פורסם 2008 ביוני 2717 שנים יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2.לוח אם .GA-P35-S3Gלאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות.אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן.כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות.אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן.הבעייה היא שהדיסק הקשיח לא מג'ומפר כמו שצריך, תסדר את הג'ימפור והכל יסתדר.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר שיניתי את מצב הג'אמפר ל slave בדקתי בביוס והוא זיהה אותו כslave.עדיין כשהוינדוס עולה אני לא רואה את דיסק הקשיח הישן.אולי אני צריך לחפס אותו באיזה מקום מסויים uלא בmy computer?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים עד כמה שידוע לי, דיסק קשיח ישן שכבר עבד ויש עליו חומר או יותר נכון דיסק שכבר הוגדרה עליו לפחות מחיצה אחת, אמור להיות מזוהה בלי בעיות כאשר מחברים בתור אותו כונן נוסף במחשב.דיסקים חדשים שלא פורמטו אף פעם, לעולם לא יזוהו בווינדוס אלא רק אחרי שמקצים ומפרמטים אותם דרך ניהול הדיסקים כמו ש-multicore אמר בתגובה הקודמת.לדעתי זה מאוד בעייתי בשביל החומר שלך שהדיסק לא מזוהה בווינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.