עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אנשים, קראתם מה הם אמרו

אם יש לכם רעיונות לכו לפורום בבאטל.נט ותגידו מה שאתם רוצים שיהיה, אולי הם יסתכלו על הדיון שלכם ויקחו את זה לצומת ליבם

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

D3 + WoW fan site Q&A

אני מביא רק את מה שקשור לD3 + הערה שלי שנבחרה (במזל) מבין כל אלפי ההודעות שאנשים מנסים לפרסם שם ;D

5:19

"No Mods in Diablo 3"

5:23

"Multiplayer in Diablo 3 is Battle.net only."

5:29

"Again Blizzard says Diablo 2 characters will make a NPC return in Diablo 3"

5:37

No merchants in demo

5:37

Lots of NPCs though, some of whom send you on mini-quests

5:38

[Comment From Universe]

How many mini-quests were there?

Hard to say how many overall, I wouldn't be surprised if they had anywhere from 15-20 mini-quests in the demo depending when you played

my favorite was killing all the occultists and freeing their slaves though. very gory and nonstop action

5:39

Escaping the collapsing dungeon (a timed 3-minute quest) was challenging too, especially if you tried fighting enemies and opening chests. Most people agreed the best strategy was to just RUN :P

5:40

There's also a cool quest, which i mentioned before, where you have to kill a giant Dune Thrasher (basically, a sand shark creature) that ate some poor guy's son for lunch. You then return the son's jewels to the grieving father for a bunch of experience. Usually levels you up

5:41

[Comment From john]

does the UI feel comfortable?

Extremely. Much more so than any other Diablo game

Very happy with it

Nice 'n intuitive

5:42

"Female Monk is not too far off. They'll have an announcement for her 'very soon'" (not sure how soon that means)

5:43

"They will have a small announcement for the female monk artwork when it's ready"

5:44

I don't think she's gonna be bald

Just from the silhouette I saw on the character select screen

Of course, that could just be a placeholder

5:51

Bashiok is here, he says hi to everybody.

[Comment From cope]

heyoo!

[Comment From ErrorMacro]

Hi Bashiol

[Comment From DesmondTiny]

O_O HI BASHOK

[Comment From Enkeria]

Helloooo!

5:52

[Comment From drazen12]

hi bashiok

[Comment From AbraKdabra]

Hi Bashiok!

[Comment From Guest]

woot! hi!

[Comment From LazyBoy]

Hey!

[Comment From Mockery have my baby!]

tackle him

5:53

Bashiok had to run, but he said thanks for all the shout outs :)

5:53

Bashiok had to run, but he said thanks for all the shout outs :)

5:54

So Silver just sent me a message: "Those WoW bastards outnumber us Diablo 3 people in the press room 10 to 1"

5:57

[Comment From Bill]

is d3 dark and violent like d1

5:57

VERY violent

5:58

And the dungeons are supposed to be inspired from D1

But there are lighter above ground areas obviously, such as the desert

[Comment From Bill]

so did you see dead people hanging

5:59

I saw dead people hanging, I saw dead people impaled on spears, I saw dead people on torture racks, I saw splatters 'n guts where I'm sure somebody died a horribly painful death... the works. They're not holding anything back when it comes to splattertastic gore in this game

[Comment From Pedrw]

Do equips still have classes like crude, broken and such?

Yeppers, definitely saw some crude ones

6:01

[Comment From Jeff1289]

can monks use swords?

6:02

Nope. No swords for the Monks (not in this demo at least)

6:05

from the press conf: "No character cinematics, all characters see the same cinematics in the game"

6:06

Yes, the weather effects in Diablo 3 are unrivaled as far as I'm concerned

6:06

amazing particle effects, window blowing sand everywhere. And every now and then, a random sandstorm (twister) will appear and it can hurt you if you get too close. Looks fantastic

6:07

even the little details, like small trees with berries on them, gently blowing in the wind and changing as it changes in velocity... soooo nice.

6:08

"Blizzard says it's our universe and if we want a fefmale monk, we will have one. They also promised female monk would be sexy" (not sure if it's sarcasm or not, Silver didn't say)

6:10

[Comment From ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !!!]

Could you fail in any of the quests playable through the demo? As in not finish on time, person you are protecting dies etc?

6:11

Oh absolutely, and it tells you that you failed, or you die depending on the situation. If your time expires in that collapsing dungeon, you die. :P

3 minutes to get through it

But anyway, people were askin Blizzard how there can be female monks in Diablo 3 when they don't exist in the real world. So that's why Blizzard was saying Diablo is "their world" and they can have female monks if they want to :)

6:12

[Comment From Pwnsickle]

I am jealous of you for having bashioks number. Care to share?

6:12

867-5309

וידאו שמראה את המסך שהעיתונאים צפו בו אתמול - שווה צפייה בהחלט!

נקודה מעניינת לגבי הדמות החמישית - מאחר וידוע שיש קשתות במשחק, ואף אחת מהדמויות כרגע לא עושה רושם שהיא משתמשת בקשתות בשום צורה שהיא, סביר להניח שנראה דמות סטייל האמזונה.

פורסם

משגע אותי שהם מראים כמה סקילים בודדים ומתרכזים בהם מאוד, בדיאבלו 2 היו 3 עצים עם מלא סקילים בכל אחד ולא דיברו שעות על כל סקיל

אני מפחד שהם יעשו דמות שכל מה שהיא עושה זה להספים 3 סקילים בסוף

פורסם

לדעתי אין מה לחשוש לזה... הם עושים את העבודה מעולה בצדדים האלו.

פורסם

שמעת פעם על blizzard sorceress?

הבינדים גם ככה רק בFים, [לפחות בקודמים], אתה לא יכלת להשתמש בשמונים סקילים.

פורסם

שמעת פעם על blizzard sorceress?

הבינדים גם ככה רק בFים, [לפחות בקודמים], אתה לא יכלת להשתמש בשמונים סקילים.

לא הבנתי מה ניסיתה להגיד פה.

זה שאפשר להשתמש רק בF'ים לא אומר שצריך רק 10 סקילים בכל המשחק.

כמו שיש bliz sorc גם יש עוד 30 סוגים,מקווה שהם ישארו את ה skill tree גדול כמו שהיה ב D2

פורסם

עץ היכולות ממש בעייתי...כי אם אתה רוצה להמשיך, אתה חייב להמשיך לפתח את אותה יכולת ספציפית וזה מונע ממך להינות מכל הכוחות.

אני מקווה שיש שיפור בכל המיומנויות עם עליית דרגה ושעם עליית הדרגה אפשר לבחור יכולת חדשה, וככה מרחיבים את הארסנל. :xyxthumbs:

פורסם

חסר להם,ממש חסר להם,אם ינסו להוריד ולו מיליגרם מהמאסה של התוכן של דיאבלו 2. דבר כזה יהווה כשלון מוחלט לדיאבלו 3,שכן דיאבלו 2 היה כ"כ טוב,ונשאר רענן ומושלם עד היום בזכות העובדה שיש כ"כ הרבה גיוון במשחק..זה פשוט בלתי נתפס..שמונה דמויות,לכל אחת 3 עצי סקילים שכל אחד מהווה סגנון משחק שונה לגמרי..ושלא נזכיר שילובים שונים ומשונים ביניהם..כל זה ברמות קושי שונות שמצריכות טקטיקה וגישה שונה בכל פעם..זה מה שהפך את דיאבלו 2 לקאלט נצחי,ואם הם ינסו "לשחק אותה חכמים" ולצמצם את המגוון העצום,בכל תחום,שהיה בדיאבלו 2-המשחק הזה לא יהיה נאמן למקור וערכו ירד ברמה שלא תתואר..במקום לנסות ולשנות,עדיף שהיו נשארים נאמנים למקור בצורה מוחלטת ומתעסקים בלהוסיף עוד מאסה של תוכן(שוב,בכל התחומים-סקילים,דמויות,חפצים,קווסטים,LORE,מפלצות,רמות קושי,רנדומיזציה וכו' וכו') על תוכן מאסיבי בצורה בלתי נתפסת בין כה וכה..

אני יודע שאולי אני קצת חופש וחולם בהקיץ,אבל אם דיאבלו 3 יהיה כל דבר אחר פרט למשחק הכי מאסיבי,בעל הREPLAYABILLITY הכי עמוק ורחב שראיתי-הוא יהיה לא שלם מבחינתי..דיאבלו 2 היה כזה(ברמה ששנת 2001 איפשרה),אז אין שום סיבה שהמשכו יהיה אחר.

פורסם

אני חושב שאתה קצת מגזים, דיאבלו 2 לא היה עד כדי כך עמוק ורחב. בכל זאת הוא היה די לינארי ולא היו בו המון קווסטים.

לדעתי הבעיה המרכזית הייתה במערכת הסקילים ובחוסר הגיוון שהיא יצרה. לכל דמות היו סקילים ספורים בתחתית העצים שהיו שווים יותר מהשאר, מה שיצר מצב ששחקנים השקיעו את המקסימום בשניים שלושה סקילים בתחתית העצים, ואת השאר בסקילים פסיביים שמחזקים אותם (סינרגיות, auras, וכו'..).

פורסם

אני חושב שאתה קצת מגזים, דיאבלו 2 לא היה עד כדי כך עמוק ורחב. בכל זאת הוא היה די לינארי ולא היו בו המון קווסטים.

לדעתי הבעיה המרכזית הייתה במערכת הסקילים ובחוסר הגיוון שהיא יצרה. לכל דמות היו סקילים ספורים בתחתית העצים שהיו שווים יותר מהשאר, מה שיצר מצב ששחקנים השקיעו את המקסימום בשניים שלושה סקילים בתחתית העצים, ואת השאר בסקילים פסיביים שמחזקים אותם (סינרגיות, auras, וכו'..).

ולמרות הכל,נסה למצוא משחק אחד עם יותר אפשרויות ליצירת דמויות שונות במהותן..(חוץ מWOW ומשחקים אינטרנטיים אחרים,בהם אין לי מושג מה הולך..)

פורסם

אני מאוד אהבתי את מערכת הסקילים ב guildwars. יש בה מספר גדול מאוד של סקילים, אין רמות לכל סקיל, רוב הסקילים מאוזנים מאוד (במובן שסקיל חזק דורש הרבה מנה ו/או זמן הטלה בו אתה פגיע ו/או זמן התחדשות), הרבה סקילים משלימים אחד את השני ויוצרים קומבואים. בנוסף לכל דמות יש התמחות משנית (נגיד warrior-monk). בעיר, לפני יציאה לאיזור קרב אתה בוחר 8 סקילים מתוך המבחר (הגדול) שהדמות שלך יכולה, ורק בהם היא יכולה להשתמש. יתרון של השיטה הזאת היא שאתה יכול להשתמש בדמות ל PvP, ול PvE בלי הרבה בעיות.

אני לא אומר שבדיאבלו צריכה להיות מערכת כזאת, אבל כן אפשר ללמוד ממנה ולנסות לשפר את מה שהיה בדיאבלו 2 (וכמו שזה נראה זה מה שהם עושים- לדוגמה באפשרות לקומבואים שונים אצל ה Monk).

פורסם

אתם קצת מגזימים.

חלק מהסקיל טריז כבר נחשפו, לכל דמות יש 3 סקיל טריז, בכל טרי 5 tiers, בכל tier ארבעה-חמישה סקילים. בחישוב מהיר זה יוצא 75 סקילים לדמות.

זה מספיק.

פורסם

אתם קצת מגזימים.

חלק מהסקיל טריז כבר נחשפו, לכל דמות יש 3 סקיל טריז, בכל טרי 5 tiers, בכל tier ארבעה-חמישה סקילים. בחישוב מהיר זה יוצא 75 סקילים לדמות.

זה מספיק.

אתה רציני?!?! אפשר לינק לזה בבקשה??

75 זה ממש הרבה למעל ומעבר :yelclap::xyxthumbs::jump:

פורסם

חסר להם,ממש חסר להם,אם ינסו להוריד ולו מיליגרם מהמאסה של התוכן של דיאבלו 2. דבר כזה יהווה כשלון מוחלט לדיאבלו 3,שכן דיאבלו 2 היה כ"כ טוב,ונשאר רענן ומושלם עד היום בזכות העובדה שיש כ"כ הרבה גיוון במשחק..זה פשוט בלתי נתפס..שמונה דמויות,לכל אחת 3 עצי סקילים שכל אחד מהווה סגנון משחק שונה לגמרי..ושלא נזכיר שילובים שונים ומשונים ביניהם..כל זה ברמות קושי שונות שמצריכות טקטיקה וגישה שונה בכל פעם..זה מה שהפך את דיאבלו 2 לקאלט נצחי,ואם הם ינסו "לשחק אותה חכמים" ולצמצם את המגוון העצום,בכל תחום,שהיה בדיאבלו 2-המשחק הזה לא יהיה נאמן למקור וערכו ירד ברמה שלא תתואר..במקום לנסות ולשנות,עדיף שהיו נשארים נאמנים למקור בצורה מוחלטת ומתעסקים בלהוסיף עוד מאסה של תוכן(שוב,בכל התחומים-סקילים,דמויות,חפצים,קווסטים,LORE,מפלצות,רמות קושי,רנדומיזציה וכו' וכו') על תוכן מאסיבי בצורה בלתי נתפסת בין כה וכה..

אני יודע שאולי אני קצת חופש וחולם בהקיץ,אבל אם דיאבלו 3 יהיה כל דבר אחר פרט למשחק הכי מאסיבי,בעל הREPLAYABILLITY הכי עמוק ורחב שראיתי-הוא יהיה לא שלם מבחינתי..דיאבלו 2 היה כזה(ברמה ששנת 2001 איפשרה),אז אין שום סיבה שהמשכו יהיה אחר.

אני מבין איך אתה מרגיש לגבי השיוניים ואתה צודק,אבל חלקית - אתה לא תהיה מעוניין ב DIABLO CLONE נכון? או ש..

פורסם

האמת מזכיר את המשחקי יריות היפנים, כל המסך מלא בפיצוצים בקושי מבינים משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים