עבור לתוכן

הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מארצות הברית מתאימים למתח בארץ 220V?

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1

http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct

יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח

תודה.

פורסם

אני קניתי בארץ והחיבור היה מתאים למתח של הארץ - אבל אני קניתי מבאג.

פורסם

תעשה מה שעשתי עם ה G51, חיפשתי ביקורות ואז בביקורות היו תמונות ובאחת התמונות הראו את השקע של החשמל והיה רשום 110-230V וזה אומר שזה תומך P:

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

Quantom אולי תוכל להסתכל על הספק מתח ולראות מה רשום עליו מבחינת מתחים ותרשום פה בבקשה כך שבמידה ורשום רק 220/230V זה לא עוזר לי אבל אולי רשום 110-230V וזה כן יעזור לי.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

מישהו שיש לו את הרמקולים האלו יכול לבדוק על הספק כוח מה רשום עליהם?

תודה.

פורסם

תקשיב אם אני אומר לך שזה מתאים אז זה מתאים מקסימום תקנה מתאם בארץ.

פורסם

תראה, זה מאוד פשוט. החיבור חשמל בארה"ב שונה מזה של ישראל. אם תקבל באריזה שני חיבורים אז תדע שאחד שמתאים לשקע בישראל הוא מתאים. אם לא- תקנה שנאי (לא מתאם, כי הוא עלול לשרוף את המכשיר אם הוא לא תומך ב220V), זה לא עולה יותר מדי.

בכל מקרה אני מאמין שאמור להיות כתוב לך באתר של החברה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי כמובן באתר של היצרן ולא רשום כלום רואים רק חיבור של ארצות הברית.

ולכן אני צריך רק מבט קטן על הספק מתח כדי לדעת בוודאות.

אני יודע מה צריך כדי לחבר את המכשיר למתח הישראלי במידה וזה לא יתאים, אבל אני לא משאיר כלום למזל כשאני קונה אני צריך לדעת בדיוק מה אני קונה.

תודה

פורסם

שתי אפשרויות:

1. הספק כוח של המכשיר תומך מ-110V עד 240V ואז אין בעיה, רק צריך מתאם כדי שהתקע ייכנס בשקע הישראלי, זה הכל.

2. הספק כוח תומך רק ב-110V, ואז כל מה שצריך זה ממיר מתח מ-110V ל-220V, אפשר לקנות בהום סנטר/אייס/חנויות חשמל - עולה 30-40 ש"ח. במקרה הזה רק לבדוק שהממיר מתח מספק זרם לפחות לפי מה שהמכשיר צריך - לדוגמא רשום על המכשיר שהוא צורך 500mA, אז צריך ממיר מתח שגם מספק לפחות 500mA - רשום על הממיר עצמו בדרך כלל.

עריכה:

ראיתי עכשיו בחוברת הוראות שצריך לפחות 1.5A, אבל תבדוק על המכשיר עצמו בכל זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים