עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אחי חרש על SC המקורי. יום הולדת שלו היה מספר ימים אחרי השקת SC2 אז קניתי מהדורת אספנים כמתנת יום הולדת. הוא אפילו לא סיים את המשחק. אמר שהמשחק איבד את הקסם. אני גם לא טרחתי לסיים. איבדתי את החשק לשחק בערך באמצע. לדעתי בליזארד מזמן איבדו את הקסם. הם ממחזירים את אותם מותגים פעם אחר פעם אחר פעם. די. כמה כבר אפשר לשמוע Warcraft, Starcraft, Diablo?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני חשבתי שאני היחיד.SC2 לא עשה לי את זה וגם אני אפילו לא סיימתי את הסינגל ^^ לעומת זאת עדיין משחק ב-company of heroes כבר כמעט 5 שנים.

פורסם

מעולם לא שיחקתי בSC1. קניתי את SC2. מאוד מאוד מאוד נהניתי ממנו.

למען האמת, פעם אהבתי משחקי אסטרטגיה, ואז הפסקתי לאהוב את הז'אנר. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהטעם שלי השתנה. ובכן, התבדיתי, זה בגלל שבכל השנים האלה יצאו משחקים מעפנים בז'אנר הRTS. [מישהו אמר C&C? בא פשוט להקיא מהמשחקים האחרונים בסדרה].

ניסיתי את SC2 וממש ממש אהבתי. העלילה, המשחקיות..

ייתכן שזה בגלל שלא שיחקתי בSC1, אבל מעבר להכל - זה רמת הגימור של המוצר. אין תקלות, אין באגים. זה מרגיש כמו מוצר שלם ששווה את הכסף.

וזה מה שאני אוהב בBLIZZARD. הם עושים משחק - הם עושים מוצר מוגמר ומלוטש. לא זבל חצי גמור כדוגמאת Call of duty:Black ops ביום היציאה שלו או דברים בסגנון.

יכול להיות שאני אתאכזב מDIABLO3, אני ממש בספק, אבל אם כן זה יהיה בגלל שחרשתי על השניים הקודמים במשך שנים. ואני מן הסתם אחפש חידוש ושינוי.

פורסם

לא חסר חברות שמוציאות משחקים מלוטשים. פשוט אין להם הילה הפלצנית כמו לבליזארד.

פורסם

SC2 is the king

מישהו משחק פה ב ladder ?

פורסם

תכלס... צודק :xyxthumbs:

פורסם

איזה חברות מוציאות משחקים באותה רמת ליטוש?

Valve? Rockstar? לשתי החברות לוקח גם 200 שנה להוציא משחק ובצדק. [לרוב, הביזיון עם EP3 לא ניתן להסבר]

אני לא מצליח לחשוב על עוד חברות כאלה.

Infinity Ward עשו עבודה נאה ברמת הליטוש של המוצרים שלהם. הם חברה שכבר איננה קיימת וגם אם כן היא מסורסת מדי כדי להוציא משחקים ברמת ליטוש גבוהה בפרק זמן ארוך.

פורסם

בלי להכליל יותר מדי אבל אחד ההנאות הכי גדולות שלי במשחקי מחשב זה היה ממשחקים לא מלוטשים.

המון משחקים יוצאים מלוטשים בסטים אבל חסר להם נשמה שזה זועק רמאות.

איפה אייל שני של המשחקים?

פורסם

בולשיט.. אין שום חברה שמוציאה משחקים בכזו רמת ליטוש. בליזרד לא צדיקים גדולים, הם פה בשביל הכסף בסופו של יום, וכשחקן WOW לשעבר הרגשתי כמה שבתכל'ס הם מחרבנים על הלקוחות שלהם. אבל - אין מה לומר, העומק שבמשחקים שלהם, התחכום... כלום לא מתקרב לזה. לכן אקנה את דיאבלו 3, את ההרחבה לSC, וכנראה כל מה שהם יוציאו. WOW מת מבחינתי though.

בלי להכליל יותר מדי אבל אחד ההנאות הכי גדולות שלי במשחקי מחשב זה היה ממשחקים לא מלוטשים.

המון משחקים יוצאים מלוטשים בסטים אבל חסר להם נשמה שזה זועק רמאות.

איפה אייל שני של המשחקים?

אתה נהנה ממשחקים שהמצלמה נכנסת לתוך הדמות? ממשחקים שאחרי שסיימת אותם פעם אחת מיצית 80 אחוז מהמשחק? משחק לא מלוטש זה משחק שיצא לפי דדליין, לא לפי מתי שהוא הושלם. אם אתה נהנה ממשחקים שיצאו כי הגיע הדדליין, והם בעצם רק חצי גמורים, שיהיה לך לבריאות.

פורסם

^^

אתה רוצה דוגמאות?(מה הקשר בכלל לזווית מצלמה??) גוטיק וגוטיק 2 היו משחקים לא גמורים מהרבה בחינות ואפשר לשחק אותם הרבה יותר מ-5 פעמים אפילו. FALLOUT 2 גם, חצי גמור, עם אינספור אפשרויות משחק חוזר. רק אחרי הרבה מודים מהקהילה אפשר היה להגיע לכל האופציות שהיו במשחק. היו עוד משחקים, יותר ישנים שאני כרגע לא זוכר.

ובכלל, תהיה בטוח שיצאו המוווווון פאצ'ים לדיאבלו 3 בדיוק כמו שיצאו לSC2, אף אחד לא יכול ליצור משחק מאוזן באמת, כי זה כל הזמן משתנה בהתאם לקהל שצורך אותו.

הקטע הוא יש הבדל בין משחק שהשקיעו בו בכדי ליצור משחק טוב ולתת לך חוויית משחק בלתי נשכחת לבין כזה שהמטרה היא למכור כמה שיותר בעזרת הייפ וסינוור חושים ע"י טישטוש חוסר נשמה שיש למשחק. אחד מתרכז בליטוש שלו ואחד מתרכז במה שבאמת חשוב. אם אתה לא רואה את ההבדל אז יהיה לך כיף כי זה לדעתי כל מה שהמשחקים היום מציעים

פורסם

SC2 is the king

מישהו משחק פה ב ladder ?

אני מנסה לחזור ללדר. הייתי פלטינום, עכשיו אני בגולד אבל האמת אין לי מושג מה אני עושה. אם אני מנצח זה רק בגלל המקרו שלי.

פורסם

^^

אתה רוצה דוגמאות?(מה הקשר בכלל לזווית מצלמה??) גוטיק וגוטיק 2 היו משחקים לא גמורים מהרבה בחינות ואפשר לשחק אותם הרבה יותר מ-5 פעמים אפילו. FALLOUT 2 גם, חצי גמור, עם אינספור אפשרויות משחק חוזר. רק אחרי הרבה מודים מהקהילה אפשר היה להגיע לכל האופציות שהיו במשחק. היו עוד משחקים, יותר ישנים שאני כרגע לא זוכר.

ובכלל, תהיה בטוח שיצאו המוווווון פאצ'ים לדיאבלו 3 בדיוק כמו שיצאו לSC2, אף אחד לא יכול ליצור משחק מאוזן באמת, כי זה כל הזמן משתנה בהתאם לקהל שצורך אותו.

הקטע הוא יש הבדל בין משחק שהשקיעו בו בכדי ליצור משחק טוב ולתת לך חוויית משחק בלתי נשכחת לבין כזה שהמטרה היא למכור כמה שיותר בעזרת הייפ וסינוור חושים ע"י טישטוש חוסר נשמה שיש למשחק. אחד מתרכז בליטוש שלו ואחד מתרכז במה שבאמת חשוב. אם אתה לא רואה את ההבדל אז יהיה לך כיף כי זה לדעתי כל מה שהמשחקים היום מציעים

לתת משחק כמו FO2 שרק אחרי שהקהילה השקיעה בו מליון שעות אפשר באמת למצות - לא דוגמא טובה :-\

זה בדיוק העניין - בליזארד מוציאים משחקים גמורים - ברור שאיזונים ופאצ'ים זה משהו שימשיך לנצח, אבל יש הבדל בין משחק שדורש הרבה fine tuning (אפשרי רק כשיש קהילה גדולה שמשחקת) לבין משחק שחצי ממנו פשוט לא עובד.

כמו שאמרת בעצמך... היה צריך אנשים מהקהילה כדי באמת למצות את המשחק - זה מגוחך וזה מראה על איכות הקהילה ולא על איכות החברה המפתחת.

יש לי תחושה שאנחנו מתייחסים קצת אחרת למושג 'ליטוש'...

אתה גם ממש מגזים - "למכור כמה שיותר בעזרת הייפ וסינוור חושים ע"י טישטוש חוסר נשמה שיש למשחק" - זה באמת מגוחך להגיד את זה על בליזארד מסיבה אחת פשוטה:

כל המשחקים שלהם מצליחים לאורך שנים במולטיפלייר... במלים אחרות, הצלחה לאורך זמן. זמן ארוך מאד אפילו. איך לעזאזל אתה מסביר את ההצלחה של המולטי של SC3 או WoW בעזרת הייפ ראשוני וסנוור חושים :nixweiss:

אנשים פה לגמרי יוצאים מפרופורציות - לא נהניתם מSC2, סבבה. אתם אפילו חושבים שבליזארד איבדה את הכיוון ועושה דברים פחות כיפיים (כיפיים לכם - רוב העולם עדיין חושב אחרת). אחלה. אל תקנו, אל תשחקו.

אבל לבוא ולהגיד על החברה הזאת שהיא מכוונת לבום תקשורתי בשביל מכירה ראשונית וסנוור חושים... 'טשטוש הנשמה'... נו באמת, זה פשוט מטופש.

פורסם

אז המדד שלך למשחק טוב זה ההצלחה שלו במכירות? אתה יודע שיש מספיק משחקים שאתה מתעב והם מכרו מיליוני עותקים? אתה יודע שאנשים צורכים מוסיקת זבל בכמויות מבלי לדעת איזה דברים טובים באמת יש? אנשים רואים סרטים גרועים בכמויות מסחריות, מה זה קשור בכלל? אם כבר- אז זה דבר מטופש להגיד. בליזארד זה לא האולימפוס של רמת משחק. מבחינת ליטוש אין על מה להתווכח-הם באמת החברה שהכי משקיעה בזה. לגבי חוויית המשחק? אמרתי כבר את דעתי לא רוצה לחזור על עצמי 50 פעם.

ושדיברתי על FO2 לא אמרתי שהיה צריך את המוד בשביל להנות ממנו, אני שיחקתי אותו מספיק פעמים לפני כי זה לא הפריע, המשחק היה פשוט מעניין יותר וכיף יותר למרות כל הבעיות שלו.

עם הצלחה אין על מה להתווכח וגם על טעם ועל ריח. קיבלת פה ממספר אנשים חוות דעת שהמשחק שיעמם אותם והמולטי היה קשה מדי, זו דעתם וזו דעתי. למה צריך לחזור ולהגיד אותו דבר 50 פעם? תעשיית המשחקים מעצבנת אותי מאוד בזמן האחרון-ככה אני רואה את הדברים וזה זכותי להביע את זה כאן אני גם די בטוח שאני לא היחיד שמאוכזב.

יאללה הלכתי מהדיון הזה נתראה כאן שדיאבלו יגיע.

פורסם

תתמקד בטיעון שלי ואז (אולי) תבין למה אני מתכוון:

להגיד על בליזארד שהם מתמקדים בהייפ ראשוני בשביל למכור מוצר זה טעון שגוי בגלל שרוב (כל?) המוצרים שלהם מסתמכים על הצלחה לטווח ארוך.זה כל מה שאני אומר.

שים לב - אין פה שום דבר לגבי איכות/חווית משחק/נשמה/אולימפוס. אני לא אומר שהמשחקים טובים כי הם נמכרו בכמויות. אם תשים לב אני לא אומר שהמשחקים טובים, נקודה. אני רק עונה לטיעון השגוי שלך.

להגיד שבליזארד לא בטוחים בעצמם ולכן בונים על הייפ ראשוני זה טעון משולל כל יסוד לוגי ברמה הבסיסית ביותר. להגיד שזה שוב קורה זה בכלל בדיחה - כי זה לא קרה מעולם. הם תמיד בנו על מולטיפלייר וזה תמיד הצליח להם.

אני אחדד: בליזארד כבר הרבה זמן נבנית על הצלחה ארוכת טווח - מולטיפלייר - של משחקים, ולא על הייפ ראשוני. למעשה זאת כנראה החברה שנמצאת במקום הראשון מבחינת רווחים ממולטיפלייר. לכן זאת החברה האחרונה שאפשר להגיד עליה שהיא בונה על ההייפ הזה.

יש?

נ.ב.

להגיד 'אני מפה הלכתי' לא הופך אותך למגניב יותר... זה רק משהו שיגרום לך אחד משני דברים:

1) לסתום את הפה למרות שיש לך הרבה מה להגיד (כי הרי לדיון אתה תיכנס ואת התגובה שלי אתה תקרא).

2) להגיב למרות שטענת בהחלטיות שיצאת מכאן, ואז... מה עשינו בעצם?

קיצר, אם אין לך מה להגיד, אל תגיד... למה צריך להכריז על זה שאתה הולך?

פורסם

איזה חברות מוציאות משחקים באותה רמת ליטוש?

Bioware

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים