פורסם 2008 ביוני 2717 שנים חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים שלי היו 2 מסכים הייתי יכול לראות סרט על 2 המסכים רק לאחר התקנת תוכנה חיצונית (אם אני זוכר נכון)התוכנה נקראת UltraMON.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר שלי היו 2 מסכים הייתי יכול לראות סרט על 2 המסכים רק לאחר התקנת תוכנה חיצונית (אם אני זוכר נכון)התוכנה נקראת UltraMON.התקנתי את התוכנה אבל לא פתר לי את הבעיה אולי אני פספסתי משנו איפה אני אמור להכנס ולהגדיר ?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני לא חושב שזה שווה את המאמץ, כי עדיין יהיה לך שטח מת בין שני המסכים.ובתוכנה יש אפשרות להגדיר מסך ראשי מסך משני וכדומה...כמו כן תנסה להפעיל את הסרט בעזרת Windows Media Player ואז יהיה לך כפתור (איפה שמזעור והסגירה של החלון) יהיה כפתור של הרחבה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אני לא חושב שזה שווה את המאמץ, כי עדיין יהיה לך שטח מת בין שני המסכים.ובתוכנה יש אפשרות להגדיר מסך ראשי מסך משני וכדומה...כמו כן תנסה להפעיל את הסרט בעזרת Windows Media Player ואז יהיה לך כפתור (איפה שמזעור והסגירה של החלון) יהיה כפתור של הרחבהשטח מת זב 1 ס"מ לא מפריע אני חייב לפתור את הבעיה הזו ואין לי כפתור כזה אחי חיבים למצוא משהו
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אם תקרא הכול הסברתי עוד משהו שאתה יכול לנסותראיתי את כל מה שרשמת לי ויש לי את הכפתור הזה אחרי שהגדרתי לשני המסכים אותה רזולוציה אבל שמגדילי אותו לשני מסכים באחד רואים ובשני כמו שאין לך מקודדים ולא רואים כלום זה מה שקורה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים ובתוכנה יש אפשרות להגדיר מסך ראשי מסך משני וכדומה...כמו כן תנסה להפעיל את הסרט בעזרת Windows Media Player ואז יהיה לך כפתור (איפה שמזעור והסגירה של החלון) יהיה כפתור של הרחבהכמו שידידינו פה רמז לך תנסה להחליף בין המסך הראשי למשני בהגדרות דרך הדרייבר.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר כמו שידידינו פה רמז לך תנסה להחליף בין המסך הראשי למשני בהגדרות דרך הדרייבר.אין למסך דריבר ושני המסכים של אותו חברה הכל עובד מצוין רק בסרטים יש את הבעיה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים כמו שידידינו פה רמז לך תנסה להחליף בין המסך הראשי למשני בהגדרות דרך הדרייבר.אני מצטער אם הטעיתי אותך אבל התכוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך ולא בדרייבר של המסך, זה אמור להיות בתוך ה-CCC תחת כרטיסית תצוגות.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אני מצטער אם הטעיתי אותך אבל התכוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך ולא בדרייבר של המסך, זה אמור להיות בתוך ה-CCC תחת כרטיסית תצוגות.לא בהנתי מה ז CCC ואני אמור להכנס למסך ולתת לו דריבר של הכרטיס מסך ?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר כרגיל פתרתי לבד את זה יש לי נגן שכאילו מדמה HDMI Neuview Standardבנגן הזה רואים בשני המסכים בלי לגעת בכלום לא צריך דריור והיה מוזר לי שצריך דריבר פתאום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.