עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אחלה, תודה על המידע !!!

בהתחלה אני אנסה להשיג ציד שמספיק טוב למולטי שוט. אחרי זה נמשיך לחרוש לשאר הדברים המעניינים. ולא חסר כאלה :)

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק לצורך השוואה. לא יודע כמה שיחקת בPTR אבל T10 זה לא T6.

אם מפלצת יש לה 10HP ב-T6 יהיה לה 130HP ב-T10. זה עולם אחר.

פורסם

גם הנזק יגדל בהתאם. אפשר לשלש את הנזק.

עם הקוביה הזאת האפשרויות מטורפות. תהיה בטוח שאנשים הולכים להגיע בקלות ל Grifts 50-60 בסולו. בלי הרבה מאמץ.

פורסם

אתה מכפיל נזק ב-3 ומכפיל מפלצות ב-13. שכח מניקוי מסכים בשניונת בקבוצה

פורסם

ב 2 העונות הקודמות מהר מאוד אנשים ריסקו כל דבר ב T6 אני לא רואה שום סיבה שגם בעונה הזאת זה לא יקרה.

להיפך, עם הקוביה אנשים ימצאו כל מיני דרכים להגדיל את הנזק ולנקות normal rifts מאוד מהר.

איך שאני רואה את זה ה normal rifts הם הכנה ל grifts . ככה זה אמור להיות. אתה מנקה אותם מהר ומשיג את השדרוגים ל grifts .

פורסם

הנה סיבה - אנשים עם גיר אלוהי ב-PTR לא עושים את זה, גיר שלוקח חודשיים ויותר להשיג.

לבד, מונק וברברי יכולים לרסק דיי ביעילות, לא קרוב למהירות של T6 בלייב כרגע. כל מה שמתחת, eh.

שוב, יחס הכוח גדל ב-3, יחס הקושי גדל ב-13. אין פה חכמות.

פורסם

ראיתי כמה סרטונים של WD עם ציוד של 2.2 מסיים grift 60 בסבבה יחסית ב PTR SERVER.

אני מניח שעם ציוד של 2.3 הוא יסיים ריפט נורמלי די מהר. אפילו בלי מאמץ.

פורסם

אין "חלשים" כל כך ב-2.3 פשוט כי ההגדרה של מה זה חלש משתנה. ובכל זאת, ברברי ומונק יכו פי 2 במספרים לעומת WD, כי ההבדל בין להשלים סולו 63 לבין 69 הוא תהומי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיכום טוב (כרגיל) של Ryhkker

פורסם

אגב, לשמחתך, מספר שינויים שנעשו לאחרונה שמים את ה-WD בחזית התוקפים עם נזקים אדירים.

לגבי ההכנות, חודשיים של משחק ב2.3 PTR הספיקו לי אני חושב :).

פורסם

כן, יש מלא בילדים מעניינים עכשיו.. מקווה להצליח לשחזר (בצורה אפקטיבית) את הzombie bears build מvanilla :)

פורסם

העונות מתחילות באיזורים שלהן בשעות הבוקר... למה.

למה למה למה.

ככה או ככה

http://www.diablofans.com/

העלו רשימה מסודרת של כל השינויים

פורסם

חזרתי לשחק אתמול אחרי הרבה זמן ויש לי לאגים מטורפים. עוד מישהו נתקל בזה?

פורסם

השרשור הזה הזכיר לי שיש לי דיאבלו 3 + ההרחבה שלו (שאותה קניתי מסיבה שמיד תגיע) מהרגע ששניהם יצאו. אל תצחקו עלי אבל לא שיחקתי אפילו שעה אחת בכל אחד מהם, באמת כבר שכחתי שיש לי את המשחק :D.

כל החברים שלי חרשו על החשבון שלי וסיימו את המשחק אחד אחרי השני :) ,וההנאה שלהם הביאה אותי להרחיב את המשחק בשבילם (ובתקווה שגם אני אשחק מתי שהוא).

לפי הדיבורים פה כדאי גם כדאי לחזור לשחק במשחק, אולי בחגים שיהיה קצת זמן :)

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים