עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

תשמעו או שההייפ של המשחק הזה עבר כמה גבולות של שפיות אצל מעריצים, או שמי שכתב את זה הוא שתול של בליזארד בענק שעושה פרומושיין לשלישי.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי דיאבלו 1, יש לו FEEL שאין לדיאבלו 2, נכון דיאבלו 2 יותר טוב gameplay wise אבל הוא לא מתקרב לfeel של דיאבלו 1.

אגב, סתם נקודה, דיבאלו 1 פותח על ידי חברה מסויימת (שאני לא זוכר את שמה) שנקנתה ע"י בליזארד בשלב מאוחר יחסית של הפיתוח, ככה שבאיזשו מקום זה לא משחק של בליזארד, היום החברה הזו נקראת בליזארד נורט, מעניין לאן המשחק הזה היה מתפתח ללא בליז בתמונה.

לגבי החולמים, אם אתם חושבים שדיבאלו 3 יצא לפני 2010 אתם מזה חיים בסרט, אני אישית מעריך שהוא ייצא בקיץ/סוף 2010 אבל בליזארד בעצמם מודים שההתקדמות טיפה איטית כרגע ויותר מזה הפאץ שהולך לצאת לדיאבלו 2 נשמע לי כמו משהו שיעסיק בנתיים את השחקנים כי לדיאבלו 3 יש עוד הרבה זמן בפיתוח ככה שיכול להיות גם אחרי.

פורסם

למה אתה מתכוון diablo 1 feel?

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לתחושה שהמשחק משרה, אפילה כזאת. יש עוד פרטים על הפאטצ' לדיאבלו 2 שאתה מדבר עליו, מה הוא ישנה ויוסיף הכוונה?

פורסם

לגבי דיאבלו 1, יש לו FEEL שאין לדיאבלו 2, נכון דיאבלו 2 יותר טוב gameplay wise אבל הוא לא מתקרב לfeel של דיאבלו 1.

אגב, סתם נקודה, דיבאלו 1 פותח על ידי חברה מסויימת (שאני לא זוכר את שמה) שנקנתה ע"י בליזארד בשלב מאוחר יחסית של הפיתוח, ככה שבאיזשו מקום זה לא משחק של בליזארד, היום החברה הזו נקראת בליזארד נורט, מעניין לאן המשחק הזה היה מתפתח ללא בליז בתמונה.

לגבי החולמים, אם אתם חושבים שדיבאלו 3 יצא לפני 2010 אתם מזה חיים בסרט, אני אישית מעריך שהוא ייצא בקיץ/סוף 2010 אבל בליזארד בעצמם מודים שההתקדמות טיפה איטית כרגע ויותר מזה הפאץ שהולך לצאת לדיאבלו 2 נשמע לי כמו משהו שיעסיק בנתיים את השחקנים כי לדיאבלו 3 יש עוד הרבה זמן בפיתוח ככה שיכול להיות גם אחרי.

פשש גיליתי כמה דברים חדשים בעניין הזה..תודה על ההארה..

לא ידעתי שבליזארד נורת' נסגרו! COME TO THINK ABOUT IT,על העובדה שמהצוות המקורי של דיאבלו 1 ו2 לא נותר ריאלית אף אחד בפיתוח דיאבלו 3,אני באמת מתחיל לחשוש לגורל המשחק..

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לתחושה שהמשחק משרה, אפילה כזאת. יש עוד פרטים על הפאטצ' לדיאבלו 2 שאתה מדבר עליו, מה הוא ישנה ויוסיף הכוונה?

הפאץ הוא community wishlist יעני השחקנים עצמם משפיעים על מה הולך להיות בפאץ הזה, ניתן לראות את הדיון בפורום באטלנט.

דברים נפוצים שביקשו שם היו:

סטאש (התיבה בעיר לשמירת חפצים) גדול יותר

סטאש משותף בין דמויות

הורדת הטליפורט מאניגמה

הרבה ביקשו תיקוני באגים (ויש הרבה מה לתקן) אבל מכיוון שזהו פאץ תוכן לא בטוח שזה יתוקן.

ועוד מלא שאפשר לראות כאן:

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=15443288961&sid=3000

בגלל שהפאץ הוא פאץ תוכן אני מאמין שיהיה איזה קווסט חדש בדומה לדיאבלו קלון ויובר טריסטרם

פורסם

פשש גיליתי כמה דברים חדשים בעניין הזה..תודה על ההארה..

לא ידעתי שבליזארד נורת' נסגרו! COME TO THINK ABOUT IT,על העובדה שמהצוות המקורי של דיאבלו 1 ו2 לא נותר ריאלית אף אחד בפיתוח דיאבלו 3,אני באמת מתחיל לחשוש לגורל המשחק..

פליטים מ - BLIZZARD NORTH התפזרו בין 4 חברות חדשות: שתיים מהן כבר הוציאו משחקים, GUILD WARS המוצלח ו - HELLGATE:LONDON המאכזב.

מהחברות ARENA.NET ו - FLAGSHIP STUDIOS בהתאמה.

ומהשתיים האחרות לא שומעים כלום, הן נקראות: HYBOREAL GAMES שהכריזה לפני 3.5 שנים על משחק ומאז לא שומעים מהם כלום (אולי נסגרו כבר).

http://news.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=11379

והשניה - CASTAWAY ENTERTAINMENT שעושה רושם שנסגרה בקיץ 2008 בגלל קשיים כלכליים.

http://news.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=10786

הנה המשחק שהם עבדו עליו -

פורסם

יש עוד בודדים שעבדו ב'בליזארד צפון' ושעדיין עובדים בבליזארד, חלקם אפילו עובדים על דיאבלו 3.

אבל ממש בודדים, כנראה שלא מספיק.

פורסם

אני דווקא נהניתי מHELLGATE..היה סביר+..רק ה"אזורים" הרדומליים הרסו אותו..

בכל מקרה..העניין לא נראה מי יודע מה כרגע..זאת אומרת,אילו האנשים שעשו את דיאבלו 1 ו2 היו מודיעים על שינויי הגיימפליי המשמעותיים והתמוהים יחסית-הייתי אומר שאני בטוח שהם יודעים מה הם עושים..

ברגע שבאים אנשים חדשים,שלא ידוע איזה נסיון יש להם בפיתוח משחקים בכלל ובפיתוח משחק שכזה בפרט ומודיעים על שינויים שכאלה-אז זה מדאיג..מאיפה אני יכול להיות בטוח שהם יודעים מה הם עושים,ולא עושים זאת כתוצאה מבורות מוחלטת בנידון-כשהם בכלל לא שיחקו במשחקים הקודמים בסדרה ולא מודעים למה שהפך אותם לקאלט אדיר שכזה..

ראיתי ששני האנשים העיקריים המופקדים על דיאבלו 3 הם אחד שעבר באינטרפליי ואחד שעבד בטרויקה(VAMPIRE BLOODLINES)..ואת הרעיונות בBLOODLINES אהבתי מאוד..אז אולי יש עוד תקווה..

פורסם

אני דווקא נהניתי מHELLGATE..היה סביר+..רק ה"אזורים" הרדומליים הרסו אותו..

בכל מקרה..העניין לא נראה מי יודע מה כרגע..זאת אומרת,אילו האנשים שעשו את דיאבלו 1 ו2 היו מודיעים על שינויי הגיימפליי המשמעותיים והתמוהים יחסית-הייתי אומר שאני בטוח שהם יודעים מה הם עושים..

ברגע שבאים אנשים חדשים,שלא ידוע איזה נסיון יש להם בפיתוח משחקים בכלל ובפיתוח משחק שכזה בפרט ומודיעים על שינויים שכאלה-אז זה מדאיג..מאיפה אני יכול להיות בטוח שהם יודעים מה הם עושים,ולא עושים זאת כתוצאה מבורות מוחלטת בנידון-כשהם בכלל לא שיחקו במשחקים הקודמים בסדרה ולא מודעים למה שהפך אותם לקאלט אדיר שכזה..

אין מצב באולם שמי שמפתח את D3 לא שיחק בקודמים זה פשוט לא הגיוני בחברה כמו בליזארד

אני זוכר את הכתבה שהיתה ב ynet עם סגן יושב ראש בליזארד והוא ציין שם שהעובדים מחויבים לשחק במשקים של החברה וגם להראות תוצאות התקדמות עם הדמויות שלהם , הוא דיבר על WOW אבל אני בטוח שעם המשחקים האחרים זה גם ככה

וחוץ מזה בכל השבע משחקים שהחברה הזאת הוציא לא היה משחק אחד גרוע (אני לא מדבר עם ההרחבות שגם הם היו טובות)

אז למה ש D3 יהיה גרוע

וגם אם הוא יהיה גרוע זה רק מראה שמפתחי החברה גם אנשים ויכולים לעשות טעויות

פורסם

אין להם את הפריווילגיה לעשות טעויות אתה לא מבין

במשחקים מהסוג הזה אין אפשרות לפשל ולהוציא משחק אחר כמו שעושים בסדרות של NFS או FIFA

זו קלאסיקה והם צריכים לשמור על השם האפי של המשחק הזה

כנל SCII

הלקוח - ובמקרה הזה הוא אנחנו הוא הצודק

וכרגע יש כל כך הרבה אנשים שלא מרוצים מאיך שהמשחק מתקדם שזה מדאיג

כמובן שכולם ישחקו וכולם יתלהבו מהמשחק כי זה בכל זאת דיאבלו

אבל אם תשאל אותי, משחק כזה עם חברה שיכולה לתת תקציב באמת כמעט ואינסופי לפיתוח יכולים לעשות הרבה יותר

הרבה הרבה יותר

פורסם

אוי מספיק עם הקיטורים והתלונות, המשחק הולך להיות נפלא וזהו. :pissed:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשחק הולך להיות בן ****! יאללה חבר'ה, תמשיכו עם האופטימיות !

אז הוא הלך קצת בכיוון cartoony, אני בטוח שזה יסתדר.

שאלה מאלה שמתעדכנים 24/7 - האם בליזארד עשו משהו עם הפסל האריה ובקיצור כל הצבעים,קשת בענן והירוק המלבב? לפי מה שהבנתי הם ממשיכים כמו שרואים ב GAMEPLAY

פורסם

לא יודע,אני מאוד מפחד שזה לא יהיה כמו הקודמים.בקודם היתה את ההרגשה הזאת של הכל DEMONIC ..

ובראשון בכלל מפחיד.

לפי הסרטונים המשחק לא הולך להיות כמו הקודמים מהבחינה הזו :'(

פורסם

אני זוכר שראיתי איפהשהו השוואה בין תמונות חדשות וישנות יותר והראו ששינו את הפסלים בכמה מקומות ועשו אווירה קצת יותר אפלה.

חוץ מזה אני זוכר שבליזארד אמרו שהמשחק נעשה יותר אפל בהמשכו (בנתיים כל התמונות הן מההתחלה של ההתחלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים