים יותר ויותר מאתגרים במשחק, ואת זה מקבלים בצורה הטובה ביותר במשחקים של Blizzard.

בזמנו סיימתי דיאבלו 2 וזרקתי אותו לפח. לא היה לי חשק לשחק פעם נוספת באותו משחק בדיוק רק ברמת קושי יותר גבוהה. ME סיימתי מספר פעמים ונהנתי כל פעם מחדש.

פורסם

ME ודיאבלו משחקים שונים לחלוטין, כל המשיכה בדיאבלו זה ההיבט אונליין שלו, זה מה שהחזיק אותו עד היום בשוק (ו random items כמובן..)

ME זה אפילו לא דומה לדיאבלו.

פורסם

בזמנו סיימתי דיאבלו 2 וזרקתי אותו לפח. לא היה לי חשק לשחק פעם נוספת באותו משחק בדיוק רק ברמת קושי יותר גבוהה. ME סיימתי מספר פעמים ונהנתי כל פעם מחדש.

אם ככה אז אנחנו פשוט לא מחפשים את אותם דברים במשחקים.

אני מחפש משחק שכשאני אשחק אותו פעם שנייה הוא יהיה יותר קשה ואני אצטרך לשחק יותר טוב. ב-DA (ואני מתאר לעצמי שגם ב-ME) המשחק רק נהיה יותר קל עד לרמות מגוכחות.

ל-Diablo 2 לוקח זמן עד שהוא נהייה קל (נדרשת שליטה והבנה טובה של המשחק בשביל לעשות בקלות את hell difficulty וגם אז רק עם דמויות מסוימות ו/או רק עם חפצים מסוימים שלא בהכרח קל להשיג), וגם, אני בטוח שהאספקט הזה יהיה הרבה יותר חזק ב-Diablo 3 בהנחה ובליזארד לומדים מהלקחים שלהם.

בסופו של דבר אני אוהב משחקים שהולכים ונהיים יותר קשים ככל שאתה מתקדם, ובגלל זה אהבתי את Warcraft 3, בגלל זה אהבתי את WOW ו(בין השאר)בגלל זה גם הפסקתי לשחק WOW (חוסר זמן גורם לכך שלא משנה כמה אתה משתפר, את הדברים הקשים באמת אתה לא יכול לעשות), בגלל זה אני אוהב את Starcraft 2 וכנראה שבגלל זה אני גם אוהב את Diablo 3.

מי שלא מחפש אתגר ומשחק שהולך ודורש ממך יותר ויותר כישורים גם אחרי שסיימת את הסיפור החמוד שהם שמו שם, כנראה שבאמת עדיף לו לקנות/לפרוץ משחקים של Bioware... אני ב-DA הפסקתי לשחק באמצע מרוב שהוא היה דבילי מבחינת רמת הקושי ואחרי שהרגתי את הדרקון, שאמור להיות ממש קשה, עם קבוצה שממש לא אמורה להיות טובה נגדו, הבנתי שיותר קשה זה כנראה לא הולך להיות וויתרתי על ההמשך של הסיפור (למרות שאהבתי את הסיפור, פשוט סיפור לא מספיק בשבילי כדי שאני אשחק במשחק).

בסוף משחקים של בליזארד הם לא לכולם. מי שמחפש דברים מאד מסויימים שבליזארד לא משקיעים בהם את עיקר המאמץ שלהם מן הסתם ירגיש שהוא בזבז את הכסף שלו לעומת משחקים אחרים. כמו שאני מרגיש שמשחקים אחרים הם בזבוז כסף טוטאלי כי אין בהם כלום ממה שאני רוצה שיהיה במשחק.

פורסם

מסכים. אבל שוב ME, DA משחקים שונים לגמרי שלא מתמקדים באותם דברים כמו דיאבלו.

ולהגיד שפרשת מ DA באמצע המשחק זה לא בגלל רמת קושי אלא בגלל שסתם לא אהבת אותו (אין מצב ששיחקת על NIGHTMARE והיה לך קל).

בסה"כ בילזארד יודעים מה הם עושים, ואי אפשר להתווכח עם המכירות, במיוחד שהמשחקים שלהם מיועדים רק למחשב ! תחשבו על זה שנייה

כל משחק שמכר המון עותקים בשנים האחרונות היה Multiplatform אם לא אקסקלוסיבי לאיזשהי קונסולה (או לשתיהם)

נדיר לראות משחקי מחשב אקסקלוסייבים שמצליחים ברמה של משחקי בליזארד, אז די.

פורסם

מצטער להפריע אבל מישהו מוכן לומר לי מה זה DA? משעמם לי ואני מחפש משהו בג'אנר הזה לשחק.

פורסם

Dragon Age, משחק RPG אדיר בסגנון baldur's gate מבית Bioware. מומלץ בחום.

פורסם

(אין מצב ששיחקת על NIGHTMARE והיה לך קל).

שמע לא רוצה להשתחצן או משהו, אבל ברגע שאתה באמת מבין איך המשחק עובד, לא רק שזה קל, גם שיחקתי עם כל מיני מגבלות כמו רק mage אחד בלי קסמי primal ובלי עוד כמה קסמים שהם overpowered לגמרי, בלי 2 דמויות עם אותו spec בקבוצה, בלי להחליף דמויות בקבוצה, בלי למשוך אויבים מחוץ לחדר שלהם (חוץ ממקום אחד ששם באמת לא היה שום סיכוי בלי זה), בלי שאף אחד ימות, בלי לקנות כלום מחנויות, וכמובן שבלי שיקויים או consumeables משום סוג שהוא.

אני רוצה משחק שגם אחרי שאני יודע עליו הכל הוא עדיין יהיה קשה. ברמות קושי הנמוכות לא צריך לדרוש ממך לדעת הכל אבל ברמות קושי הגבוהות כבר מצפים ממך לדעת כל מה שיש במשחק והוא צריך להיות קשה בכל זאת. DA ב-nightmare אמור להיות קשה רק למי שתכל'ס ניסה לשחק פעם ראשונה ב-nightmare בלי לדעת כלום על המשחק...

אבל כן, סגנון שונה לגמרי, ונראה שכל אלה שאומרים שהם נהנו מהמשחקים האלה יותר מדיאבלו פשוט לא מעוניינים בדברים שבהם בליזארד משקיעים. אז במקום להשמיץ את בליזארד פשוט תבינו שבליזארד עושים משחקים בסגנון אחר שלא מתאימים לכולם, ומי שרוצה משחק שמסיימים אותו ואחרי זה הוא רק נהיה יותר ויותר קל כנראה שעדיף לו לקנות משחקים לא של בליזארד.

פורסם

לדעתי הדרישה שלך לא מציאותית.

אתה רוצה משחק שגם אחרי ששיחקת אותו 20 שנים אתה עדיין לא תהיה מוצלח בו ולא תמצה אותו - זה פשוט לא יקרה.

אל תשכח שדיאבלו 2 קיים המון שנים, ואם הגעת לרמה כזו של קלות, אתה כנראה שיחקת אותו מספיק פעמים.

זה לא שאני אומר שאם שיחקת X פעמים אתה צריך להפסיק, אבל ניצלת את המשחק במלואו, טבעי שתמצה אותו מתישהו.

פורסם

לדעתי הדרישה שלך לא מציאותית.

אתה רוצה משחק שגם אחרי ששיחקת אותו 20 שנים אתה עדיין לא תהיה מוצלח בו ולא תמצה אותו - זה פשוט לא יקרה.

אל תשכח שדיאבלו 2 קיים המון שנים, ואם הגעת לרמה כזו של קלות, אתה כנראה שיחקת אותו מספיק פעמים.

זה לא שאני אומר שאם שיחקת X פעמים אתה צריך להפסיק, אבל ניצלת את המשחק במלואו, טבעי שתמצה אותו מתישהו.

הפתרון לבעיה הזאת הוא תמיכה במודים.

יום טוב :xyxthumbs:

פורסם

תמיכה במודים זה פתרון רק עבור משחקים מסויימים. עבור משחקים בסגנון RPG/MMORPT או RTS זה פתרון גרוע, כי המשחקים האלה מושתתים על איזון מאד עדין ולכן צריך צוות פיתוח מאד רציני עם צוות QA עוד יותר רציני כדי להוציא משהו טוב. אלא אם כן כמובן אתה אוהב משחקים ברמה נמוכה יחסית כמו ה-custom games ל-starcraft (שוב, לא ברמת העשייה, אלא ברמת המשחקיות והאיזון).

בינתיים רק בליזארד עומדים הכי טוב בדרישות שלי (חוץ מארמא 2 שגם עומד בדרישות האלה, אבל מסיבות אחרות לגמרי - רמת ריאליזם גבוהה ותמיכה מאד חזקה בתוספות תוכן מה שבמקרה של ארמא באמת מאד מאד חשוב). רוב שאר החברות לא, ובגלל זה המשחקים שלהן משעממים אותי. אפילו בליזארד בעצמם אומרים שהם מאד מנסים לעשות את המשחקים שלהם "easy to learn, hard to master". חברות אחרות מסתפקות ב-"easy to learn, never need to master", שאולי לרוב האנשים זה טוב, אבל יש גם הרבה שזה לא מספיק להם ולכן הם "מעריצים" של בליזארד.

פורסם

המודים הכי טובים שאני מכיר הם לRTS וRPG. אין לי מושג על מה אתה מדבר.

לעזאזל, מודים לRTS המציאו ז'אנרים חדשים של משחקים כמו TD ומשחקים בסגנון DOTA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים