פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים דרך אגב, אני רק רוצה לוודא- כשהמשחק יוצא אנחנו מארגנים פה את אם המכירות הקבוצתיות, כן?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים דרך אגב, אני רק רוצה לוודא- כשהמשחק יוצא אנחנו מארגנים פה את אם המכירות הקבוצתיות, כן? ברור!
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים בהחלט יש למה לצפות! בליזרד הוכיחו שהם יודעים ליצור משחקי המשך שמחדשים מספיק אך עדיין נאמנים למקור (starcraft 2) מקווה שכך יהיה גם עם דיאבלו 3. למרות שקצת צרם לי לראות את הקשת בענן הצבעונית בסרטון משחקיות של הmonk בסוף הראיון עם ג'יי ווילסון. אחרי האכזבה הקשה מסטארקרפט 2 אני כבר לא מצפה לכלום מבליזארד. הסגנון המגעיל של WOW חילחל גם ל-Diablo 3.
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים איך בדיוק אתה יודע? ואם הוא כזה מהימן אז נשמח פה לדעת הוא יצא כשהוא יהיה מוכן כמובן
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים הוכרז הClass החדש: DEMON HUNTERhttp://eu.blizzard.com/diablo3/characters/demonhunter.xmlוPVP ARENA
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מזכירה משהו בין האמאזונה למתנקשת של 2 הם יכלו לקרוץ למעריצים שלהם, לעשות אותו גבר ודומה לאילידאן מסדרת WARCRAFT III וההרחבות. אני מצאתי את הדמות די מגניבה.
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים חחח פשוט מטורפת דימן הנטרית הזאת.אגב מי שרוצה לכתוב לעלות סיכום עליה בwww.diablo.co.ilזה יכול ממש לעזור! אתר המונק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.