עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

שיחקתי בבטא מולטיפלייר של דיאבלו 2 חודשיים בערך לפני שהוא יצא, זה היה רק מערכה ראשונה עד ה STONY FIELDS נדמה לי...

גם אני שיחקתי בדמו הזה

היה בו את שני הקווסטים הראשונים ואני זוכר שממש התלהבתי

אני חושב שאם הם יוציאו דמו עכשיו זה יצור הרבה מאוד הייפ למשחק וימשוך את כל הילדים בני ה 13-16 שלא שיחקו במשחק D2 כי היו קטנים מדי

• תגובות 2k
  • צפיות 543.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שיחקתי בבטא מולטיפלייר של דיאבלו 2 חודשיים בערך לפני שהוא יצא, זה היה רק מערכה ראשונה עד ה STONY FIELDS נדמה לי...

...

השטח שזה מאט זה רק מה שבתוך הבועה הזאת לפי איך שזה נראה, אז אני מהמר שזה משפיע על החברים אם הם נמצאים בתוך הבועה.

יכול להיות, אבל נשאלת השאלה האם אוייבים יכולים להיכנס פנימה? בסרטון הראו רק התקפות ranged ולא melee

פורסם

לא זוכר באיזה סרטון ראיתי אחד מהשלושה הראשונים ;D , אבל ראו את האויבים מאיטים שהם נכנסו לבועה-בטוח.

פורסם

פעם ראשונה מזה הרבה הרבה הרבה שנים שאני מרגיש הייפ ממשחק מחשב...

פורסם
  • מחבר

אני משנה את השם של הדיון..

פורסם

ועדיין לא הוזכר פה שסטארקאפט 2 ישוחרר כטרילוגיה - בכל משחק קמפיין של גזע אחר.

אולי מספיק כבר?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע מתי בערך Diablo 3 אמור לצאת?

פורסם

בערך שנה

פורסם

אני מהמר שהוא ייצא בסביבות סוף 2009...

אבל הם הכריזו על STARCRAFT 2 לפני שנתיים לדוגמא והוא עדיין לא השוחרר...אני ממש מקווה שזה לא יהיה ככה גם עם DIABLO 3...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגרפיקה נראית כאילו חזרנו 3 שנים אחורה

RED ALERT 2 יותר יפה.. מה נסגר?

פורסם

צא כבר! צא! נמאס לי.

פורסם

צא כבר! צא! נמאס לי.

מה אתה בלחץ...

קח נשימה ופשוט תסביר לבנאדם שזה כל כך רחוק משחרור שמה שהוא רואה בתמונה לא יהיה קרוב למה שהוא יראה במסך שלו עוד שנתיים.

האנשים שעושים את SC2 רק בזמן האחרון התחילו לשפץ את המודלים של היחידות של כל הגזעים.

אם מישהו ראה את השיפורים האחרונים שהם עשו על הזרג הם יראו את ההבדל המשמעותי... אם מישהו היה קורא את כל Blizzcast האחרון שיצא הוא גם היה יודע

שהתמונות המשופרות גם רחוקות מאוד מהמודל הסופי.

אז אני אומר שקחו את הזמן ומה שאתם רואים עכשיו בתמונות לא יהיה קרוב למה שתראו בסוף.

אני מאוד מקווה :P

פורסם

נכון, אבל אני כבר רוצה לגעת במשחק הזה.

מותר לחלום ולשאוף.

פורסם

אה הייתי בטוח שאתה צעקת על ההוא שהתלונן על הגרפיקה

וכן

כולנו כבר מתים שהמשחק הזה ייצא כבר

אז מחכים

רק צריך לתת להם שם בפורומים פידבק כמו שצריך שלא יעשו יותר מדי שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים