עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

רק שיהיו עם כנפיים מעטלף

בשביל הגותי ;D

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שיהיו עם כנפיים מעטלף

בשביל הגותי ;D

עם הכיוון הכללי שדיאבלו 3 לוקח(בעיקר ביחס לדיאבלו 1 ו2 האולטרא אפלים),יש יותר סיכוי שיהיו לה פוני ורוד ;)

פורסם

כן זה גם מה שאני חשבתי כשראיתי את ה-Gameplay Treiler שהם הוציאו אז.

הכל היה מלבלב וירוק עם הקשת בענן שם ברקע.

הם אמרו שהאווירה של המשחק תלך ותיעשה אפלה יותר עם ההתקדמות שלך, בכדי לחזק את ההרגשה של התדרדרות המצב.

עבר לי הלשנוא את העבודה שלהם. אני נותן להם צאנס.

מקווה שהם יודעים מה הם עושים.

פורסם

לא יודע,Diablo 3 נראה לי צבעוני מדי ולא מפחיד.

לעומת Diablo 1 שהיה בכלל מפחיד בטירוף . ::)

פורסם

עד הגרסה הסופית אתה תוכל לראות שם פילים, ארנבות ואפילו בחורות בביקיני. זה הכל זמני.

בחורות בביקיני נשמע טוב דווקא :D

רק שיהיו עם כנפיים מעטלף

בשביל הגותי ;D

אהמ

succubus.gif

http://www.diii.net/diablo/hell_regular.shtml

פורסם

???

פורסם

לא יודע,Diablo 3 נראה לי צבעוני מדי ולא מפחיד.

לעומת Diablo 1 שהיה בכלל מפחיד בטירוף . ::)

כן אה? איך זכורים לי הימים שהייתי נכנס לקתדרלה,רואה איזה שלד וישר בורח..ואז עוד פעם.. :lol:

זה עוד לפני שבכלל הבנתי אנגלית וידעתי על העלילה החולנית למדי שמאחורי המשחק..

פורסם

להיכנס לחדרו של ה- Butcher בקומה 2 היה הדבר שהכי הפחיד אותי במשחקי מחשב... :o

בשבילינו זה כבר לא יחזור, אי-אפשר לשחזר את ההרגשה הזו כשהיינו ילדים לפני 13 שנה והכל היה נראה אחרת.

דיאבלו 1 היה מפחיד בטירוף בגלל הגיל, היום בקושי FEAR2 עושה לי את זה.

פורסם

אוי איזה נוסטלגיה עם ה-Butcher... הגעתי לרמה גבוהה מאוד וגם החזקתי ביד כלי נשק כמה שיותר אכזרי לפני שפתחתי את הדלת הזאת.

פורסם

זה היה משחק אפל

אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם עשו

פורסם

WIN

ד"א אני תמיד הייתי רץ אליו מהר אחריי שהייתי מוצא כלוב ופשוט מושך אותו לשם ויורה בו עם קשת דרך הסורגים בזמן שהוא סתם עומד שם :P

פורסם

אני חושב שאני אשכרה הולך להיות אחד מהגיקים שרואים אותם עומדים בכניסה לחנות כל הלילה בשביל לקנות את המשחק בשנייה שהוא יוצא. :xyxthumbs:

ה Butcher באמת הפחיד את החיים, אבל למי ששיחק בחבילת ההרחבה Hell-Fire, הייתה מפלצת מפחידה בטירוף, אני לא אשכח עד היום שכשראיתי אותה דפקתי צעקה שהקפיצה את כל הבית.

פורסם

אם כבר בנושא עסקינן - בעולם השני של דיאבלו 2, העיר השניה הכוונה, Lut gholin אני חושב שקראו לה, ישנו מקום בשם Far Oasis. המקום הזה שורץ עכבישים אדירים ומגעילים בטירוף, שבפעם השלישית בערך ששיחקתי במשחק התרגלתי אליהם, אבל בפעמים הראשונות הם עשו לי צמרמורות בצורה מפחידה. ושתבינו, במאורה שלהם (שבה אני אמור למצוא את אחד מהחלקים של ה-Horadric staff) יש אחד ענקי שמשריץ אותם, לא העזתי בכלל להתקרב אליו ונתתי ל-Mercenary לטפל בו.

פורסם

Ahhh fresh meat...

אני זוכר שהייתי משחק את זה עם עוד חבר וכל פעם מחדש מבסוטים על היציאה הזאת שלו..

אפרופו, יש מצב כזה שהמשחק שוחרר בחינם באינטרנט? ממש עשה לי חשק הסרטון...

פורסם

אם כבר בנושא עסקינן - בעולם השני של דיאבלו 2, העיר השניה הכוונה, Lut gholin אני חושב שקראו לה, ישנו מקום בשם Far Oasis. המקום הזה שורץ עכבישים אדירים ומגעילים בטירוף, שבפעם השלישית בערך ששיחקתי במשחק התרגלתי אליהם, אבל בפעמים הראשונות הם עשו לי צמרמורות בצורה מפחידה. ושתבינו, במאורה שלהם (שבה אני אמור למצוא את אחד מהחלקים של ה-Horadric staff) יש אחד ענקי שמשריץ אותם, לא העזתי בכלל להתקרב אליו ונתתי ל-Mercenary לטפל בו.

זה יותר סוג של תולעת/תיקן מעכביש...אבל לא משנה :P

בכל מקרה,בסרטון של הדיאבלו הראשון פשוט מדהים לראות עד כמה הגראפיקה שלו הייתה מתקדמת לזמנו..פשוט מדהים..משחק משנת 1996 שאינו נופל ברמתו ממשחקים בשנת 2000-2001(כולל דיאבלו 2)..פשוט מופלא..

באמת קצת חבל שהאיכות הגראפית גם היא לא ממש בראש מעייניהם של המפתחים במשחקים השני והשלישי בסדרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים