עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אנשים - אולי מספיק כבר לצטט הודעה שנמצאת בדיוק מעל זו שלכם??

בשביל זה אפשר להשתמש בסימן הזה ^^ או לפנות לכותב בשם, לדוגמא

rikus - בערך חצי מהאנשים ששיחקו בדמו אמרו בדיוק אותו דבר אז אפשר להניח שהם ישנו מספר דברים..

בכל מקרה - ראיון מעולה עם Jay Wilson, Game director of Diablo III

IGN: Have you confirmed how many unrevealed classes there are, to round out the entire party?

Jay Wilson: There's one more.

IGN: You did mention that it's being revealed next year, and that it's someone from the previous games…

Jay Wilson: I did say that. I probably shouldn't have said that, because we're not sure that's going to be the case. It's just logical, that's what we tend to do. But it may or may not. I'm not gonna answer it, anyway… [laughs]

יש הרבה מידע מעניין בראיון ואני ממליץ לכולם לקרוא אותו :xyxthumbs:

http://pc.ign.com/articles/101/1017305p1.html

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת סרטונים טובים :xyxthumbs:.

פורסם

הניחוש שלי, או דרואיד או נקרומנסר.

פורסם

הניחוש שלי, או דרואיד או נקרומנסר.

האמת לדעתי rogue או assassin

druid או necro הם לא core classes, כרגע ממה שנחשף יש שתי קלאסים שהם pure casters, קלאס אחד שהוא pure melee וקלאס אחד שהוא היברידי, ככה שלמאזן צריך עוד קלאס שהוא melee נטו כמו assassin...

פורסם

אבל המונק הוא מבוסס אססין ופלאדין... אם כבר תהיה דמות חדשה מילי היא צריכה להיות אמאזון

פורסם

מה הקטע שהורגים שלד ועף ממנו דם לכל הכיוונים? :s05:

בכ"מ נראה אחלה משחק שיחקתי בראשון וחרשתי עליו רצח...אבל הייתי ממש קטן לא הבנתי כלום סתם שיחקתי...

אני מקוה שזה לא הסתבך יותר מדי...

פורסם
האמת לדעתי rogue או assassin

druid או necro הם לא core classes, כרגע ממה שנחשף יש שתי קלאסים שהם pure casters, קלאס אחד שהוא pure melee וקלאס אחד שהוא היברידי, ככה שלמאזן צריך עוד קלאס שהוא melee נטו כמו assassin...

אממ כולם יודעים שהיה כבר MONK בהרחבה של דיאבלו 1 HELLFIRE? (אבל זה לא היה פיתוח של בליזארד אני חושב?)

פורסם

HELLFIRE הוא אכן לא פיתוח של בליזארד, ומכיוון שכך אי אפשר לקשר בין דברים משם למשחק הזה.

פורסם

אבל המונק הוא מבוסס אססין ופלאדין... אם כבר תהיה דמות חדשה מילי היא צריכה להיות אמאזון

:hizuk:

עד עכשיו היה לנו

1 mele

2 spellcaster

1 mele\spellcaster

אני חושב שעכשיו נשאר רק דמות ירי כמו אמזון או משהו מגניב אחר

משהו שהתקפות המרכזיות שלו זה ירי ונתמך בעזרת נשק לטווח קרוב

פורסם

הrogue בראשון אם כבר... תחזור עטרה ליושנה!

פורסם

בכל מקרה - ראיון מעולה עם Jay Wilson, Game director of Diablo III יש הרבה מידע מעניין בראיון ואני ממליץ לכולם לקרוא אותו :xyxthumbs:

לינק?

אני חושב שגם בלי מה שאמרו זה היה די ברור שהדמות החמישית תהיה דמות פיזית עם נשק זריק / יורה.

אני מהמר שלא יחזירו את האמזונה, אלה דמות שמתמחה בקשתות / בנשק עוד לא ראינו, ויש לה עץ סקילים אחד לפחות של קסמים/זימונים או משהו אחר בסגנון.

פורסם

מה קרה שם בדיוק?

פורסם

^^

הוא התכוון לזה שהוא רשם לפני כמה הודעות שהיה ראיון מעולה אבל לא נתן לינק..

פורסם

הrogue בראשון אם כבר... תחזור עטרה ליושנה!

אני מניח שזה קלאס מD1 נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים