עבור לתוכן

ATA 133 של מאקסטור, דעה.

Featured Replies

פורסם

באתר AMD MB פורסם מאמר, לגבי הATA 133 שמאקסטור השקיעו כ"כ הרבה זמן וכסף בפיתוח שלו, ובנתיים היא החברה היחידה שעושה שימוש בתקן הזה. הדעה מאוד מעניינת, לדעתי היא גם נכונה מאוד, ואולי תפקח קצת העיניים לכמה מתלהבים פה בפורום....

http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=151

פורסם

סלח לי יש לי אותו די הרבה זמן וזה פצצה של הרדיסק אז אל תאמין לכל מה שאתה קורא (אם אתה רוצה אל תאמין גם למה שכתבתי על הזין שלי אני את הדעה שלי הבעתי)

פורסם

סלח לי יש לי אותו די הרבה זמן וזה פצצה של הרדיסק אז אל תאמין לכל מה שאתה קורא (אם אתה רוצה אל תאמין גם למה שכתבתי על הזין שלי אני את הדעה שלי הבעתי)

תקרא לפני שאתה מגיב.

פורסם

לא הבנתי?

היה ידוע הרבה זמן ש ATA133 הוא כמעט חסר טעם... גם בגלל שאין תמיכה בסטנדרט באופן רחב בנתיים

וגם בגלל שיתרון הביצועים שהוא מאפשר שולי ביותר.

ולפי דעתי גם רוב הפורם הבין...

לא הבנתי את הנקודה שלך...

פורסם

לא הבנתי?

היה ידוע הרבה זמן ש ATA133 הוא כמעט חסר טעם... גם בגלל שאין תמיכה בסטנדרט באופן רחב בנתיים

וגם בגלל שיתרון הביצועים שהוא מאפשר שולי ביותר.

ולפי דעתי גם רוב הפורם הבין...

לא הבנתי את הנקודה שלך...

הקודה שלי היא כזאת: אנשים מוכנים לקנות את הכוננים הקשיחים של מאקסטור שתומכים בATA133, ומשלמים פרמיום בשביל לוחות עם בקרים לתקן הזה, כי הם חושבים שהם יותר מהירים, למרות שכל הבנצ'מארקים מראים אחרת.

פורסם

גם אני לא הבנתי את הנקודה ???

פורסם

גם אני לא הבנתי את הנקודה ???

לקרא אנגלית אתה יודע?

פורסם

לפי דעתי זה כונן טוב מאוד גם אם הוא פועל ב-ATA100 כמו אצלי הוא לא יקר יותר מכוננים מקבילים ולדעתי הרוב שקונים אותו קונים בגלל האיכות והמהירות ולא רק בגלל שהוא ATA-133 (בכל מקרה הרוב גם לא קונים בקר) ככה שהרוב מפעילים אותו ב-ATA100

פורסם

האמת שכן.

פורסם

האמת שכן.

איך הוא לא יידע הוא פני הארדווי

ואטלון אני חושב שזה הארד דיסק מצויין בלי שום קשר למה שאתה אומר לאחי יש אותו ואין לי מילים

שדרך אגב אולי אני יקנה אותו עקב ה ibm שבינתיים הוא בסדר אבל מי יודע מה יקרה בעתיד

פורסם

אתם מפספסים את כל הנקודה כאן!

כי אתם שומעים קצת ביקורת או משהו ויש ננעלים באנטי שלכם, אני מבקש תקראו את המאמר ותראו מה הוא כותב.

אתם באמת לא מבינים את כל העניין של המאמר שנתתי לינק אליו. לא אני ולא כותב המאמר אמרים שהכונן הקשיח של מאקסטור הוא לא טוב, מה שנאמר שם זה שהATA 133 הוא דבר לא נחוץ והוא גימיק שיווקי בלבד, אם לא הבנתם.

פורסם

עוד פעם מבזבזים זמן בויכוחי סרק...

שכל אחד יקנה מה שטוב לו

כל עוד הדיסק הזה של מקסטור לא יותר יקר מאלה של יצרנים אחרים אז מה זה כבר משנה ?

ואני בטוח שלא הרבה קונים לוח אם (ועוד לא ראיתי שיש כאלה בחנויות) שיש בהם בקר ATA133.

פורסם

הפואנטה השיווקית של מאקסטור היא שאנשים יקנו את הכוננים הקשיחים שלהם במקום את אלה של האחרים, כי הם עולים בערך אותו דבר ובנוסף יש להם את התמיכה המפוקפקת ב"ATA 133", שלמעשה לא שווה כלום! לכן, אני רואה פה אנשים שיעדיפו לקנות מאקסטור על פני SEAGTAE שיש להם מוניטין הרבה יותר טוב.

פורסם

לא יודע... ההארד דיסקים של מאקסטור מבצעים לא רע בכלל במחיר לא רע בכלל.

אפילו אם מישהו קנה את ההארד דיסק בגלל ה ATA133

הוא בכל מקרה קיבל עיסקה טובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים