פורסם 2008 ביוני 2617 שנים שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה,מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5- למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire.מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16- שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ?- אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים.כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ??תודה מראש לעונים.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים לא זה ולא זה.אם אתה כבר עולה ללוח ב 1200 שקל, תשקיע עוד 100 בערך ולך על זהhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2814
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר לגבי DFI קיבלתי לא פעם המלצות שלא לגעת בהם (גם מחנויות שבעצמם מוכרים אותם והיו מאוכזבים מכמויות ההחזרות).לגבי המחיר - הלוחות עולים כ-1060 שקל שזה כמעט 300 שקל הבדל מה-DFI.אבל תודה בכל אופן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.