עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 543.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גרפיקה מדהימה, שלא יהיה ספק לאף אחד-הפרומואים שהיו בWARCRAFT2 למשחק הזה היו מדהימים גם מבחינת וידיאו וגם התמונות מתוך המשחק היו דברים שלא הוצגו מעולם על מחשב -שנה אח"כ כבר כן. זה לא נכון בכלל שזה 1997! שיחקתי את המשחק המקורי בסוף 96.

אחד הדברים שהכי קידמו את המשחק הזה זה פשוט השימוש שהם עשו בגרפיקה ומנוע די פשוט, המוסיקה הייתה מעולה וסוחפת והאקשן במשחק היה מאוד מותח ומפחיד...טוב, זה היה משחק פורץ גבולות, שלא יספרו לכם אחרת!

פורסם

זה שמעלי צודק לחלוטין - כשהמחשב שלי מקולקל ואני על מחשב חלופי ישן מאוד עם Pentium III 550MHz ו-ATI Rage כלשהו, אני נהנה מאוד מ-WarCraft II.

פורסם

מי שלא "מאמין" לי בעניין הגראפיקה- מוזמן לראות את הסרטון שהובא בעמוד הקודם(או כל סרטון אחר של גיימפליי של דיאבלו), ולהשוות את הגראפיקה לזו של משחקים אחרים,אפילו מאוחרים יותר-כגון פולאאוט 1,2, CRUSADER, ואפילו דיאבלו 2 כמו שאמרתי.

אני חושב שהמשחק הזה לא נופל,אם לא מתעלה, על כל אלו מבחינה גראפית...ומדובר במשחק שיצא בפאקינג שנת 96!

פורסם

אני זוכר הירוס 3 M&M גם היה מהפכני בגרפיקה יחסית ויצא באותה תקופה, אז לא נכון להגיד שהמשחק הזה עשה מהפכה כמו דיוק

פורסם

אני זוכר הירוס 3 M&M גם היה מהפכני בגרפיקה יחסית ויצא באותה תקופה, אז לא נכון להגיד שהמשחק הזה עשה מהפכה כמו דיוק

אני אוהב אנשים שמדברים שטויות.. ::)

הירוס 3 יצא ב99.

דיאבלו יצא ב96.

הירוס 3 מעולם לא נחשב מהפכני מבחינה גראפית-הוא היה דו מימד בזמן שכבר היו כרטיסי מסך לא מובנים וגראפיקה תלת מימדית מלאה.

שלא תבין לא נכון,הוא היה נורא יפה-אבל מבחינה אומנותית גרידא.

דיאבלו 3 היה דו מימד וחצי בעולם של דו מימד וחצי-והתשומת לב לפרטים(כמו שאנחנו רגילים מבליזארד) הייתה כמעט חסרת תקדים..

אני לא מנסה להציג זאת כאילו המשחק היה הקפיצה הגראפית הכי משמעותית בהיסטורית משחקי המחשב-אני פשוט אומר שהוא נראה טוב מאוד ומקדים את זמנו..

ושדיאבלו 2 ו3,לעומת זאת, ממש אינם כאלה-וקצת חבל על כך..זו הייתה יכולה להיות סיבה לחכות אפילו עוד יותר לD3...(אם זה בכלל אפשרי.. :P)

פורסם

יש איזו שהיא רשימה של המהפכנים בגרפיקה? ז"א, נגיד בתקופה הזו זה יהיה crysis שהיה מהפכני לפני 5 שנים זה היה X לפני 7 זה היה Y וכו'...

פורסם

אין רשימה מדוייקת אבל יש משחקים שמוזכרים הרבה פעמים כמו QUAKE שהיה המשחק ה 3D הראשון (היו לפניו רק משחקי "2.5D"), אחריו היה את אחיו הגדול Q3A שבקושי עבד שהוא יצא כי המחשבים היו חלשים מידי, אחרי זה EPIC הוציאו את UT הראשון (UE1) שלא חידש הרבה בהשוואה ל Q3 אבל בכל זאת היה מצויין, אחרי זה FARCRY. לפני זה היו עוד הרבה משחקים שהדהימו מבחינה גרפית אבל אני צעיר מידי בשיבל לזכור אותם :lol:

פורסם

לדעתי RTCW הביא את מנוע Q3 לשיאים חדשים כשיצא והיה המשחק ההכי יפה BY FAR ב - 2001.

כמובן שגם MORROWIND ו - OBLIVION היו יוצאי דופן בתחום הזה לזמנם.

UT2003 שהביא את מנו UE2.0 לעולם, הייתי בהלם מהפירוט שלו ששיחקתי בו לראשונה.

מבחינת משחקי האסטרטגיה COH ו - WIC העלו את הרף הגראפי מאד גבוה אבל בזמנו SACRIFICE היה פורץ דרך ונראה מדהים.

פורסם

עד היום ל Q3A ו SOF2 יש GORE מרשים יותר מאשר במשחקים חדשים יותר (חוץ מ SOF3 שזה ניראה לי הדבר היחיד שעשו שם כמו שצריך :lol:).

גם WIC ניראה מצויין, גם אם היו מוציאים אותו השנה הוא היה ניראה מצויין.

חבל שכל זה לא קשור לדיאבלו :lol: בכל מקרה גרפיקה זה לא הכל במשחק, לא חסר משחקים שהגרפיקה שלהם מדהימה ולא שווים שקל. עובדה שלא חסר אנשים שמחקים L4D או QUAKE LIVE והגרפיקה שלהם רחוקה מלהיות מדהימה.

פורסם

max payne.

לא צריך לאמר יותר.

ולגבי דיאבלו 3 וגראפיקה,לא אמרתי ולא התכוונתי לאמר שגרפיקה היא הכי חשובה.

אבל,כשאין צל של ספק שהמשחקיות תהיה מרכז העניין בדיאבלו 3,אני רק אומר שחבל שהמשחק גם אינו מתקדם גראפית, בין שאר מעלותיו..

פורסם

שכחתם את Mafia: City Of lost Heaven :) יצא ב-2002 ונראה כמו משחק של 2003 או 2004.

פורסם

אם אתם כבר מדברים על גרפיקה אז גם GRID נראה מעולה.

הוא נותן פירוט מדהים, FPS בשמיים וכל זה בלי לאמץ את המחשב.

אם כל המשחקים היו מפותחים עם כזה קוד מעולה.

שיעשו את דיאבלו ככה

מכוניות והכל :P

פורסם

GRID לא כזה מדהים למרות שהמנוע הגרפי שלו מאוד טוב (וגם הפורט טוב בניגוד לפורטים של חברות אחרות). אני רוצה ליראות את משחקי המרוצים החדשים שלהם לראות איזה שיפורים CODEMASTER עשו (רק שהם לא הוציאו דברים חשובים, שמעתי שהם הולכים לעשות שהנזק שיגרם לאותו לא יפגע בביצועים שלו :errrr:).

בליזרד ידועים במנועים שעובדים על מחשבים ישנים, תיראה את WOW.

פורסם

GRID לא כזה מדהים למרות שהמנוע הגרפי שלו מאוד טוב (וגם הפורט טוב בניגוד לפורטים של חברות אחרות). אני רוצה ליראות את משחקי המרוצים החדשים שלהם לראות איזה שיפורים CODEMASTER עשו (רק שהם לא הוציאו דברים חשובים, שמעתי שהם הולכים לעשות שהנזק שיגרם לאותו לא יפגע בביצועים שלו :errrr:).

בליזרד ידועים במנועים שעובדים על מחשבים ישנים, תיראה את WOW.

תראה את וואו?!

המשחק הזה כבד בצורה היסטרית!

הוא פשוט ממש ממש גרוע בקטע הזה ואפילו עם GTS320 אני מקרטע על 1280X1024

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים