עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

על מה אתה מדבר?!, תן דוגמאות.

אני משחק בגרסא 1.12 של LOD

עכשיו בעייה שקצת מעצבנת, אני עם הbarabarian אני בערך בגבול הרמה הגבוהה ביותר לשריון שניתן להשיג, יחסית לחלק זה של המשחק.

הבעייה של הזמן הורגים אותי ה steel scrab אלה שבכל מכה שהם חוטפים משחררים lightining וזה מבאס תחת, כי כל שנייה כל הזהב נעלם לי.

מבקש עזרה!!!

ואין טרינרים לגרסא שלי.

למה טריינרים??? כל הכיף הוא לסיים את המשחק לבד.. בלי עזרה..

ולעניין, שתי הדרכים הן או לשים עליך חפצים עם לייטנינג רזיסט או פשוט לשתות שיקויים כל הזמן...

אני זוכר שלי לא היתה ממש בעיה איתם.. פעם בכמה חיפושיות כאלה לוקחים שיקוי אחד והכל מסתדר..

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

נכון, זה עניין של מזל של כמה חפצים עם התנגדות לברקים מצאת, בגלל ההרחבה זה די נוח בהתחלה לשמור את החפצים האלה בצד או בכלל כל חפץ שיש לו התנגדות גבוהה יחסית למקרה שתתקל במפלצת שמכסחת ברעל/אש/ברקים/קור.

פורסם

רק אני חושב שהחסרון העיקרי של המשחקים הקודמים (ולפי מה שראיתי יהיה גם בנוכחי), שתוקפות אותך לפעמים עשרות אם לא מאות מפלצות בו זמנית, אבל כולן די טיפשות ?

אישית הייתי מעדיף קצת פחות מפלצות, אבל הרבה יותר חכמות ומעניינות.

פורסם

רק אני חושב שהחסרון העיקרי של המשחקים הקודמים (ולפי מה שראיתי יהיה גם בנוכחי), שתוקפות אותך לפעמים עשרות אם לא מאות מפלצות בו זמנית, אבל כולן די טיפשות ?

אישית הייתי מעדיף קצת פחות מפלצות, אבל הרבה יותר חכמות ומעניינות.

אני חולק עליך, אם בליזארד יעבדו על אפקטים מפורטים כמו פיצוח גולגות, התזות\שפריצים של דם, שבירת שלד, תזוזות אמת, רוח וזמן תגובה נכון, זה דווקא יהייה מאד מהנה.

כמובן, עם טעם.

פורסם

ברור שגרפיקה וכו' זה חשוב.

אבל לדעתי הגיע הזמן שהמפלצות יפסיקו להיות מפגרות כמו שהיו עד היום.

פורסם

מה יכול ליהיות כזה חכם במפלצת ?

דווקא ממש אהבתי את זה שיש הרבה מפלצות ויש התקפות עם "ספלאש" ואז אתה מוחץ ערמה של מפלצות במכה מוחצת, ניראה כיפי.

אתה רוצה אויב חכם ? תבקש שיהיה PVP, אמרו שיהיה ?

פורסם

ממש אהבתי את זה שיש הרבה מפלצות ויש התקפות עם "ספלאש" ואז אתה מוחץ ערמה של מפלצות במכה מוחצת, ניראה כיפי.

זה נראה ממש טוב.

אתה רוצה אויב חכם ? תבקש שיהיה PVP, אמרו שיהיה ?

גם ברמה של PvE יכולים לתכנן אויבים חכמים.

פורסם

שיוציאו כבר את המשחק!

פורסם

אל תדאג, זה לא יקח עוד הרבה זמן...

טכניקה של בליזארד, אבל אל תצפה לסטאקראפט 2 כלכך בקרוב הם מלטשים את האבן הזו יותר ממה שאתה חושב.

פורסם

עוד בסוף יצא דיאבלו 3 לפני סטארקראפט 2 ;D

(מבחינתי זה מעולה, אני אוהב מאוד את דיאבלו, משחק כייפי מאוד)

פורסם

רק המחשבה להמתין עד דצמבר 2009 (שזה אמור להיות התאריך יציאה), כואבת

פורסם

^^^

הוא יצא לפני, זה רק תאריך בנתיים בשביל להיות " כסת"ח ".

בדיוק כמו שבהתחלה היה רשום סוף דצמבר 2008.

לא ברור מתי יצא, אבל לדעתי (וזאתי רק דעתי, ואני חושב שאהיה צודק פה), הוא יצא אחרי סטאר 3, מספר חודשים אחרי, משהו כמו מרץ 2009.

פורסם

אל תדאג, זה לא יקח עוד הרבה זמן...

טכניקה של בליזארד, אבל אל תצפה לסטאקראפט 2 כלכך בקרוב הם מלטשים את האבן הזו יותר ממה שאתה חושב.

מאיפה הביטחון הזה?

לדעתי דווקא יש מה לדאוג והוא יצא עוד יותר משנה.

פורסם

אני מצטער שאני שואל שאלה טיפשית, פשוט לבושתי אף פעם לא שיחקתי בדיאבלו, במשחקים הקודמים לא היה aoe?! בושה!

פורסם

היה AOE... אבל לא הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים