עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

כחלק מהסרת ה NDA על פרטי המשחק והבטא בפרט, הרשת מתמלאת במידע חדש ועסיסי.

את חלקו לא תאהבו כנראה.

למשל - דיאבלו 3 יצריך חיבור תמידי לאינטרנט לכל מצבי המשחק.

דיאבלו 3 יכלול בית מסחר לחפצים בכסף אמיתי.

גם עלה סירטון משחקיות חדש ליוטיוב.

Diablo III Beta Gameplay B-roll

והאתר Diablofans העלה כתבה ענקית - http://www.diablofans.com/topic/26249-diablo-3-press-event-visit/

תהנו!

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבתי את הרעיון של מכירת חפצים, דרך מעניינת גם לשמור על עניין במשחק וגם להרוויח כסף.

אישית , לא ממש מפריע לי חיבור אינטרנט, האינטרנט שלי יציב מאוד ואין לי כוונה לשחק בנייד. הרוב כמוני אני מאמין

פורסם

אהבתי את הרעיון של מכירת חפצים, דרך מעניינת גם לשמור על עניין במשחק וגם להרוויח כסף.

מסכים, בכל מיקרה שחקנים מוכרים חפצים בebay אז למה לא למסד את הנושא. :xyxthumbs:

אישית , לא ממש מפריע לי חיבור אינטרנט, האינטרנט שלי יציב מאוד ואין לי כוונה לשחק בנייד. הרוב כמוני אני מאמין

ממש לא מסכים :pissed:

ברגע שאתה רוכש מוצר הוא שייך לך - אתה אמור לשחק בו בכל מקום ובכל מצב. משחק מחשב הוא לא שירות - הוא מוצר ששיך לך.

אבל תכלס - זה לא כזה מפריע לי. הגיע הזמן שאחרי כמה שנים טובות אני אוריד משחק פרוץ... ;D

פורסם

אני צופה מכרות של קוריאנים שמעבידים ילדים בשביל חפצים

פורסם

המכירת חפצים בבית מכירות פומבי בכסף אמיתי היא בנוסף לבית מכירות רגיל בזהב של המשחק,

כנראה שיהיה איזה toggle בשביל להעביר בין המצבים.

בהמשך תוכלו למכור גם את הדמויות שלכם שם. לא בהשקה אבל.

וגם ניתן יהיה לסחור בין דמויות תוך כדי משחק, האפשרות הזו עדיין שם.

ובטח הבנתם שאין יותר דבר כזה Single-Player, לא ניתן לפתוח דמות על המחשב שלכם.

המשחק הפך למעשה למיני-MMO מכמה בחינות, אפשר לומר.

פורסם

בדיוק החשש של חבר שלי, שאמר שזה הופך להיות לWOW במקום דיאבלו. ואני הייתי אופטימי...

נראה לי שהוא צדק.

פורסם

מה???

עוד החלטה גרועה של היוצרים מחוסרי הדיור מביל רופר..

פורסם
  • מחבר

אני צופה מכרות של קוריאנים שמעבידים ילדים בשביל חפצים

+1

ממש לא מסכים :pissed:

ברגע שאתה רוכש מוצר הוא שייך לך - אתה אמור לשחק בו בכל מקום ובכל מצב. משחק מחשב הוא לא שירות - הוא מוצר ששיך לך.

Actually, if you read the EULA you'll see that you don't own it, they do.

And yes, you're agreeing to their terms and they're agreeing to let you use their product.

מה???

עוד החלטה גרועה של היוצרים מחוסרי הדיור מביל רופר..

More like Activision.

And with 2.5 million people preordering COD Elite, what did you expect? As long as people are willing to pay, someone will happily offer them a crappy ,but hyped, deal.

פורסם

Actually, if you read the EULA you'll see that you don't own it, they do.

And yes, you're agreeing to their terms and they're agreeing to let you use their product.

Frankly my friend, as an end user, I don't give a damn about the EULA.

פורסם

Q: Will Diablo III include support for bots and/or mods?

A: No, for a variety of gameplay and security reasons, we will not be supporting bots or mods in Diablo III, and they'll be expressly prohibited by our terms of use for the game.

WTF?

הם עברו על רשימת הרעיונות הרעים של כל המפיצות וסימנו V?

ההגבלות על מודים של ACTIVISION ו EA, אפילו יותר גרוע, לא רק שהם לא נותנים את הכלים הם גם אומרים שאסור לעשות את זה.

הדרישה לחיבור אינטרנט מ UBISOFT (שלמי שלא ראה הולכים להחזיר את הפיגור הזה עם DRIVER אחרי שבמשחקים האחרונים זה לא היה ככה).

מחירי השוד ל DIGITAL COPY שנקנה ישירות מהם (גם EA).

מה קרה ל BLIZZARD תישאר מופרדת מ ACTIVISION?

פורסם
  • מחבר

Frankly my friend, as an end user, I don't give a damn about the EULA.

Than don't install their game.

:)

Q: Will Diablo III include support for bots and/or mods?

A: No, for a variety of gameplay and security reasons, we will not be supporting bots or mods in Diablo III, and they'll be expressly prohibited by our terms of use for the game.WTF?

הם עברו על רשימת הרעיונות הרעים של כל המפיצות וסימנו V?

ההגבלות על מודים של ACTIVISION ו EA, אפילו יותר גרוע, לא רק שהם לא נותנים את הכלים הם גם אומרים שאסור לעשות את זה.

הדרישה לחיבור אינטרנט מ UBISOFT (שלמי שלא ראה הולכים להחזיר את הפיגור הזה עם DRIVER אחרי שבמשחקים האחרונים זה לא היה ככה).

מחירי השוד ל DIGITAL COPY שנקנה ישירות מהם (גם EA).

מה קרה ל BLIZZARD תישאר מופרדת מ ACTIVISION?

Bots ruined the economy in D2 by farming every item imaginable.

I completely agree with this decision.

As for the UBISOFT’s DRM, they say it was a great success.

http://www.pcgamer.com/2011/07/28/ubisoft-our-drm-is-a-success/

And blizzard is just as separated from Activision as Westwood was separated from EA. ::)

פורסם

לא רק שיש דיון לדיאבלו 3 ולא ראיתי אלה שיש כבר 73 עמודים!

מעקב :xyxthumbs:

פורסם

מסכים שבוטים זה חרא אבל למה יש איסור על יצירת מודים למשחק? למה אי אפשר לעשות DOTA DIABLO 3 EDITION? או לעשות תוספות לשחק יחיד?

עד היום לכל המשחקים של BLIZZARD היו מודים, המשחק הזה יהיה נעול כמו COD.

בקשר ל UBISOFT, כמו שציינו במקום אחר שפרסם את זה, מדובר בחרה מאוד מפגרת. הם מתיחסים לפחות הורדות כ GREAT SUCCESS, בפועל אין להם גידול מורגש במספר הקונים. יש קונים שהפסיקו לקנות את המשחקים שלהם בגלל ה DRM ויש כאלה שהתחילו לקנות כי יש להם משחקים טובים, בסופו של דבר המספר הקונים בקושי השתנה ולך תדע כמה כסף הם הוציאו על הפיתוח של ה DRM.

באותה מידה אפשר להיחס לזה כ GREAT FAIL, הם הפסידו כסף מהפיתוח של ה DRM, הם בקושי הגדילו את ההכנסות, הרבה אנשים קונים את המשחקים שלהם ואז מסדרים שיעבוד גם בלי חיבור אינטרנט כי החיבור שלהם לא יציב. יותר מזה, אפשר אפילו להגיד שפחות אנשים מורידים את המשחקים שלהם כי פחות אנשים מתעניינים במשחקים האלה ולא רוצים לבזבז עליהם רוחב פס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים