פורסם 2008 ביולי 517 שנים שמתי לב לכך שגיימספוט עדכנו את תאריך היציאה של המשחקואתם לא רוצים לדעת...31/12/09נראה לי שזה סוג של ברירת מחדל כזו, אני לא בטוח אבל אני זוכר שקראתי שיש מקומות שנותנים איזשהו תאריך ספציפי כשמתכוונים לשנה מסוימת ולאו דווקא לתאריך ההוא.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים תגידו Diablo1-2 וההרחבות פועלים בויסטה ? עכשיו שעברתי את רוב משחקי המחשב שרציתי לעבור החלטתי לנסות את הסדרה ברצינות ולהיות מעודכן שיצא 3
פורסם 2008 ביולי 517 שנים google is your friend http://forums.pcworld.com/docs/DOC-1252;jsessionid=5FE5DA4A7CAEEF7A8E081940E3E243DE
פורסם 2008 ביולי 517 שנים לויסטה יש אפשרות להפעיל תחת COMPATIBILITY MOD לXP, ל-2000 ול-98אני לא רואה סיבה למה שהוא לא יעבוד...לי יש בעיות אחרות...אני רוצה להתקין את המשחק, אבל יש לי פאקינג מסך רחב...איך אני הולך להתמודד עם זה ועם העובדה שהמשחק מוגבל לרזולוציה של 800X600, אין לי מושג...בע.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים הרגע סיימתי את דיאבלו 1 למי שלא שיחק... ספויילר (אם זה בכלל רלוונטי ) ============= אז ככה, בסיום המשחק הגיבור תוקע את ה"אבן"של הנשמה" של דיאבלו בתוכו, כי הוא מאמין שהוא יכול לשמור את "דיאבלו" בתוכו כי הוא מספיק חזק. בסיפור אומרים שהוא הולך להתבודד איפשהו. גם מזכירים שהוא עדיין מרגיש את המחשבות של דיאבלו. אולי בדיאבלו 3, הדמות מדיאבלו 1 מתה, או לא יכולה לשמור על הנשמה של דיאבלו והוא חוזר? מה אתם אומרים, יש מצב? (אני לא זוכר מה היה בדיאבלו 2, ויכול להיות שמה שאני אומר לא נכון, בכל מקרה, אני מתכוון להתקין עכשיו 2 ולשחק)
פורסם 2008 ביולי 517 שנים חיובי. בלי שום בעייה...(התקנתי את ה PATCH האחרון שיש לו 1.09 או משהו כזה. לא ניסיתי להפעיל בלי הPATCH)
פורסם 2008 ביולי 517 שנים הרגע סיימתי את דיאבלו 1 למי שלא שיחק... ספויילר (אם זה בכלל רלוונטי ) ============= אז ככה, בסיום המשחק הגיבור תוקע את ה"אבן"של הנשמה" של דיאבלו בתוכו, כי הוא מאמין שהוא יכול לשמור את "דיאבלו" בתוכו כי הוא מספיק חזק. בסיפור אומרים שהוא הולך להתבודד איפשהו. גם מזכירים שהוא עדיין מרגיש את המחשבות של דיאבלו. אולי בדיאבלו 3, הדמות מדיאבלו 1 מתה, או לא יכולה לשמור על הנשמה של דיאבלו והוא חוזר? מה אתם אומרים, יש מצב? (אני לא זוכר מה היה בדיאבלו 2, ויכול להיות שמה שאני אומר לא נכון, בכל מקרה, אני מתכוון להתקין עכשיו 2 ולשחק) לא ממש זוכר בוודאות, אבל נראה לי שהעלילה ב2 היא שדיאבלו השתלט על הגיבור...
פורסם 2008 ביולי 517 שנים דיאבלו 2 הכיל את אחת מן העלילות היותר יפות שראיתי! הסרטי מעבר היו פשוט מדהימים, משחק ממש כייפי
פורסם 2008 ביולי 517 שנים לא ממש זוכר בוודאות, אבל נראה לי שהעלילה ב2 היא שדיאבלו השתלט על הגיבור... משהו זוכר בוודאות ויכול לאשר?
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר לא ממש זוכר בוודאות, אבל נראה לי שהעלילה ב2 היא שדיאבלו השתלט על הגיבור... אכן כן. אני שוב אפרסם פה לינק ל"יומן של קיין" http://www.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml סיכום מעולה של העלילה מהמשחק הראשון ועד היום. אפילו לא חייבים לקרוא, קיין מקריא לנו
פורסם 2008 ביולי 517 שנים כרגע אני משחק בDIABLO HELLFIREמשחק אדיראם אני זוכר נכון, HellFire היא הרחבה שנכתבה על ידי Sierra... מאוד נדיר למצוא אותה היום.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים נדיר?בארץ אי אפשר בכלל למצוא אותה, היא מכרה בין 96 ל2000 עד שניגמרה לגמרי.חשוב לדעת, היא אינה מכילה חלק מהעלילה וכן העלילה של דיאבלו 2 מתחילה בסוף המשחק הראשון המקורי, הם התעלמו לגמרי מההרחבה.מה שהם לקחו ממנה זה את דמות הברברי, הוא לא באמת שייך לדיאבלו 2.גם המשורר והנזיר היו דמויות נחמדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.