עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

הוכרזו פרטים לגבי הבטא, בליזארד מכוונת ל Q3 2011

בהמלך ועידת המשקיעים - מייק מורהיים - נשיא ומייסד בליזארד הכריז היום שבליזארד מתכוונת להתחיל את הבטא של דיאבלו 3 ברבע שלישי של 2011. חוץ מזה לא שוחררו פרטים נוספים לגבי תאריך רישמי ומדויק לתחילת הבטא. רבע שלישי מתחיל ביולי 2011.

מייק גם אמר שצוות הפיתוח נכנס לסידרה של בדיקות פנימיות בחברה של דיאבלו 3, והמשחק נראה נהדר. הם עובדים חזק בשביל לשחרר את דיאבלו 3 עוד השנה, אבל אין להם תאריך שיחרור מדויק. לעומת זאת, צוות הפיתוח בבליזארד לא יתפשר על איכות רק בשביל לשחרר את דיאבלו 3 מוקדם יותר, או בשביל להוציא אותו בחלון זמן מוגדר.

http://www.diablo3.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=136:diablo-3-beta-announced-q3-2011&catid=43:2010-01-23-16-14-29&Itemid=167

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז הוחלט לבסוף שהמשחק יהיה MMORPG?

פורסם

אגב לא עקבתי כל כך חלק מהזמן - נחשף כבר עלילתית איך הם בחרו להמשיך אחרי שה-World Stone הושמדה?

פורסם

התסריט הפופולרי זה שהגבולות נפרצו לאחר השמדת ה world-stone, וגן העדן בסכנת פלישה(the heavens shall tremble).

ובנוסף לזה הכוחות העצומים של Baal נשארו באיזור לאחר מותו. בין סוף ההרחבה של דיאבלו 2 ל3 עוברים 20 שנה.

דקארד קיין אדם זקן מאוד, אבל הוא עדיין בנמצא.

ההר הפך למכתש ענק, על הכנסייה שאנחנו מכירים מדיאבלו 1 נופל מטאור שלא ברור מה המוצא שלו.

פורסם

זה פותח הרבה כיוונים:

1. שקיין הוא כמו מין גנדלף כזה שחי משהו כמו 30 אלף שנה...

2. שיש עוד איזה שד סופר עוצמתי שנשאר מהצבא של Baal (בעל? אל אשורי בתנך...)

3. כמו ב-3 Warcraft, המטאור הזה עלול להכיל את הביג בוס הבא

אפשר לפתח את הכיוונים האלה הלאה ;D

פורסם

בנוסף, ההערכות הן שנפגוש את Belial ו Azmodan, שהם 2 Lesser Evils, שנלחמים ביניהם על השליטה בגיהינום.

ויש עוד כל מיני השערות, שנפגוש את Adria המכשפה מדיאבלו1, שלמטפלת של דקארד יש תפקיד מרכזי בעלילה.

ולגבי המטאור, הרבה חושבים שזה טיריאל המלאך נזרק מגן עדן לאחר שהתערב יותר מידי בגורלם של בני האדם.

פורסם

המ... האמת היא שלא חרשתי על 1 כל כך הרבה, ואם כן, זה היה בגיל שבו לא הבנתי אנגלית כמו היום. אשמח להסבר על המכשפה ועל המטפלת של קיין.

חוץ מזה, Belial לא נשמע לכם קצת כמו בליעל? סוג של קללה תנ"כית לאדם שאין בו תועלת? יתכן והרבה מההשראה של המפתחים זה משם?

פורסם

לא מבין דבר בlore של דיאבלו, אבל הם מושפעים מפולקלור של המון תרבויות, רוב החומר שלהם שאול מפה ומשם... נניח בעל זבוב זה מאצלנו, כנ"ל לגבי בעל (baal), מפיסטו זה מהפולקלור הגרמני, דיאבלו זה ביוונית ולמלאכים יש תמיד קטע של "אל" בסוף כמו למיכאל ולגבריאל חח.

פורסם

המ... האמת היא שלא חרשתי על 1 כל כך הרבה, ואם כן, זה היה בגיל שבו לא הבנתי אנגלית כמו היום. אשמח להסבר על המכשפה ועל המטפלת של קיין.

המכשפה הייתה מוכרת וקונה ציוד שקשור לקסם, שיקויים, מגילות. היה לה ידע נרחב.

לפי ה lore מספר שבועות\חודשים אחרי שהגיבור מדיאבלו 1 עוזב את Tristram כשהוא אחוז דיבוק,

המוני שדים מסתערים על העיירה הקטנה ושוחטים את כולם מלבד קיין, ואת הנפח הם הופכים לזומבי.

הגופה של Adria לא נמצאת באיזור, ולפי הlore היא הסתלקה זמן קצר לפני ההתקפה,

כאילו שהיא הרגישה\ידעה מה הולך לקרות. יש תמונת קונספט שלה נראה לי משנת 2007.

המטפלת של קיין נמצאת מספר פעמים בסירטון ההכרזה מ 2008.

הקריינות בתחילת הסירטון הוא שלה. בעיקרון אין לנו מושג מי היא.

פורסם

WIRT לא מסכן הוא בכלל שליח של אל הפרות, לא ברור אם הוא חצי בנאדם או חצי פרה.

פורסם

המכשפה הייתה מוכרת וקונה ציוד שקשור לקסם, שיקויים, מגילות. היה לה ידע נרחב.

לפי ה lore מספר שבועות\חודשים אחרי שהגיבור מדיאבלו 1 עוזב את Tristram כשהוא אחוז דיבוק,

המוני שדים מסתערים על העיירה הקטנה ושוחטים את כולם מלבד קיין, ואת הנפח הם הופכים לזומבי.

הגופה של Adria לא נמצאת באיזור, ולפי הlore היא הסתלקה זמן קצר לפני ההתקפה,

כאילו שהיא הרגישה\ידעה מה הולך לקרות. יש תמונת קונספט שלה נראה לי משנת 2007.

המטפלת של קיין נמצאת מספר פעמים בסירטון ההכרזה מ 2008.

הקריינות בתחילת הסירטון הוא שלה. בעיקרון אין לנו מושג מי היא.

אני זוכר מ-2 שהלחימה מול הנפח הזומבי הייתה קשה, חוץ מזה הם יכולים להמשיך את הסיפור, או לפחות לעשות Quest שבו מישהו שומע שמועה אודות המכשפה, וכשכמו את קיין, גם אותה צריך לחלץ מאיזה בוץ. אולי היא אפילו תופיע בתור בוס, אחרי איזה טוויסט שבו היא פונה לרוע.

WIRT לא מסכן הוא בכלל שליח של אל הפרות, לא ברור אם הוא חצי בנאדם או חצי פרה.

אני זוכר את זה - הגופה שלו נמצאת קרוב לאיפה שהוא היה בדיאבלו הראשון (איכשהו, אף פעם לא היה לי כסף למה שהוא היה מציע), והיה שם המון כסף ואת הרגל שלו. אני זוכר ששילוב שלה עם משהו ב-Horadric Cube היה פותח לך שער לעולם הפרות, שהיה מבטיח המון ניסיון, והרבה אוצרות מעניינים.

פורסם

הנפח הוא גריסוולד.

וwirt נתן לך לעשות גמבלינג בדיאבלו 1 בגלל זה הדברים אצלו היו יקרים(יש את זה גם בכל עיר בדיאבלו 2)

פורסם

היה לו גם איזה קווסט שהוא דפק אותך בסוף, אני זוכר את זה. הוא היה מנייק, עליי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים