עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

יהיה? הוא כבר כמה חודשים טובים בשוק, ונהניתי ממנו מכל רגע.

אולי אתה מדבר על 5 (V), שאותו עשתה אותה חברה שעשתה את 3 ועל פי מה ששמעתי היה גרוע?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה

התכוונתי לCOD V

פורסם

לא'דע מה איתכם אבל...

אחרי שקניתי מחשב חדש כדי להריץ משחקים חדשים על גראפיקה מטורפת...בסוף חזרתי לשחק DIABLO 2...

משחק גאוני.!

כנ"ל :lol:

לפי מה שהבנתי אפשר להריץ אותו על ה Eee של Asus ב windowed mode . אני עדיין חושב אם כדאי לקנות משחקים כמו oblivion וtitan's quest ועד שאני אחליט המחירים ירדו. קניתי לא מזמן משחק hack and slash לwii ב50 שקל (SC:Legends ) שקיבל ציוני רצפה אבל לפחות לא צריך לחשוב הרבה והוא לא אלים באופן גרפי מדי כמו NMH . חוץ מזה אני עדיין מחפש משחקי אסטרטגיה בתורות כמו hammer and sickle (גם עולה איזה 50 שקל ) שעכשיו על הכוונת שלי למרות שלא סיימתי את sentinels .

פורסם

את זה בסוף כולם מבינים

הגרפיקה היא קישוט ותו לא

אתה לא חושב שהגזמת ?? "ותו לא" ??

כולם יאמרו שמשחקיות מעל הכל, זה דיי ברור.

אבל גרפיקה היא יותר מקישוט, גרפיקה היא חלק לא מבוטל מהחוויה במשחק.

פורסם

אם היא סבירה, כמו בדיאבלו, אז מבחינתי היא בסדר. לעומת זאת, אני יודע שאני לא אשחק במשחק שהגראפיקה בו ממש איומה - כזאת שהמשחקיות נהרסת בגלל הגראפיקה.

פורסם

מה אתם מדברים על הגרפיקה, זה לא משנה, גם ככה דיאבלו 3 נראה מדהים! :jump:

פורסם

לא

פורסם

לא יודע למה, אבל הרבה מאוד אנשים מלכלכים על הגרפיקה של D2. לדעתי עד עכשיו אפשר להנות מהגרפיקה ומהסאונד(אם הספקתם לשכוח אותו מהחרישה הקודמת).

פורסם

הדבר היחיד שמשגע לי את השכל בD2 זה הזיהוי סמן על חפצים

כשיש הרבה זה יכול ממש לשגע את השכל וממש אין לי מושג ממה זה נובע

פורסם

אני מצטער שאני שואל שאלה טיפשית, פשוט לבושתי אף פעם לא שיחקתי בדיאבלו, במשחקים הקודמים לא היה aoe?! בושה!

ועוד איך היה.

(שואל את עצמי אם אני היחיד שמשחק רצוף [בערך] כבר משהו כמו 4-5 שנים)

מאוד קשה לי למצוא קלאס שאין לו.. אמנם לא יותר מידי באותו זמן, אבל לא מעט.

ניתן לך דבר אחד שעולה לי לראש מכל קלאס.

בארבארי - Whirlwind (מודגם גם בסרטון, עם 2 נשקים, מסתובב במהירות ומתקדם קדימה. לא בטוח שאפשר להגדיר כAoE)

נקרומסנר - Poison Nova ('יורה' מעין כדורי רעל לכל כיוון, קשה להסביר במילים)

אמאזונה - Penetrate (חצים 'חודרים' דרך אוייבים), Multi Shot, Strafe

דרואיד - Hurricane

אססאסין - לא לגמרי בטוח שאפשר להגדיר את זה כAoE, אבל בגלל שאף פעם לא שיחקתי אססאסין, אני מניח שהמלכודות נחשבות. (אני אבדוק אם יש עוד משהו)

סורסרס - גם איתה לא שיחקתי הרבה, אבל אני מניח שMeteor, ו100% שיש עוד.

פאלאדין - כל ההילות (Aura) נחשבות אני מניח.

אם למישהו יש עוד שאלות שיגיד, אין לי כוח לעבור על העמודים הקודמים ולענות לאנשים שלא עומדים לחזור לנושא הזה אף פעם :]

גיא.

פורסם
מבוכים ודרקונים הם קונספירציה של מישהו שחשב שזה יהיה משעשע להגות תוכנית ממש ממש ממש מסובכת על מנת

לגרום לאיזה טינאאיג'ר מחוצ'קן ללבוש חליפת דרקון ולחגוג את טיפשותו בצורה אומנותית

לפעמים מגיעים משפטים גאוניים מפורומים טיפשיים.

פורסם

לא

לא מאמין לך, לגרפיקה ולאפקטים בכלל וב Diablo 3 בפרט יש השפעה גדולה על המשחק.

כמובן שמשחקיות מעל הכל אבל אם D3 היה יוצא עם המנוע של D2 אז לא היה לו את אותו אפקט.

מבוכים ודרקונים הם קונספירציה של מישהו שחשב שזה יהיה משעשע להגות תוכנית ממש ממש ממש מסובכת על מנת

לגרום לאיזה טינאאיג'ר מחוצ'קן ללבוש חליפת דרקון ולחגוג את טיפשותו בצורה אומנותית

זה נאמר על RD&D לא על D&D, שני עולמות שונים.

פורסם

את זה בסוף כולם מבינים

הגרפיקה היא קישוט ותו לא

אפשר להתפעל ממנה (פעם אחרונה שאני כותב את המילה "קרייסיס") אבל,

בסופו של דבר התוכן/עלילה/משחקיות נשארים וקובעים את האיכות במשחקים הנחשבים לגאוניים

דיאבלו הוא ללא ספק אחד מהם.

הפרק הבא בסידרה יביא איתו גם גרפיקה משובחת

מקווה שהאופל ימשיך לשלוט בסידרה

(האמת שהוא קצת היה חסר לי בסירטונים)

קשקוש בלבוש אולי מספיק עם כל "הholier than tho" כל מי שאומר שגראפיקה היא לחלוטין לא קשורה למשחק פשוט רוצה להרגיש נעלה.

כן גראפיקה זה לא הכל אבל זה מאוד תלוי במשחק, תנסה לשחק בgolden eye היום ותגיד לי עד כמה המשחק הזה מעולה והמשחק הזה נכנס בכיף לכל רשימת 10 המשחקים הטובים ביותר, לפחות בקטגוריה של משחקי FPS בלעדיו בספק אם היה HALO כיוון שזה המשחק הראשון שהוכיח שאפשר לעשות FPS על קונסולה ועוד על N64 עם אנלוגי 1.

גראפיקה לא מפריעה עד שהיא משתלבת עם אלמנטים של המשחקיות בצורה שאיננה שיטחית בלבד וזה קורה בהרבה משחקים גם באלה שנכנסים לכל רשימה של must play. תנסה אתה לפתור חידה בUltimaII כאשר אי אפשר להבחין בין הסימנים שמקושקשים על הקיר כי המריחה של הטקסטורות של פיקסל על פיקסל פשוט לא מאפשרים זיהוי והבדלה בין חצי מהם.

אחת הביקורות הנוקבות ביותר על D2 בזמנו הייתה בהיבט הגראפי D2 שוחרר עם תמיכה ב640*480 בלבד. בהתחשב שמנגד זה יש לי גם את Settlers 2 מותקן על המחשב שהוא משחק מ96 שלטעמי עדיין משחק האסטרטגיה הטוב ביותר מהתת ג'אנר שלו שתמך בפאקינג 1024*768 תחת פאקינג DOS זה דיי עצוב.

הם פספסו את המעבר ל800*600 בתור פישטר חובה ביותר משנה, ובתור אחד שהיה לו מסך 19" כאשר המשחק יצא לא היה כיף במיוחד לשחק על 640*480 ועוד הרבה מאוד מבקרים חשבו ככה, והם תיקנו את זה ממש במהרה תוך שנה עם היציאה של LOD.

הסיבה היחידה שD2 עדיין שחיק היא שהוא 2D נטו, הוא נראה מפוקסל להחריד אבל הכל עדיין עובד אני משחק על DELL 20" במסך מלא ללא שום בעיות(עם AR של 4:3 כמובן). מצד שני לנסות לשחק בBaulder's gate או Ice Wind Dale 1 היה כשלון איום בגלל שפשוט אי אפשר לעבוד עם הUI שלהם שתופס

חצי מסך וכולו מפוקסל בצורה מחרידה וזה למרות שהם יצאו באותה תקופה IWD אפילו לפי מיטב זכרוני יצא שנה אחרי D2.

הרבה משחקים שעדיין שחיקים היום משנים עברו הם פשוט משחקים שהגרפיקה שלהם נגררת בצורה מאוד טובה עם השנים, בין בגלל שהם 2D עם UI שלא נמרח לחצי מסך וגורם לטקסט לא להיות קריא כמו בD2 ובין אם זה שפשוט אפשר לעבור לרזולוציה גבוהה יותר והשינוי היחידי שהנקודת מבט של השחקן משתנה בהתאם לרזולוציה כמו בC&C Tiberium Sun, עובד מעולה גם על 1920*1080 פשוט אפשר לראות בערך את כל השלב עם הרזולוציה הזאת אבל על 1650*1080 הוא שחיק בצורה מעולה והכל נראה מצויין.

או שהם משחקי 3D שבשילוב עם טקסטורות חכמות ומידול נכון עומדים עדיין איכשהו בסטאנדרטים של היום, בין המשחקים שמותקנים לי על המחשב כיום יש את Groun Control1 , BG&E, StarLancer וHome World 2 כאשר בכולם יש עדיין קטעים של WOW המשחק הזה באמת נראה סביר עדיין? או שאין מצב שככה זה נראה על הATI RAGE 64 שלי...

המודלים של SL עדיין נראים טוב למרות שזה משחק מ98 כנל גם רוב הטקסטורות כל עוד לא מתקרבים, הפיצוצים והתאורה עדיין מספקים את הסחרוה בהתחשב שלפחות הם מתייחסים לחלל בתור חלל שחור בעיקרו עם כמה אורות ברקע ולא בתור ניסוי של ילד בן 4 בצבעי גועש.

ולBG&E למרות שהוא בן 5 שנים כבר יש את water shader טוב יותר מהרבה משחקים שיש היום, כנראה בגלל שזה בערך הshader היחיד שהם מריצים בכל המשחק אבל עדיין בהתחשב שהוא משחק של הXBOX הראשון לראות volumetric water זה פשוט הישג מדהים.

bgande_070203_20.jpg

גראפיקה זה לא הכל אבל זה הרבה שוב מאוד תלוי במשחק, אני רוצה לראות את COD4 מקבל ציונים כמו שהוא קיבל אם הוא עדיין היה מבוסס על המנוע של Quake Arena, מה לעשות חלק מזה שהוא משחק כלכך טוב וסוחף הוא שהוא נראה טוב זה לא אומר שכל דבר צריך להיות נוצץ בזמן שאתה מתחמק מRPGים אין לך זמן להתפעל מהגראפיקה אבל עם זאת כל מה שאתה רואה סביבך הוא זה שגורם לאותה חוויה להיות כלכך סוחפת. אם אותו טיל RPG היא קו פשוט בגראפיקה ווקטורית שיוצא מאיזה מלבן שמתחבא בין 2 ריבועים אני רוצה לראות אותך אומר שגראפיקה זה לא דבר חשוב, גם אם היית משמר את כל שאר האלמנטים של המשחק...

פורסם

נעזוב חפירות בצד

גראפיקה כן חשובה, ואפילו מאוד...

רק לדוגמא - BIOSHOCK לא היה מתקרב להיות טוב כפי שהוא ללא הגראפיקה שלו.

זה חלק מהאווירה וחלק עיקרי מה-WOW אפקט....

גראפיקה שמצליחה לסחוט ממך "וואו" היא גראפיקה מוצלחת.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

משחק שהולך להיות כלכך תותח.

על היום הראשון אני קונה אותו אין!!!!!

מישהו יודע אם הוא יצא ב2009 או לפחות מתי תצא בטא למשחק?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים