עבור לתוכן

מעוניין לשדרג, המטרה להוריד טמפ'/לשפר מפרט

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי כרגע בבדיקה ב- TMS בהמשך לשירשור הזה -

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341950.0

חשבתי אולי על הדרך לשפר קלות את הטמפ' באופן כללי, ו/או את הרכיבים, זה המפרט נכון לעכשיו:

NZXT Hush 2x120mm

Gigabyte X38-DS4

Corsair 520W

Q6600

V1

G.Skill 4GB CL5

WD 320GB 16MB AAKS+WD 250GB

Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB

Vista X64 ו- XP X32

חשבתי לעשות אחד מהשדרוגים הבאים:

* להחליף את הקירור למעבד מ- V1 ל- Thermalright Ultra 120 Xtreme (אולי אז האויר מהמעבד יזרק למאוורר האחורי במקום למאוורר של הספק כוח).

* להחליף את הזכרונות מ- G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPQ ל- G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK.

* להחליף את המארז ל- CM 690 (ולהוסיף עוד כמה מאווררים, ה- Hush צפוף מאוד).

כך נראה המארז מבפנים -

img0393eo9.th.jpg

מה אתם אומרים, איזה שינוי יהיה הכי הגיוני (לדעתי מארז או קירור למעבד)?

תודה :)

פורסם

המארז הוא באמת צפוף כל החוטים האלה וכל הבלגן הזה, אבל לפי דעתי להחליף מV1 לאולטרה של TT יהיה ביזבוז כי קנית את הV1 ועכשיו להחליף אין טעם, אולי עדיף כבר להחליף מארז שיהיה יותר גדול ויותר נוח תחליף למארז של TT המארזים שלהם גדולים מאוד ואיכותים מאוד! (ישלי את הסופרונו שלהם) ואז הV1 יש לך כמו שצריך והכול יעבוד כמו שצריך, רק המארז זו הבעיה שלך.

פורסם

א.הV1 בסדר גמור, אתה פשוט יכול לסובב אותו לכיוון המאוורר האחורי

ב. זכרונות 1066 לא יתנו לך כלום בתכלס

ג. היתי מנסה לסדר\להעיף את הבלאגן של החוטים מהספק, וגם סיבוב הקירור יתן לך טמפ' טובות יותר

פורסם

א.הV1 בסדר גמור, אתה פשוט יכול לסובב אותו לכיוון המאוורר האחורי

ב. זכרונות 1066 לא יתנו לך כלום בתכלס

ג. היתי מנסה לסדר\להעיף את הבלאגן של החוטים מהספק, וגם סיבוב הקירור יתן לך טמפ' טובות יותר

הוא לא יכול לסובב את הV1 בגלל שמארז שלו יותר מידי קטן והספק לא נותן לו להושיב את הV1 כמו שצריך.

אז רק להחליף מארז.

פורסם
  • מחבר

אם אני מחליף מארז אז התקציב שלי הוא 600ש"ח מקסימום.

ה- CM 690 לפי ביקורות שונות מארז מצויין (בא עם 3 מאווררים), אם אני מוסיף לו עוד 2-3 מאווררים זה נכנס לתקציב.

אני עדיין רוצה מארז יחסית שקט, אומנם הוא לא יהיה שקט כמו ה- Hush אבל כמה שיותר שקט (ומאוורר כמובן).

פורסם

לא משו המארז הוא עדיין קטן מידי אמרתי לך, קח את המארז של TT כי ישלך קירור שלהם והקירור הזה גדול והוא צריך הרבה מקום והמארזים של TT גדולים בגלל הקירורים הגדולים והמצוינים שהם מוצאים לשוק אז ישך קירור שלהם קח גם מארז שהוא יעבוד כמו שצריך.

אחרי זה אתה תתחרט על המארז הזה.

אבל איך שאתה רוצה.

פורסם

Thermaltake Armor Plus MX Black + Window

זה מארז מצוייןן ישלו מקדימה מאורר אחד וגם למעלה וגם מאחורה מארז מושקע מאוד אתה קונה אותו ולא מוסיף לו יותר כלום ישלו אור כחול ישלו 3 מאוררים תוסיף לו עוד אחד מקדימה וזהו מארז מצויין וV1 ישב כמו שצריך במארז הזה.

פורסם
  • מחבר

הלדים לא מעניינים אותי, אני מעדיף מארז כמה שפחות מצועצע...

נראה אם הוא כבר זמין בארץ...

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים