פורסם 2008 ביולי 917 שנים רק אני חושב שהחסרון העיקרי של המשחקים הקודמים (ולפי מה שראיתי יהיה גם בנוכחי), שתוקפות אותך לפעמים עשרות אם לא מאות מפלצות בו זמנית, אבל כולן די טיפשות ?אישית הייתי מעדיף קצת פחות מפלצות, אבל הרבה יותר חכמות ומעניינות.אתה צודק ומהסיבה הזו לא אהבתי את TITAN QUEST!
פורסם 2008 ביולי 917 שנים עצה לחיים - שמדברים הרבה על ראשי תיבות מסויים, תנו תפירוש שלו,שלא יבוא אחד שיישאל ואז כולם ייצחקו עליו : " חה חה, הוא לא יודע מה זה AOE !!" ואז הוא ייעלב.מה זה AOE ?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אהה.. הכוונה היא SPLASH ? כמו האגרוף שמראים בסירטון שיכול להרוג כמה איובים ולא רק אחד ?אם כן, אז אני מת על זה, זה נותן תחושת עוצמתיות כזאת.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר אני מצטער שאני שואל שאלה טיפשית, פשוט לבושתי אף פעם לא שיחקתי בדיאבלו, במשחקים הקודמים לא היה aoe?! בושה!היה ועוד איך. בושה!(רק כי אתה כתבת)
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים באיזה דמויות היה AOE ?שיחקתי בנתיים עם נקרו, ברברי, ודרוייד ולא ראיתי שהיה...מה שאני כן יודע שחץ אש יכול לעבור דרך אוייבים שזה גם סוג של AOE, לא ?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים דוגמה אפילו יותר טובה: Bone spear. עברה דרך אויבים, ומדובר בנשק קטלני, בעיקר במחילות צרות שבהן הוא עובר את כל המחילה ומחורר אויבים. (לשטחים פתוחים יש Teeth) אודה ואתוודה - חזרתי לשחק כהכנה ל-Diablo III (גיא עשה לי חשק).
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים כנראה שחצי עולם חזר לשחק בדיאבלו 2http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=5&tag=subnav;allאחי חורש עליו כל היום
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים לא'דע מה איתכם אבל...אחרי שקניתי מחשב חדש כדי להריץ משחקים חדשים על גראפיקה מטורפת...בסוף חזרתי לשחק DIABLO 2...משחק גאוני.!
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים את זה בסוף כולם מבינים הגרפיקה היא קישוט ותו לאאפשר להתפעל ממנה (פעם אחרונה שאני כותב את המילה "קרייסיס") אבל,בסופו של דבר התוכן/עלילה/משחקיות נשארים וקובעים את האיכות במשחקים הנחשבים לגאונייםדיאבלו הוא ללא ספק אחד מהם.הפרק הבא בסידרה יביא איתו גם גרפיקה משובחתמקווה שהאופל ימשיך לשלוט בסידרה(האמת שהוא קצת היה חסר לי בסירטונים)
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים זה נראה לי המשחק היחידי ב-3-4 שנים האחרונות שאשכרה גורם לי לHYPEלא משנה כמה אפל הוא יהיה, כל עוד הוא משמר גיימפליי מקורי בתוספת שיפורים של דמויות חדשות, אובים חדשים, סביבות חדשות ודינאמיות יותר מבחינת פיסיקה, זה יהיה מושלם בשבילי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.