עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

הנה פתרון זמני למי שסובל מלאג רציני. בילדים טיפוסיים שסובלים מזה הם בדרך כלל

Tal rasha

Dart doc

Rend \ ww barb

firebird's

הבילד החדש והסקסי 2Gen Monk

ועוד כל מיני שתוקפים מהר ומבצעים הרבה DoT

פשוט לבטל לחלוטין Area Damage. כרגע יש בעיות רציניות מאוד מכבידות עם AD וצריך להעיף אותו מהפרגון והstats כמה שאפשר עד 0%.

אחרי שביטלתי אצלי יכולתי לרוץ בחופשיות עם החבורה ב-speed runs והכל סוכר.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Dart doc הרבה פחות מושפע מה-lag

הבעיה הגדולה היא helltooth וזה לא dart doc

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה רצינית במשחק, המשחק עובד לי, כל השלבים אני יכול לשחק רק בעולם השני מה3 (המדבר שלב 8 Ancient Path) המשחק נעצר לי ולא זז יש לציין שהעכבר זז וגם אני יכול ללחוץ ctrl+alt+del ולסגור את המשחק כך שהמשחק לא תוקע את המערכת (גם שחקתי BF3 על אולטרה וזה עבד טוב בקיץ). החומרה שלי מעודכנת באתר (intel® Pentium® Dual CPU E2160, SAPPhRE AMD ATI Redeon HD6770, 3GB RAM (2+1).

וגם שהורדתי את הגרפיקה לנמוך והמשחק נעצר בדיוק שם גם כשאני מנשא ללכת ימינה וגם שמאלה על אותו שביל קדימה (כלומר שאני לא יכול ללחוץ על אף לחצן במשחק). זה משחק אחרי שניצחתי את דיאבלו פעם 1 והמשחק הוא ללא ההרחבה. ניסיתי לעשות תיקון וגם התקנתי מדיסק שקודם התקנתי מהאינטרנט וכל זה לא עבד.

איך לפטור את הבעיה ואם זה קשור לחומרה ?

פורסם

תעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך. אחת הגרסאות האחרונות פתרה איזו תקלה שקשורה לדיאבלו.

פורסם

שריון שמחזיר (תוקף) 706% נזק ממה שתקפו אותך לכל האויבים שתוקפים עם קשת וקסמים (חוץ מלייזר מסתובב).

הוא פשוט תוקף לבד בלי שעושׂים כלום.

למחירה עם האבנים בסוף הסרט (3 אדומים גדולים, 2 צהובים גדולים ואחד בינוני, 2 לבנים גדולים ואחד ביינוני. במגוון שילובים).

הוא נמכר תמורת קוד של ההרחבה של דיאבלו 3 אפשר גם הרכבה זמנית.

פורסם

ל

captaincaveman יש לי את הגירסה 15.7.1 שהיא האחרונה ויש רק 15.10beta, הייתה לי בעיה פעם עם דרייבר של NVidia שהיה BETA האם להוריד את הבטא?

פורסם

חברה , אחרי תקופה דיי ארוכה שלא שיחקתי ,מהתקופה של הסיזן הראשון בערך , דיי רוצה לחזור , מי משחק באופן פעיל ומוכן לקחת אותי תחת חסותו ולעזור קצת :) ? תודה מראש.

פורסם

שחקן מכור כאן (צועד לפראגון 1000 העונה תוך כדי חיים עם משרה מלאה).

אתן לך חסות אם יש לך כח ללמוד מכאניקה ו-engame של קלאסים שאני משחק (DH\MONK\WIZ). לא מספיק שוחה באחרים בשביל לדעת.

פורסם

נשמע מצוין , מאוד אהבתי את ה DH בזמנו אשמח להמשיך איתו או להתחיל אחד ב סיזן.

שלח את ה ID שלך אני אוסיף אותך אחרי שאגיע הביתה :)

תודה !

פורסם

HolyDiver#1664 - העונה ויתרתי על DH בגלל חוסר ורסטיליות ונזק נמוך

פורסם

עצם העובדה שיש סט טבעות שישחרר לחלוטין את ההכרח בסטים ירוקים בשביל להתקדם הוא ההתקדמות הכי גדולה בציוד שנעשתה מאז loot 2.0. בניה חופשית של הרכבים בלי דאגה לנזק.

פורסם

אכן נשמה נהדר , אגב הוספתי אותך אך לא ראיתי אותך מחובר.

תוסיף אותי... dragonrider#6929

פורסם

הפאטץ החדש הולך להיות מעניין אבל כנראה שרק בתחילת/אמצע ינואר הוא יצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים