עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק, כולם עושים רעש וכולם יקנו בסוף

פורסם

בדיוק, כולם עושים רעש וכולם יקנו בסוף

Starcraft 2 נפרץ תוך ארבעה ימים מתאריך היציאה. אם זה יהיה המצב גם כאן, אז...

פורסם

אם לזה אתה קורא פריצה אני לא יודע מה להגיד לך... אם אתה קונה SC2 ולא נכנס ל-battle.net אני מסכים שהמשחק באמת בזבוז כסף. כאילו, הקמפיין שלו נחמד ובתור שחקן מתחיל המחשב יכול לאתגר אותך קצת, אבל לא מספיק בשביל להצדיק 60$ או כל מחיר דומה אחר.

לעומת זאת, ה-ladder לבד כבר שווה את כל ה-60$, ואת זה אין באף גרסא פרוצה.

חוץ מזה, בדיאבלו 3 כל הדמות שלך תהיה שמורה על השרתים שלהם, ובטח גם עוד דברים מהמשחק יהיו שמורים שם, ככה שהאתגר של לפרוץ אותו יהיה יותר דומה לאתגר של לפרוץ WOW מאשר לאתגר של לפרוץ SC2.

פורסם

אל תדאג, יעשו את זה כמו שהצליחו לפרוץ את הDRM של AC2. אולי יעשו שרת מדומה או משהו, אבל יעשו את זה.

פורסם

אל תדאג, יעשו את זה כמו שהצליחו לפרוץ את הDRM של AC2. אולי יעשו שרת מדומה או משהו, אבל יעשו את זה.

בדיוק מה שרציתי לכתוב. הרי המידע נוצר במחשב שלך, נשלח לשרת ונשמר שם - דומה לDRM של AC2 שהצריך שרת דמה...

PVP - לא מעניין אותי. CO OP- אין לי עם מי. אז למה אני צריך את הבאטל נט?

פורסם

יכול להיות לך עם מי COOP, עם אנשים מהפורום ;)

פורסם

גם אפשרות ;) למרות שאמרתי את זה על Borderlands ובסוף זה לא קרה..

פורסם
  • מחבר

Diablo 2 was an awesome single player game; it got 10 times better when it was played online as a co-op.

I can't imagine this one being any different, especially since all team members share the drops so you don't have to worry about others stealing them.

I regularly played with two guys from the UK for ~two years and it was the best time I've had playing D2.

We gave give each other high runes or elite unique items based on our builds, because we wanted a stronger team. The 3 of us ended up taking on the Ubers without almost any problems and it was SO much fun.

פורסם

Starcraft 2 נפרץ תוך ארבעה ימים מתאריך היציאה. אם זה יהיה המצב גם כאן, אז...

אם לא קנית את Starcraft 2 אז אין לך בכלל מה להגיד על המשחק כי אתה לא חווית אפילו רבע ממנו

דיאבלו 3 לא ייפרץ תוך 4 ימים, אני מאמין שייקח לפחות בין חודש לחודשיים עד שיגיעו לפרצה שבאמת תכיל את כל משחק ה Single

וגם אחריה, אתה שוב לא תקבל רבע ממה שמי שקנה את המשחק יקבל.

פורסם

Diablo 3 North

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-first-screenshots-from-blizzard-norths-version-of-diablo-iii/

לטעמי נראה הרבה יותר "דיאבלו" מאשר מה שיש עכשיו,מי איתי?

פצצה לגמרי, אהבתי את המראה, מה זה בדיוק? מעין גרסה שונה לדיאבלו 3?

נראה הרבה יותר טוב מהדיאבלו 3 שמתכונן לצאת. יותר מדי צבעים זה מגעיל אותי. כמו ALICE המשחק האחרןו שיצא.

פורסם

תלוי. אם הם רק ישמרו את הדמויות על השרת שלהם אז בטח ימצאו איך לעקוף את זה. אבל אם גם חלק מהמערכת של המשחק יושבת על השרת שלהם זה כבר יהיה ברמת קושי של לפרוץ WOW. ונראה לי שכולם יודעים כבר שכל דמיון בין שרת פרוץ ב-WOW לבין המקורי הוא מקרי בהחלט. אבל שוב, לא ידוע כמה רחוק הם ילכו בקטע הזה. אבל אני לא אתפלא אם רמת הקושי בפריצה תהיה יותר ביכיוון של WOW מאשר SC2 או AC2.

אם כמה שאני רוצה לקוות שזה לא יהיה חובה עד כדי כך שלא תוכל להתקדם בלי זה, ידוע שה-trading הולך להיות חלק משמעותי מהמשחק, כך שאם אתה משחק offline שיהיה לך בהצלחה... למרות שבאמת שאני מקווה שיהיה לך סיכוי גם בלי trading, ושה-trading יהיה רק כדי לחזק אותך קצת פה ושם, ולא כמו ב-diablo 2 ש-trading יכול להפוך אותך מדמות שאין לה שום סיכוי להסתדר ב-hell difficulty לדמות ששוחטת שם כל דבר שרק מסתכל עליה. דווקא כאן הייתי מקווה למשהו יותר דומה ל-WOW (ששם אומנם יש משמעות ל-trading אבל זו את עיקר הציוד אתה לא משיג משם), אבל לא נראה שזה מה שהולך להיות, כי יהיה אפשר לעשות בעצם trade כמעט לכל דבר שאתה מוצא, כמו ב-diablo 2. מקווה שימצאו דרך לאזן את זה כדי שלא רק מי שמשקיע כסף אמיתי יוכל להשיג דמויות חזקות מספיק בשביל להנות מכל המשחק, או לחילופין שמי שמשקיע כסף אמיתי ישחט כל דבר שנמצא בדרכו בעוד שמי שלא השקיע כסף אמיתי נלחם בשיניים. בסוף אני סומך על בליזארד שימצאו איך לאזן את זה. זה לא כאילו יש לנו ברירה :)

פורסם

אתה יכול להפסיק לנסות לשכנע אותי שD3 בoffline שונה מD3 בבאטל נט. אין לי כוונה לשחק בhell difficulty, לא בPVP ולא נעליים. בסך הכל גיימר ממוצע שלא מתלהב מחלק מהבחירות של Blizzard - לכן לא מתלהב לתת לה את הכסף שלי.

כמו שכתבו לפני: אם לא תהיה ברירה אני אקנה את המשחק. זה הכל.

פורסם

אף אחד לא מנסה לשכנע אותך לעשות כלום.

רק לפי התגובות שלך אני הייתי אומר שאתה בסוף תקנה את המשחק כי תתקפל אחרי שתראה שלא יצא קראק ביומיים הראשונים.

פורסם

לא כולם צריכים את החוויה של online

אני גם מסתפק בחוויה של single player

יש לי כמה משחקים קבועים שאני משחק online לא צריך עודף

מה שכן הקמפיין ליחיד של סטארקראפט 2 די קצר ולא החלק המרכזי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים