עבור לתוכן

מחפש רמקולים 5.1 עד 600

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מערכת 5.1 למשחקים וקצת סרטים אבל בעיקר משחקים, עד 600 ש"ח

הלוח אם - כרטיס קול שלי זה : Gigabyte EX38

גודל חדר 3x3 חלל.

כמו כן מה ההבדלים בין X530 ו X540 של לוג'יטק, ומה הוארך של הכבלים האחוריים ב X540

האם כבלים מאריכים של RCA מורידים איכות ?

פורסם

אחי בדיוק פתחתי אשכול בדיוק כמו שלך ממ

ההבדלים ביניהם זה השלט ועוד משהו קיצר חרטא

ואממ האורך של הכבלים האחוריים בX540 זה בערך 4.3 מטר לפי מה שקראתי בתגובות

נראה לי אני אזמין תרמקולים האלו אם אני לא אראה המלצות לרמקולים אחרים יותר טובים

פורסם
  • מחבר

אחי ב X540 יש MATRIX MODE ששמעתי שעושה פלאים, השלט ממש נוח ואפשר לכבות לגמרי את הסאב, כל הרמקולים RCA כולל הימני הקידמי ושמעתי הכבלים ארוכים יותר..

פורסם

ושכחתם שהסאב ב-X540 מהווה שיפור רציני לעומת ה-X530.

(לא, לא על הנייר - בתכלס)

אין סיבה לקחת את ה-X530.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה ש X540 עולים 150 שקל יותר :P

יש פגיעה באיכות סאונד אם שמים כבלים מאריכים RCA ?

פורסם

היה על זה דיון ארוך (שאני פתחתי) בסופו של דבר המסקנה היא שלא.

לפני 3 שבועות בערך רכשתי את הX540, מערכת מעולה (אין לי אינקציה עם הרבה מערכות סראונד אחרות אבל היא אחלה של מערכת)

המטריקס נחמד, הוא נחמד לאלה (כמוני) שעוברים מסט של 2.1 ולא רגילים לשמוע את הרוב בסנטר, אז הוא פשוט מפצל את השמע לכל הרמקולים.

למוסיקה וסרטים ב2.1 זה נחמד, אבל תאמת מאז שיש לי את המערכת אני שומע מוסיקה בפורמט DTS, זאת פשוט חוויה אחרת.

פורסם
  • מחבר

טוב כש SKYPC יתקשרו להגיד לבוא לקחת את המחשב החדש [אפשר לראות במפרט שלי] אני אקח מ GOLDTOP על הדרך את ה X540

חחח גולדטופ המסכנים קניתי מהם כל כך הרבה וכל פעם החזרתי :) קניתי G15 והחזרתי קניתי X530 והחזרתי כי הלוח אם שלי היה מעפאן מדי, אבל לא ראה לי אני אחזיר הפעם כי יש לי לוח אם פצצה עם כרטיס קול מעולה שיספיק למערכת הזאת...

פורסם

תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם

טוב כש SKYPC יתקשרו להגיד לבוא לקחת את המחשב החדש [אפשר לראות במפרט שלי] אני אקח מ GOLDTOP על הדרך את ה X540

חחח גולדטופ המסכנים קניתי מהם כל כך הרבה וכל פעם החזרתי :) קניתי G15 והחזרתי קניתי X530 והחזרתי כי הלוח אם שלי היה מעפאן מדי, אבל לא ראה לי אני אחזיר הפעם כי יש לי לוח אם פצצה עם כרטיס קול מעולה שיספיק למערכת הזאת...

איזה כרטיס קול כבר צריך? יש לי realtek ac 97 והוא מנגן אחלה

תתחדש :]

פורסם
  • מחבר

לא קונה חברות לא ידועות P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים