עבור לתוכן

Gigabyte 8800gt שנדפק =\ ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק.

לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים,

כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'.

בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי

אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל.

עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu.

התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי.

לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , אבל עדיין המחשב היה חלש בצורה מפחידה.

ניקיתי אבק,עשיתי פורמט,בדקתי טמפ' ביחד עם בדיקות מאמץ והכל היה תקין.

לאחר הפורמט היה עוד שיפור בביצועים,אבל לא ביצועים כמו בהתחלה ולא ביצועים שאני אמור לקבל מן המחשב.

אתמול התקשרתי ל TMS שוב,ושאלתי אותם מה ניתן לעשות,דיברנו ודיברנו ולבסוף עשינו OC למעבד ל - 3 GHZ.

השיפור הפעם היה משמעותי,אך עדיין לא היה מספק ממפרט כמו שלי. מחר אני מתכוון להתקשר אליהם עוד פעם ולראות מה קורה.

דר"א ב 3DMARK קיבלתי כ-1380 + -,שזה תקין לחלוטין ,למרות הביצועים הגרועים שאני מקבל מן המחשב. כרגע אני חושב שהבעייה היא

בכ.מסך כי לא נשאר משהו אחר,איך אני יכול לבדוק את זה ? תודה מראש !!!

פורסם

נשמע מוזר...

בכל אופן יש מצב שזה לא קשור לכרטיס מסך ועשית פעולה מסויימת שגרמה לביצועים לרדת??

אם המחשב עובד ככה רק מתקופה מסויימת בזמן האחרון תעשה שחזור המערכת (צור נקודת שחזור ותקבע תאריך שהמחשב עבד טוב לפי זכרונך)

אם זאת לא הבעיה ואתה רוצה לבדוק תכרטיס מסך תוציא אותו מהמחשב שלך ותביא אותו לחנות ממנה קניתה אותו שיבדקו לך אותו.

אם זה באמת הבעיה בכרטיס יחליפו לך אותו השאלה היא אם יש לך אחריות.

תנסה להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהוריד חדשים,ותבדוק טמפרטורה של הכרטיס מסך בתוכנה GPU-Z.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עשיתי שחזור והכל..המחשב בן כ- 4 חודשים אז עדיין יש אחריות.

הבעייה היחידה היא שהמעבדה שלהם בהרצליה,וזה רחוק ממני ובנוסף

אם הם לא מוצאים בעייה בחומרה אז אני אצתרך לשלם=\

אין כל דרך לבדוק אותו ? אולי כמו לבדוק maximum memory ב ati tol ולראות אם זה נתקע ?

פורסם

אז מה עם המעבדה רחוקה אז לא תיסע??

תשמע אם המחשב כל כך חשוב לך אז תשקיע כי הפיתרון לא יבוא מהשמיים.

אל תסתבך עם עצמך פשוט תיקח תמחשב לבדיקה מקצועית מאיפה שקניתה שיבדקו ויראו כתוצאה ממה נגרמות בעיות הביצועים.

לאחר מכן שהבעיה תימצא יטפלו לך בא ואני מאמין שהכל יסתדר.

פורסם

גם לי זה קרה...השעונים של ה88GT שלי הפכו לשעונים של ה5200 הישן שלי..=\ (ליבה)400 על (זיכרון)250 ...

התקנתי את הדריבר מחדש וזה סידר את זה...אבל זה לא גרם למחשב שלי לעבוד לאט...

תבדוק את הספק שלך...

המשך ערב נעים..

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

כאשר דיברתי איתם הם אמרו לי שאם הם לא מוצאים שום בעיית חומרה,אני אצתרך לשלם על הבדיקות והכל =\,

אז הפתרון הסופי הוא לשלוח להם את המחשב ?

פורסם

כן אל תחכה תיקח אותו לבדיקה.

ומקסימום תשלם קצת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים