פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים שיחקתי בבטא מולטיפלייר של דיאבלו 2 חודשיים בערך לפני שהוא יצא, זה היה רק מערכה ראשונה עד ה STONY FIELDS נדמה לי...גם אני שיחקתי בדמו הזההיה בו את שני הקווסטים הראשונים ואני זוכר שממש התלהבתי אני חושב שאם הם יוציאו דמו עכשיו זה יצור הרבה מאוד הייפ למשחק וימשוך את כל הילדים בני ה 13-16 שלא שיחקו במשחק D2 כי היו קטנים מדי
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר שיחקתי בבטא מולטיפלייר של דיאבלו 2 חודשיים בערך לפני שהוא יצא, זה היה רק מערכה ראשונה עד ה STONY FIELDS נדמה לי......השטח שזה מאט זה רק מה שבתוך הבועה הזאת לפי איך שזה נראה, אז אני מהמר שזה משפיע על החברים אם הם נמצאים בתוך הבועה.יכול להיות, אבל נשאלת השאלה האם אוייבים יכולים להיכנס פנימה? בסרטון הראו רק התקפות ranged ולא melee
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים לא זוכר באיזה סרטון ראיתי אחד מהשלושה הראשונים ;D , אבל ראו את האויבים מאיטים שהם נכנסו לבועה-בטוח.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים ועדיין לא הוזכר פה שסטארקאפט 2 ישוחרר כטרילוגיה - בכל משחק קמפיין של גזע אחר.אולי מספיק כבר?
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אני מהמר שהוא ייצא בסביבות סוף 2009...אבל הם הכריזו על STARCRAFT 2 לפני שנתיים לדוגמא והוא עדיין לא השוחרר...אני ממש מקווה שזה לא יהיה ככה גם עם DIABLO 3...
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר 4 new pictures and also a Blizzcast episode mostly about D3http://us.blizzard.com/blizzcast/archive/episode8.xml
פורסם 2009 באפריל 116 שנים צא כבר! צא! נמאס לי. מה אתה בלחץ... קח נשימה ופשוט תסביר לבנאדם שזה כל כך רחוק משחרור שמה שהוא רואה בתמונה לא יהיה קרוב למה שהוא יראה במסך שלו עוד שנתיים. האנשים שעושים את SC2 רק בזמן האחרון התחילו לשפץ את המודלים של היחידות של כל הגזעים. אם מישהו ראה את השיפורים האחרונים שהם עשו על הזרג הם יראו את ההבדל המשמעותי... אם מישהו היה קורא את כל Blizzcast האחרון שיצא הוא גם היה יודע שהתמונות המשופרות גם רחוקות מאוד מהמודל הסופי. אז אני אומר שקחו את הזמן ומה שאתם רואים עכשיו בתמונות לא יהיה קרוב למה שתראו בסוף. אני מאוד מקווה
פורסם 2009 באפריל 116 שנים אה הייתי בטוח שאתה צעקת על ההוא שהתלונן על הגרפיקהוכןכולנו כבר מתים שהמשחק הזה ייצא כבראז מחכיםרק צריך לתת להם שם בפורומים פידבק כמו שצריך שלא יעשו יותר מדי שטויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.