עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

גאוני השיווק בפעולה, עכשיו כל שחקן מתלהב יתחיל לחשוב "מה לעזאזל הם ישימו עכשיו??". כל הכבוד למחלקה הזאת שלהם.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גאוני השיווק בפעולה, עכשיו כל שחקן מתלהב יתחיל לחשוב "מה לעזאזל הם ישימו עכשיו??". כל הכבוד למחלקה הזאת שלהם.

אני חושב שכל שחקן כרגע אומר מתי לעזאזל הם יוציאו את המשחק
פורסם

דווקא לא מצידי שידחו אותו רק ככה הוא ישתבח

אבל שיצא כבר cataclysm !!!!! אני מתחרפן כבר, למי אכפת אם הרגו את הליץ' קינג או לא?!

פורסם

הם אמרו שזה לא עכשיו בכלל מינימום אמצע שנה הבאה אם לא 2011.

פורסם

מה, דיאבלו 3?

פורסם

כן זה ידוע, אני מאמין שהיום עוד שנה הם יגמרו כבר לפתח את קטקליזם, זה משחק קיים, לא דיאבלו 3

חוץ מזה גם אם היה להם את כל התוכן עכשיו הם לא היו משווקים את זה כי אף אחד עדיין לא הרג את הליץ' קינג

פורסם

צוות הפיתוח מוריד תוכן כדי לזרז את סיום פיתוח במשחק

Diablo III's Game Director and Lead Designer Jay Wilson revealed that a new location we've just seen in concept artwork and read about in more recent lore will not make it to the game. The city of Ureh, which first appeared in the spin-off short novel The Kingdom of Shadow, was a great city that flourished like no other on Sanctuary until the Lord of Terror attacked.

Wilson cited concerns of development time in the decision to remove Ureh from the game, in a recent fan site interview. However, that does not rule out the good possibility that it could be included in the expansion set.

DiabloFans: Will the published books be referenced during Diablo III's storyline? For example, will Zayl be an NPC? Will different places like Ureh be visited throughout the game?

Jay Wilson: We removed Ureh from the game as a setting to try and get the game out sooner. However, we like including things from the books and from other sources. No promises, but it's definitely something we've discussed.

The foundation of Diablo III's lore is officially found in the short novel trilogy The Sin War by Richard Knaak, a set that delves far into the past of the land of Sanctuary. These three books also include various locations not previously seen in the game series, along with mystical beings like Trag'Oul that have been mentioned but not seen.

מקור:

http://www.planetdiablo.com/

הימור שלי - חלק מהתוכן שכבר נוצר ונחתך יגיע אלינו במסגרת חבילת הרחבה או DLC

פורסם

אני אומר לכל מי שכבר סובל מההמתנה, שיקח פיל ויתן לעצמו צ'יל, זה בעוד שנה, מינימום! אז בואו נוריד את ההייפ, אין טעם להזיל ריר במשך שנה וכולם היו כבר בקטע הזה עם דיאבלו 2..הלאה, אל המרחק אמא כבר מחכה..

פורסם

לאאאאאאאא איזה טעות

מה הלחץ?! שיקחו את הזמן ויפתחו את זה כמו שצריך אפילו אם זה יצא ב2011, כל עוד זה לא יצא ב2012 אנחנו נשחק את זה עדיין בחיים

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאאאאאאאא איזה טעות

מה הלחץ?! שיקחו את הזמן ויפתחו את זה כמו שצריך אפילו אם זה יצא ב2011, כל עוד זה לא יצא ב2012 אנחנו נשחק את זה עדיין בחיים

זה סתם תירוץ לשמור תוכן לחבילות הרחבה. גועל נפש של חברה. הפכו לאפל של עולם המשחקים.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ענק,פשוט לא יכול לחכות לזה :(

שימו לב למוסיקה הקרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים