פורסם 2008 ביוני 2717 שנים שלום. קניתי מחשב חדש היום ואז התקנתי ויסטה ! ומשום מה אני לא יודע המחשב מזהה שיש כאבל שחובר אליו אבל לא מזהה את הרשת ??? הוא אומר "לא מזוהה" וזהוא .... איך אני פוטר את זה ?! *** באותה רשת האינטרנט האלחוטי עובד והכל תקין וגם על מחשב שיש בו XP זה תקין ... מה ניתן לעשות עם הויסטה ?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים תצטרך לתת פרטים רבים נוספים:מהי תצורת הרשת-נתב או שאתה מחובר למודם ישירות או שאתה מחובר דרך מחשב אחראם נתב--איזה נתב,האם מוגדר DHCP או שנתת IP ידני,איזה כרטיס רשת(אם זה כרטיס שמשולב בלוח אם-ציין את שם לוח האם)
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר טוב אזה ככה :- יש לי ראוטיר מסוג TREND NET ... אני חושב שהוא מוגדר DHCP כי אני לא הכנסתי שום IP ידנית . הכרטיס משולב עם לוח האם ASUS M2A-VM HDMI . ... ומה זה יעזור לך ? זה קשור לויסטה אני בטוח 100 % אבל אני רוצה פיטרון לזה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים הנה הדרייברים המתאימים:http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/lan/rtl8111B/RTL8111_LAN_V61913052007_Vista.zipמומלץ בכלליות לעדכן את כל הדרייברים מהאתר:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2A-VM%20HDMIלכל מקרה שזה לא פותר את הבעיה -ציין בהמשך האם ויסטה 32 או 64 ביטנ.ב."פיתרון"(שורש פ.ט.ר. מתייחס למוות)
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר חחח תודה על התיקון קורה ואני אנסה את כל מה שציינת ומקווה שזה " יפתור" את הבעיה [br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 22:51:41 זה לא הלך !! אוףףף זה לא מזהה את הרשת למה זה קורה ??? האם VISTA עקומה או מה ? כי זה גם קרה אצלי במחשב אחר ואפילו בגירסאת ויסטה אחרת ! בבקשה עזרה דחופה !
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים network and sharing center>manage network connectionsקליק כפול על local area connection ותכנס ל details ותשים פה תצלום מסך.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים לפי התמונה נראה שזה בסדר(אפילו הסמל של אינטרנט מאחורה לא אפור)איפה אתה בדיוק רואה את ה"לא מזהה" הזה?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אחי לא יודע ... לפיעמים זה הולך ולפעמים לא הבעיה שזה מאבד תקשורת הרבה פעמים ...
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תן פינג רצוף למודם ותראה אם יש איבוד מידע/jiter רציניping 192.168.0.1 -tתן לו איזה 5 דקות ואז תלחץ ctrl+c ותראה מה הסיכום בסטטיסטיקה.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר נו ? אז נגיד עשיתי את זה ??? מה אני אמור לעשות אחר כך ?? אגב התחלתי לחשוד שויסטה יש לה בעיה עם אינטרנט חוטי ! וזה באמת נפוץ .
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים נו ? אז נגיד עשיתי את זה ??? מה אני אמור לעשות אחר כך ?? אגב התחלתי לחשוד שויסטה יש לה בעיה עם אינטרנט חוטי ! וזה באמת נפוץ .דבר ראשון הוא רשם לך תראה מה הסטטיסטיקה (כמה פאקטים חזרו)דבר שני לויסטה אין בעיה עם אינטרנט חוטידבר שני עדיין לא הבנתי איפה רשום לך "לא מזהה" איפה אתה רואה את זה? מה זה בדיוק עושה שמפריע לך?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר בתמונה הראשונה שנתתי זה היה בסדר אבל הוא כל הזמן מאבד אנטרנט וכותב לא מזוהה ! כלומר זה לא יציב ... ויש קשר לויסטה עם זה ! כי במחשב אחר יש לי אותה בעיה של אי זיהוי .
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תקשיב,אתה נעול מדי על זה שה"ויסטה אשמה"זה יכול להיות מלא דבריםתעשה בבקשה את הפינג שנרשם פה קודם:ping 192.168.0.1 -tתעצור אחרי 5 דקות עם CTRL +C ותעלה לפה סקרין שוט של הסטטיסטיקה.עכשיו בקשר לאיבוד האינטרנט-אתה חייב להיות מדוייק בפרטים שאתה נותן-קיים הבדל משמעותי בין חוסר זיהוי לאיבוד.בקשר לדרייבר שנתתי לך-התקנת אותו ועדיין לא עובד-או שהייתה בעיה בדרך(לא ירד הקובץ,לא הצלחת להתקין....)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.