עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

בקיצור עם ההגנה הזאת הם הצליחו לייצר עוד הייפ על המשחק שלהם, מה שאומר שוב שהם לא בטוחים שהוא כזה טוב ובונים על ההצלחה במכירות הראשונות.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקיצור עם ההגנה הזאת הם הצליחו לייצר עוד הייפ על המשחק שלהם, מה שאומר שוב שהם לא בטוחים שהוא כזה טוב ובונים על ההצלחה במכירות הראשונות.

אני עוד לא ראיתי משחק בליזארד לא טוב (אישית אני לא אוהב את WOW אבל עשרות אם לא מאות מיליונים יחלקו) .

אין שום סיבה לחשוש שהמשחק לא טוב, הם בלי קשר בונים על ההצלחה במכירות הראשונות כי זה מה שמניע את הגלגלים.

פורסם

לא נראה לי שיש חברה שלא בונה על גל מכירות ביציאה של המשחק.

אבל כן, תכל'ס, בליזארד לא עושים משחקים "רעים". כאלה שגורמים לך לחשוב שבזבזת את הכסף. אלא אם כן המשחק ממש לא הסגנון שלך ובכל זאת קנית אותו.

אם אתה רק בקטע של סינגל לסיים את המשחק על normal פעם-פעמיים, אז אולי באמת לא שווה לך לקנות אותו, אבל באותה מידה גם לא שווה לך לקנות 99% מהמשחקים האחרים בשוק...

פורסם
  • מחבר

I'm sorry, but are you high?

Blizzard is notorious for delaying games for YEARS until they feel that they've achieved the best possible result.

פורסם

I'm sorry, but are you high?

Blizzard is notorious for delaying games for YEARS until they feel that they've achieved the best possible result.

no sir, i am a disappointed fan after WOW and SC2.

it's been quite a while for me being high, especially from computer games.

פורסם

ריקוס לא אהב את SC2. כל שאר העולם הכריז עליו כמשחק השנה. 92.67% ב-GAMERANKINGS, ו 93% במטה-קריטיק. לכל אחד זכות לדעה משלו, אבל להגיד ש SC2 היה אכזבה... כנראה לך ולשאר העולם יש דעה מאוד שונה על מה זה משחק טוב.

בסופו של דבר, בליזרד יודעים הכי טוב. אנשים משחקים דיאבלו 2 כבר 12 שנים ויש להם את הפידבק של כל האנשים האלו. אני בוחר פשוט להרגע, לסמוך על בליז ולשחק את המשחק שהם יצרו.

אנשים כבר חשבו מה הם רוצים לשחק? אני הולך על Witch Doctor ללא ספק, ו Monk כאלטרנטיבה.

פורסם

יש כבר תאריך יציאה ?

פורסם

לא

פורסם

ממה כבר אפשר להיות מאוכזבים מ SC2 ... (אני מקווה שקנית את המשחק שאתה מדבר)

פורסם

קניתי שילמתי את ה200 ומשהו שקלים, בהתחלה היה מלהיב ביותר ואחרי זה הקמפיין פשוט התחיל להתמסמס, הדמויות לא היו משכנעות, הגרפיקה כן, המוסיקה לא רעה אבל איבדה מהקסם של הראשון גם. הבטל נט היה מעולה בהתחלה עד שכולם כבר חזרו לRUSH ונהיה שוב מרדף מעצבן לשחק עם שחקן שמשחק במהירות שלך ורק אז זה מעניין. שזה קורה אחת ל-20 משחקים. התבעסתי. גם מהקמפיין שהפסיק להיות מעניין(במיוחד בהשוואה לSC1 שהיה מרתק לכל אורך הדרך, יותר מהמשחקיות אפילו) וגם מהPVP.

מצטער שאני לא תואם את מה שהרוב חושבים, באמת :nixweiss: רציתי שזה יהיה ה-משחק, אבל הוא לא.

פורסם

יש הרבה שטויות במולטי, נכון. רק אתמול הפסדתי ל Two Rex. אבל אז לומדים, משתפרים, ופעם הבאה שאיזה טרן מנסה את השטות הזאת אתה מנצח. כמשחק RTS הוא מאוד מאוזן ועם גרפיקה מעולה. אישית אני מוצא אתגר בלהשתפר במשחק הזה, ואני חושב שהרבה אנשים מסכימים. (אחרי הכל, יש כאלה שמשחקים למחייתם).

בכל מקרה, דיאבלו 3. כולם פה עשו OPT IN לבטא?

פורסם

הדעה של Rikus לגבי SC2 לא רלוונטית בכלל. מן הסתם יהיו אנשים שאוהבים יותר ופחות - ובכלל לא - כל משחק שייצא, לא משנה כמה גרוע או טוב הוא יהיה.

גם בשביל מי שלא נהנה מ-SC - להגיד שבליזארד שוב לא בטוחים במשחק שלהם ובונים על הייפ ראשוני ולא על איכות זה.... לכל הפחות מגוחך.

המשחקים שלהם תמיד נחשבו מספיק טובים בעיני כמות עצומה של אנשים. לא כל האנשים כמובן - אבל מספיק בשביל לקבל ציונים גבוהים בכל מקום ולהשיג שיאי מכירות - ולא רק בהתחלה בגלל הייפ, אלא גם באופן יציב ורציף לאורך שנים.

גם אם הפעם הם באמת לא בטוחים במשחק ובאמת בונים על הייפ (מאד מאד מאד לא סביר בעיני, אבל נניח והאפשרות קיימת) זה תהיה הפעם הראשונה שזה קורה, אז זה בוודאי לא 'שוב'.

מעבר לזה זה גם מצחיק בעיני לחשוב שבליזארד עושים איזה מנובר כדי שמלא אנשים ייקנו מהר את המשחק. באמת נראה לך סביר שעל זה הם בונים? שמספיק אנשים ייקנו את זה לפני שהעולם יגלה שזה פלופ?

לדעתי הרבה יותר סביר שאם בליזארד באמת חושבים שהמשחק שלהם גרוע, הם לא יוציאו אותו עד שהוא יהיה טוב (או לא יוציאו בכלל). זה קרה בעבר עם פרוייקטים, אם כי לא פרוייקטים מתקדמים כמו זה.

פורסם
  • מחבר

להגיד שבליזארד שוב לא בטוחים במשחק שלהם ובונים על הייפ ראשוני ולא על איכות זה.... לכל הפחות מגוחך.

מעבר לזה זה גם מצחיק בעיני לחשוב שבליזארד עושים איזה מנובר כדי שמלא אנשים ייקנו מהר את המשחק. באמת נראה לך סביר שעל זה הם בונים? שמספיק אנשים ייקנו את זה לפני שהעולם יגלה שזה פלופ?

לדעתי הרבה יותר סביר שאם בליזארד באמת חושבים שהמשחק שלהם גרוע, הם לא יוציאו אותו עד שהוא יהיה טוב (או לא יוציאו בכלל). זה קרה בעבר עם פרוייקטים, אם כי לא פרוייקטים מתקדמים כמו זה.

+1

For the record, I too didn't care for SC2. I thought that it was a smaller, more boring version of SC1 with unnecessary convoluted controls.

But just because I disagree with their design choices and release schedule (should have come out 5 years ago) doesn't mean that I think they KNEW the game will fail.

פורסם

מעקב

פורסם

חברה, מי אני? כולה גיימר איזה 100 שנה. יכול להיות שזה עוד אחת מהפארנויות שלי. אני גם לא בטוח שזה כזה מגוחך כי כבר קרו דברים מעולם.

לדעתי הם מאבדים את ה" אדג' " שהיה להם במיוחד לאחר היציאות האחרונות שלהם ולפי התגובות כאן מסתבר שאני לא כזה היחיד.

אולי נופתע, נחייה ונראה. בואו נפסיק להתסובב במעגלים בוויכוחים על דעות שאי אפשר להוכיח אותם עובדתית. שיצא המשחק אני אשמח שיראו לי שאני טועה, תאמינו לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים