עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

חחחחח

ספוילר!!!!!!!!

בדיאבלו 2 הWONDERER זה הדמות שהרגה את דיאבלו ותקעה את האבן בתוכה...

בגלל האבן הוא התחרפן ונהיה תימהוני...ומנק' תחילת הסיפור של דיאבלו 2, בה הגיבור של דיאבלו 1 סובל מהתפרצות במהלכה הוא שורף באר, הוא מתחיל במסע, שבסופו הוא עובר טרנספורמציה והופך לדיאבלו בכבודו ובעצמו...

בסוף דיאבלו 2 הדמות שאתה משחק איתה הורסת את הSOUL STONE של דיאבלו ע"י הריסתה בHELL FORGE שבגיהנום...

בהרחבה מדובר על LORD OF DESTRUCTION, שעלה וצמח בעקבות אחת מאבני הנשמה שלא הושמדו...

בדיאבלו 3, דיאבלו חוזר ארצה באמצעות מטאור בוער שנופל על הכנסייה בה הוא הופיע לראשונה בדיאבלו 1.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיאבלו 3, דיאבלו חוזר ארצה באמצעות מטאור בוער שנופל על הכנסייה בה הוא הופיע לראשונה בדיאבלו 1.

זה אולי אחד ההמשכים הכי מאולצים ששמעתי אי פעם. כמעט גרוע כמו התירוץ לתחייה של ריפלי בנוסע השמיני 4.

פורסם

זה אולי אחד ההמשכים הכי מאולצים ששמעתי אי פעם. כמעט גרוע כמו התירוץ לתחייה של ריפלי בנוסע השמיני 4.

עד שתגלה שטיריאל היה קשור לזה איכשהו ואז פתאום מטאור שמימי שנופל ארצה ומכיל את דיאבלו לא ייראה לך כ"כ דבילי ומאולץ אלא טוויסט גאוני...

פורסם

עדיין נשמע כמו המשך מהתחת.

פורסם

אבל תמיד איכשהו יהייה את הקטע של חפירה...

again % again % again זה כבר לא נשמע מי יודע מה משכנע.

וזה לא סוד שבליזארד פעלו מתוך אינטרסיים כלכליים הפעם.

warcraft 4 למשל אם יוכרז ואני מתאר לעצמי שכן, גם הוא יהייה חפירה.

יאללה שימציאו כותרים חדשים כבר.

או שלפחות יחדשו משחקים אגדיים שקדמו לwarcraft כמו Blackthrone או The lost vikings

פורסם

כלכליים??!?!?! יש להם הכנסה חודשית של מעל ל150 מיליון דולר מWOW...

פורסם

משיקולי צדקה הם בטוח לא פועלים.

אין לי ספק שהעלילה הולכת להיות המשך מאולץ מהתחת סטייל Deus Ex 2 מעולם המשחקים או שליחות קטלנית 3, מטריקס 2, מומיה 2, הנוסע השמיני 4 מעולם הסרטים כי בליזארד הגיעו למצב שהם פשוט לא יכולים להמשיך אף אחד מהמותגים שלהם בצורה משכנעת. אבל מבחינת משחקיות וליטוש המשחק יהיה קרוב לשלמות ובסופו של דבר זה מה שקובע. (למרות שגם עלילה משכנעת לא תזיק)

פורסם
  • מחבר

ואתה מסיק את זה על סמך דברי המעצב הראשי שאמר ש"רק בגלל שהמשחק נקרא דיאבלו, אל תניחו שהוא מופיע במשחק" ??

או מהמשפט "יש 7 רשעים ראשיים בעולם. הרגנו 3 עד היום - תעשו את החשבון לבד"

::) ::)

פורסם

ברור שיחזרו הרשעים מן המשחקים הקודמים.

הרי משחק דיאבלו בל דיאבלו זה כמו נניח STARCRAFT בלי הזרגים או משהו כזה.

דיאבלו יחזור בגדול וגם "באאל" (שנהיה די מפורסם).

אבל מקווה שחוץ מהם יהיה גם הרבה אוייבים חדשים.

ושגם אותם (הישנים) יחדשו ויעשו אותם הרבה יותר חכמים וחזקים (מבחינתי שיהיה כמעט בלתי אפשרי לנצח אותם גם ברמה הכי קלה, יהיה הרבה יותר מעניין)

פורסם

ואתה מסיק את זה על סמך דברי המעצב הראשי שאמר ש"רק בגלל שהמשחק נקרא דיאבלו, אל תניחו שהוא מופיע במשחק" ??

האמת שגם אני תהיתי מאיפה הוא הביא את המידע שלו.

פורסם

דיאבולו לא יחזור.

המלחמה היא נגד כוחות הגהנום, נטו.

קשור לטיריאל ולworld stone איכשהו.

תקנו אותי עם אני טועה :]

פורסם

אף אחד לא יתקן אותך כי אף אחד לא יודע

לחשוב שאתם יודעים משהו על העלילה של דיאבלו כיום היא פשוט עלבון לאינטילגנציה

פורסם

לא הרגנו 3, הרגנו 5. יש 3 prime evils ועוד 4 lesser evils, כלומר לא הרגנו שניים מהמשניים( - בליעל, ואזמודן)

שוב, עברו כמה שנים מאז שהתעמקתי בעלילה וייתכן ואני טועה בחלק מהפרטים, אך למיטב זכרוני הפעם הראשונה שהשלושה הילכו בממלכת הsanctuary הייתה לאחר הפיכה פנימית בגהנום שבמהלכה ארבעת הרשעים ה'חלשים' נישלו את השלושה והעיפו אותם מהגהנום. בדיאבלו 2 אנו רואים שכולם חזרו לשתף פעולה היות ואנדאריאל ודוריאל(שניים מהאחים החלשים יותר) מופקדים ע"י דיאבלו באיזורים שהוא עבר בהם(מתחת למנזר שב-Rogue Encampment ובקבר של טל ראשה).

אין הרבה מידע לגבי ה'איחוד מחדש' של הרשעים בדיאבלו 2, אך בעיקר עד היום אין שום מידע לא על בליעל ולא על אזמודן, ומדברי היוצרים הגיוני שלשני אלה יהיו עמדות מפתח בדיאבלו החדש.

אגב, קראתי שבפאץ 1.11 של דיאבלו 2 הכניסו קווסט שמאפשר להגיע ל-Lilith. זה נכון? אני מניח שגם לה יש קשר לעלילה ב-3 אם החליטו להוסיף אותה אחרי סיום המשחק, אך שיחקתי בדיאבלו 2 עשרות פעמים (גם לאחרונה) ולא זכור לי שום קווסט שכזה.

פורסם

אף אחד לא יתקן אותך כי אף אחד לא יודע

לחשוב שאתם יודעים משהו על העלילה של דיאבלו כיום היא פשוט עלבון לאינטילגנציה

מה?

כתוב באתר של בליזארד תקציר לעלילה.

באמת שלא נראה לי שאם ישנו את זה.

זה לא מתאים להם.

פורסם

לא לשלוח שב-ACT 4 וב-5 דיברו הרבה על מלאכים שעזרו ל-Prime evils, היה את המלאך שצריך היה להשמיד באקט 4, אבל דיברו על משהו יותר גדול מזה...

לדעתי בסוף יגידו שהכל באשמת טיריאל שעזר ל-Horadrim עם האבנים וכל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים