עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אין ככה זה.וחבל מאוד,אבל דיאבלו 3 לא הולך להיות אפל ו demonic >:(

כמו DIABLO 1 או DIABLO2

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא שחקן הראדקורפאנבוי אז ה-gaybow הזה לא משנה לך

אישית אני מאמין לבליזארד אם הם אומרים שהמשחק נעשה אפל יותר בהמשכו (ולדעתי זה מאוד הגיוני אם העולם רק עכשיו הוטמא, ובהדרגה הוא הופך ליותר אפל).

חוץ מזה לפי התמונות רואים שבליזארד מקשיבים למעריצים ועושים שינויים פה ושם (בדיוק כמו שהיה ב SC2 עם הטנק), והמשחק לא יצא לפני 2011 לדעתי, כך שיש להם הרבה זמן לשנות דברים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סרטוני משחקיות חדשים מהסביבה שמחוץ ללוט גוליין (אני חושב)

http://www.youtube.com/watch?v=xpIwT4Iq3wY&fmt=

http://www.youtube.com/watch?v=nwtfOFh2viY&fmt=

גלרייה קטנה עם כמה תמונות מקדימות מכנס blizzcon שיערך בימים הקרובים.

http://www.planetdiablo.com/community/events/blizzcon09/photos/preshow/

פורסם

המקומות הם אותם מקומות מדיאבלו 2 ו1? :s05:

פורסם

בדיאבלו הראשון היה רק את טריסטרם..והדאנג'ן כמובן..

ולמה שזה יהיה משנה אם אלה אותם מקומות שהיו בדיאבלו 2..? מה,אם הם יעשו עיר עם THEME מדברי ויקראו לה GULULU במקום לוט גוליין(אני אפילו לא אנסה לכתוב את זה באנגלית) זה ישנה משהו..?

ככה(אם חלק מהמקומות יהיו זהים לאלו מדיאבלו 2/1) הם לפחות יוכלו להציג קישורים יפים ומעניינים לעלילות המשחקים הקודמים ולLORE הכללי של דיאבלו..כמו שהם עשו בצורה יפה מאוד במשחק השני..הכי קל יהיה בשבילם "להמציא" ערים חדשות שלא יהיו קשורות בשום דרך לעולם המשחק הקודם,אבל הם עדיין יראו בכללי אותו דבר(איזור מדברים,איזור יער,ביצה וכו')..ככה זה בכל משחקי הRPG..

פורסם

אתה כנראה לא הבנת אותי נכון, אני ממש לא חושב שזה שלילי, הסביבה המדברית נראית מדהימה בגרפיקה הזו.

פשוט ראיתי בסרטוני גיימפלי עד עכשיו אזורים שלא קישרתי אותם למשחקים הקודמים.

פורסם

סורי..מהסמיילי חשבתי שאתה לא אוהב את הרעיון..

בכל מקרה..הסרטונים שאני ראיתי היו:אחד בסביבה ירוקה,כמו מן "יער" כזה,שיכולה בקלות להיות הסביבה של טריסטרם או סביבת ההתחלה של דיאבלו 2..אמנם זה נראה שונה לגמרי,אבל כל הארט דיירקשן של השלישי שונה לגמרי..

והסביבה השניה(פרק לזו המדברית בסרטון החדש) היא של מבוך/מבצר גות'י שכזה..ובכן,כשמדובר בסביבה שהיא INDOOR באמת לא נראה לי שאפשר לקשר את זה למשהו..סה"כ במהלך דיאבלו 2 לקחו את השחקן לכמה וכמה מקומות ביזאריים שלא נראים קשורים לשום מקום ודבר..

בכל מקרה,כמו שכבר אמרתי,אני באמת מקווה שהעלילה תתרחש באותו עולם בדיוק של דיאבלו 1 ו2(אפשר גם להרחיב אותו,אני בעד..),אבל בשנים אחרות,כאשר ישנו קשר ורמזים לעלילות המשחקים הקודמים..

פורסם

אוף אני כ"כ רוצה שהמשחק הזה יצא כבר! :'(

נמאס לי כבר מבליזארד.

פורסם
  • מחבר

תערוכת Gamescon בגרמניה מספקת הרבה פרטים מעניינים על הגרסה הנוכחית של המשחק, וגם הרבה סרטונים ותמונות.

אני ממליץ לכולם להיכנס לאתר הזה ולהתעדכן.

שימו לב שמחר נפתחת תערוכת Blizzcon אז צפויים עדכונים רבים.

שני שינויים ששווה להזכיר:

1. נראה שבליזארד ירדו מהרעיון של inventory כמו בWOW וחזרו לשיטה של מטריצה עם 40 ריבועים לאחסון חפצים.

2. (אמנם לא כזה חדש אבל בטח הרבה אנשים לא שמו לב לזה) לbarb כבר אין mana, הוא עבר לשיטה כמו של הassasin מLOD. ז"א שכל התקפה מוצלחת "בונה" כוח קסם והתקפות חזקות דורשות יותר כוח קסם מאשר התקפות חלשות. או במילים אחרות - בשביל להשתמש בהתקפות החזקות צריך קודם לתקוף כמה פעמים בהתקפה רגילה... כנראה עניין של איזון ע"מ שלא לעשות אותו עוצמתי מידי.

פורסם

אני מאוד שמח שהם החזירו את הטטריס.

:xyxthumbs:

פורסם

לגבי הטטריס..אין לי מושג כ"כ איך עובדת השיטה בWOW(אני מבין שזה גודל אחיד לכל סוגי החפצים,אבל לא מעבר לזה..לא התנסיתי בה..),אבל אין לי ספק שגם אם בליז היו בוחרים ללכת הלאה עם השיטה של WOW הם היו מוצאים דרך לעשות את זה טוב לא פחות מה"טטריס",ועם זאת נעים לדעת שיש עדיין חברה שכן מקשיבה למעריצים ומוכנה לעשות שינויים שכאלה(שבטח כוללים הרבה "כאב ראש" יחסית למשהו קטן שכזה) בעקבות בקשות ודרישות שלהם..

זה שלברברי אין MANA זה מעולה,שכן זוהי דמות שבמהותה לא יודעת ולא אמורה לדעת מה זה קסם ואיך משתמשים בו(אם ניקח את זה יותר רחוק מנק' המבט של עולם המשחק,הברברי גם לא יודע לקרוא ולכתוב אפילו,קרוב לוודאי ::)),מה שאומר שזה פשוט משאיר עקרון זהה אבל הופך את כל העניין להגיוני יותר מבחינת עולם המשחק..

בכל מקרה,אפילו שלא מדובר יותר בBLIZZARD NORTH שמפתחים,עדיין אין לי מילים לתאר עד כמה אני מחכה למשחק הזה..

פורסם

אוף אני כ"כ רוצה שהמשחק הזה יצא כבר! :'(

נמאס לי כבר מבליזארד.

אתה יכול להיות רגוע רוב הסכויים שכשהמשחק יצא אתה תהיה בצבא ולא יהיה לך זמן למשחקי מחשב ;)

פורסם

אז נדחה גיוס. :silly:

סתם, בכל מקרה אני כנראה אדחה גיוס כדי ללכת לישיבה גבוהה.

בנוגע לטטריס, בכל מקרה לא היה לי יותר מדי אכפת... אני לא מתרגש מדברים כאלו כ"כ...

פורסם

חם חם הישר מהתנור:

סרטון נוסף מתערוכת Gamescon. אני אישית מאוד מרוצה מהכיוון האומנותי, הסביבה המדברית ניראת מצוין.

פורסם

הממ, לפי הסרטונים החדשים נראה שזה הולך להיות משחק טוב מאוד אחרי הכל, כמו דיאבלו 2 רק משודרג, אני רק מקווה שהם לא יפשלו באמת עם הממשק משתמש ושהוא יהיה כמו בקודמים, ואם הם יעשו לדמויות melee משהו במקום מאנה שיבורכו, מעניין אם באמת יהיה קטע במשחק שישחזר את הקטעים המפחידים של דיאבלו 1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים