עבור לתוכן

detecting ide איטי בלוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H

Featured Replies

פורסם

הרכבתי לי מחשב חדש לסלון שכולל את לוח האם שבכותרת, צורב PIONEER SATA ודיסק קשיח SEAGATE BARACUDA SATA 500GB.

הוספתי לו הארדיסק IDE של WD CAVIAR 320GB מהמחשב השני (כי תמיד נחמד שיש מקום אקסטרא).

השלב בעליית המערכת של DETECTING IDE מאוד איטי מרגע שהוספתי את הדיסק IDE. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה. ביצעתי זיהוי של הדיסק הקשיח כבר ב-BIOS כדי אולי להקל עליו את תהליך הזיהוי, אבל מאיזו שהיא סיבה הוא עדיין מאוד איטי ב-DETECTING IDE ואני לא מוצא אפשרות ב-BIOS לבטל את השלב הזה באתחול.

רק לציין שהדיסק הקשיח IDE עובד מצויין עם המחשב השני ואין שם שום איטיות בזיהוי שלו.

אגב, מרגע שהמערכת הפעלה עולה הדיסק הקשיח IDE עובד בסדר גמור.

אשמח לעזרה כי האיטיות הזאת בעליה מעצבנת.

פורסם

אממ..................

זהו אותו כבל IDE מהמחשב השני ?.. תבדוק עם כבל אחר.....

תבדוק ג'ימפור..

מקווה שיסתדר :)

פורסם

הרכבתי לי מחשב חדש לסלון שכולל את לוח האם שבכותרת, צורב PIONEER SATA ודיסק קשיח SEAGATE BARACUDA SATA 500GB.

הוספתי לו הארדיסק IDE של WD CAVIAR 320GB מהמחשב השני (כי תמיד נחמד שיש מקום אקסטרא).

השלב בעליית המערכת של DETECTING IDE מאוד איטי מרגע שהוספתי את הדיסק IDE. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה. ביצעתי זיהוי של הדיסק הקשיח כבר ב-BIOS כדי אולי להקל עליו את תהליך הזיהוי, אבל מאיזו שהיא סיבה הוא עדיין מאוד איטי ב-DETECTING IDE ואני לא מוצא אפשרות ב-BIOS לבטל את השלב הזה באתחול.

רק לציין שהדיסק הקשיח IDE עובד מצויין עם המחשב השני ואין שם שום איטיות בזיהוי שלו.

אגב, מרגע שהמערכת הפעלה עולה הדיסק הקשיח IDE עובד בסדר גמור.

אשמח לעזרה כי האיטיות הזאת בעליה מעצבנת.

ניחוש פרוע -

במחשב הקודם הוא לא היה מחובר לבד

כעת הוא מחובר לבד

-- תוציא תאג'אמפר

פורסם

בחלק מהביוסים יש גם זמן מוקצה לגלוי IDE. תבדוק אם אתה מוצא את ההגדרה הזאת בביוס שלך.

פורסם
  • מחבר

ניחוש פרוע -

במחשב הקודם הוא לא היה מחובר לבד

כעת הוא מחובר לבד

-- תוציא תאג'אמפר

מעולה :xyxthumbs:

הוצאתי את הג'מפר של הדיסק הקשיח ועכשיו זה רץ.

תודה רבה!

ובמקרה גם זה הגיע מהטכנאי של החנות שקניתי בה את החלקים של המחשב החדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים